• Australië - Sydney Opera House
  • Frans Polynesië - Le Taha'a Island Resort & Spa
  • Hawaii - Makulai Bay
  • Nieuw-Zeeland - De Maori
  • Samoa - Sinalei Reef Resort & Spa
  • Australië - Ayers Rock
  • Hawaii - Schildpad in de zee bij Maui
0 1 2 3 4 5 6

Alle rondreizen van Pacific Island Travel

Hieronder vindt u een overzicht van alle reizen van Pacific Island Travel.
Waarom zijn alle onderstaande reizen inclusief de vlucht? Het is vaak voordeliger maar veel belangrijker is, onze tarieven zijn flexibel. Wij raden u daarom aan om altijd eerst advies in te winnen voordat u zelf aan de slag gaat! 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze prachtige reizen!

Filter hier de getoonde aanbiedingen

Resultaten:

10 dagen Waikiki Beach - Hawaii
10 dagen Waikiki Beach - Hawaiii, inclusief vlucht met United Airlines en 7 hotelovernachtingen
Zin in een korte strandvakantie en Hawaii staat nog op de verlanglijst, zoek dan niet verder. Waikiki Beach is een van de beroemdste stranden ter wereld en biedt u naast haar schitterende stranden ook een prachtige natuur en een bruisend uitgaansleven. Met deze 10-daagse Waikiki Beach reis, hoeft u zich geen moment te vervelen.
Al vanaf € 1580,- per persoon
Australië Flydrive - geniet in uw eigen tempo
27-daagse rondreis Australië inclusief vlucht met Qantas Airways, 2 hotelovernachtingen en 22 dagen huurauto
Geniet in uw eigen tempo! Australië is zeer geschikt om op eigen gelegenheid te bereizen, bijvoorbeeld per huurauto. Met deze flydrive kunt u zelf uw route bepalen, alleen het hotel bij aankomst en vertrek zijn voor u gereserveerd.
Al vanaf € 1675,- per persoon
Las Vegas en Hawaii
12 dagen vakantie Hawaii en Las Vegas inclusief vlucht met United Airlines vanaf Amsterdam
Een unieke combinatie van de gokstad bij uitstek Las Vegas en de door wuivende palmen omzoomde stranden van Hawaii. In Vegas kunt u niet alleen gokken, er zijn tal van interessante shows die u kunt bezoeken. In Hawaii is het tijd voor ’puur genieten’ en dan hebben wij het niet alleen over de prachtige stranden en de blauwe wateren van de grootste oceaan ter wereld. Hawaii heeft een heerlijk relaxt sfeertje en een indrukwekkende natuur. Slapende en actieve vulkanen, lavastromen, rijstvelden, jungle, een spectaculaire canyon en messcherpe zee kliffen u treft het allemaal op deze bijzondere eilandengroep.
Al vanaf € 1680,- per persoon
Nieuw-Zeeland Flycamper met Cathay Pacific
27 dagen incl. vlucht met Cathay Pacific, 2 hotelovernachtingen en 22 dagen camperhuur
Nieuw-Zeeland is zeer geschikt om op eigen gelegenheid te bereizen, bijvoorbeeld per camper. U kunt op campings midden in de natuur overnachten, vaak zelfs in de Nationale Parken. Met deze flycamper kunt u zelf uw route bepalen alleen het hotel bij aankomst en vertrek zijn voor u gereserveerd. De reis is ook in omgekeerde volgorde mogelijk.
Al vanaf € 2020,- per persoon
Nieuw-Zeeland Flydrive met Cathay Pacific
27 dagen Nieuw-Zeeland vakantie inclusief vlucht met Cathay Pacific, 2 hotelovernachtingen, ferry-oversteek en 22 dagen huurauto
Nieuw-Zeeland is zeer geschikt om op eigen gelegenheid te bereizen, bijvoorbeeld per huurauto. Met deze flydrive kunt u zelf uw route bepalen - alleen het hotel bij aankomst en vertrek zijn voor u gereserveerd. Deze aanbieding is op basis van internationale lijndienstvluchten van Cathay Pacific.
Al vanaf € 2065,- per persoon
Australië Flycamper reis - Vrijheid ten top!
27-daagse rondreis Australië! Deze camper reis is inclusief vlucht met Qantas Airways, 2 hotelovernachtingen en 22 dagen camperhuur
Deze camper reis biedt u maximale vrijheid! Australië is zeer geschikt om op eigen gelegenheid per camper reizen. U kunt op campings midden in de natuur overnachten, vaak zelfs in de Nationale Parken. Kiest u voor de oostkust kunt u bijvoorbeeld ook een camping bij het strand zoeken. Het ultieme gevoel van vrijheid is ook dat u kunt lunchen op de meest bijzondere plekken met uw eigen boterham. Met deze flycamper reis kunt u zelf uw route bepalen, alleen het hotel bij aankomst en vertrek zijn voor u gereserveerd.
