Kangaroo Island In Style 2 Dagen

2-daagse fly/4WD rondreis van/naar Adelaide met kleine groep al vanaf € 1.055 p.p.

Code: 8433

Fleurieu Peninsula & Kangaroo Island in Style

Kangaroo Island in Style

Inleiding

Een bijzondere beleving van Kangaroo Island. Weinig mensen kennen de exacte locaties waar de inheemse dieren leven. Toch biedt deze formule, in kleine groep, u de mogelijkheid om samen met uw gids alle hoogtepunten van het eiland en ook de afgelegen plaatsen te ontdekken waar koala’s en kangoeroes te vinden zijn.

In een oogopslag

• 2-daagse Vlieg- en 4WD-safari van/naar Adelaide

• in kleine groep met min. 2, max. 12 pers.

• overnachting in goede Bed & breakfast

• lekker eten & goede wijnen tijdens de tour

Reisprogramma(wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Adelaide - Kangaroo Island (L/D).

’s Morgens vlucht naar Kingscote vanaf de luchthaven van Adelaide. Bij aankomst wordt u begroet door uw gids. U krijgt een inleiding over het leven op Kangaroo Island en komt op plaatsen waar niet alle toeristen toegang hebben. Na de koffiepauze ’s morgens is er een wandeling door eucalyptuswouden met talrijke koala’s. Onderweg naar het Lathami Conversation Park reist u langs typische farm en bushlandschappen. Hier observeert u kangoeroes en wallabies. Na een barbecue op een privédomein bezoekt u de zeehondenkolonie bij Seal Bay en andere plaatsen in het zuidoosten van het eiland.

Overnachting:Overnachting: Wanderes Rest Bed & Breakfast.

Dag 2: Kangaroo Island - Adelaide (O/L).

Vandaag verkent u het Flinders Chase National Park aan de westkant van het eiland. U vindt er zeldzame planten, de indrukwekkende Remarkable Rocks en beschermde culturele sites. Ook kangoeroes, wallabies, possums, echidna's, koala's en talrijke soorten vogels zijn hier thuis, waaronder ook de zeldzame Cape Barren Gans. Bij Cape du Couedic bezoekt u de spectaculaire Admirals Arch en observeert u de zeehondenkolonie. Interessant zijn ook de verhalen van de vuurtoren dat tot 1940 slechts bereikbaar was vanaf zee. Na een gastronomische picknick met lokale producten gaat de tour op het eiland verder. Al naargelang het seizoen bezoekt u in de namiddag de kangoeroes in het Kelly Hill Conservation Park, Rocky River of de ruwe zuidkust voor u na 2 intensieve dagen terugvliegt naar Adelaide. Individuele voortzetting van de reis.

PeriodeBijzonderhedenPrijs
01.11.2017 - 31.03.20181 | Standard1142
01.11.2017 - 31.03.20182 | Standard1055
01.04.2018 - 31.03.20191 | Standard1163
01.04.2018 - 31.03.20192 | Standard1076

Inclusief
tour met Engelstalige reisleiding in een terreinwagen met airco (vanaf 7 personen met 2 gidsen), vlucht en luchthavenbelasting (stand: 20.09.17 - wijzigingen voorbehouden), verblijf in bed & breakfast, maaltijden volgens programma (O=ontbijt, L=lunch, D=diner), gastronomische picknick (incl. wijn, bier en softdrinks), entreegelden nationale parken.

Exclusief
transfers in Adelaide, optionele excursies en persoonlijke uitgaven.

Aantal deelnemers
min. 2, max. 12 pers.

 Opmerking
Gelieve geen harde koffer mee te nemen maar een zachte reistas (max. 15 kg per persoon) en een dagrugzak.

Verschil tegenover de 3-daagse tour (beschreven in brochure): vlucht van/naar Adelaide.