Al vanaf € 2115,- per persoon
Nieuw-Zeeland en Rarotonga
Retourvlucht Nieuw-Zeeland met gratis stopover van 6 dagen in Rarotonga, Cook Islands. Overnachtingen met ontbijt en transfers op Rarotonga inbegrepen.
Nieuw-Zeeland en de paradijselijke Cook Eilanden, puur genieten! De Nieuw-Zeelandse luchtvaartmaatschappij Air New Zealand vliegt al jaren samen met partners op diverse tropische bestemmingen in de Stille Zuidzee. Deze aanbieding combineert een reis door Nieuw- Zeeland met een gratis stopover op Rarotonga, het bijzonder mooie hoofdeiland van de Cook Eilanden. De reis is ook in omgekeerde volgorde mogelijk.
Al vanaf € 2190,- per persoon
Supersaver Hawaii en Amerika
25 dagen Hawaii en Amerika incl. vlucht met United Airlines, 9 hotelovernachtingen en 3 weken huurauto
25 Dagen Californië en 1 eiland naar keuze in Hawaii. Het westelijk deel van de Verenigde Staten is het meest gevarieerd in landschap en biedt een keur aan attracties en bezienswaardigheden. Een rondreis per huurauto is een uitstekende manier om een indruk te krijgen van dit gebied (voor een routevoorbeeld zie selfdrives in de USA). En wat is heerlijker dan daarna nog een weekje uitrusten en genieten op een subtropisch Hawaiiaans eiland.
Al vanaf € 2225,- per persoon
Hawaii Makai reis (Oahu, Maui en Hawaii)
16 daagse vakantie Hawaii (Oahu, Maui, Big Island Hawaii) incl. vlucht met United Airlines, 13 hotelovernachtingen en huurauto
Islandhoppen is de ideale manier om de Hawaiianse eilanden te verkennen. De Makai reis combineert de bekendste eilanden Oahu, Maui en Big Island Hawaii met elkaar. Bij deze reis hebben wij basic 2-3 sterren hotels voor u aangehouden. Stelt u niet te veel eisen aan uw verblijf en gebruikt u de kamer alleen om te slapen dan is deze reis perfect voor u! Gaat de voorkeur uit naar meer comfort kijk naar onze Aloha Reis.
Al vanaf € 2265,- per persoon
Washington DC en Hawaii (Oahu en Maui)
15 dagen Washington en Hawaii (Oahu en Maui) incl. vlucht met United Airlines, 12 hotelovernachtingen en huurauto
De Hawaiiaanse eilanden vormen door de prachtige natuur en het aangename klimaat een ideale vakantiebestemming. De eilanden liggen midden in de Stille Oceaan. Hawaii is een archipel van honderden vulkanische eilanden die zich uitstrekt over een gebied groter dan Europa. Tijdens deze 15 daagse reis bezoekt u de eilanden Oahu en Maui en combineert u Hawaii met een 'City' stopover in Washington DC.
al vanaf € 2345,- per persoon
Australië en het grandioze Zuidoosten + Bali
28-daagse rondreis Australië inclusief vlucht met Singapore Airlines
Een heerlijke reis om te ontsnappen aan de Nederlandse winter. U vliegt naar Adelaide en haalt daar een huurauto op waarmee u in 16 dagen door het grandioze Zuidoosten naar Sydney rijdt. De route kunt u zelf bepalen of vooraf door ons laten vastleggen. Na een aantal dagen genieten in Sydney vliegt u naar Bali waar u de reis afsluit met een aantal relaxdagen aan het strand.
Al vanaf € 2485,- per persoon
Hawaii Makuku reis (Oahu, Kauai en Maui)
16 daagse vakantie Hawaii (Oahu, Kauai en Maui) incl. vlucht met United Airlines, 13 hotelovernachtingen en huurauto
Op de eerste dag vliegt u vanaf Amsterdam na overstap direct door naar Oahu, het hoofdeiland van Hawaii. Bij aankomst gaat u op eigen gelegenheid naar uw hotel. De volgende twee dagen kunt u de vele bezienswaardigheden op Oahu ontdekken. Daarna door naar de rustige buiteneilanden, om zo lang mogelijk lekker te genieten van de schitterende natuur. U verblijft vijf nachten op resp. Kauai en Maui. Op de buiteneilanden heeft u steeds een huurauto tot uw beschikking. Net als in Waikiki verblijft u steeds in uitstekende hotels en op de beste locaties.
Al vanaf € 2490,- per persoon
Hawaii Aloha reis (Oahu, Maui en Big Island)
16 daagse vakantie Hawaii (Oahu, Maui en Big Island) incl. vlucht met United Airlines, 13 hotelovernachtingen en huurauto
Op de eerste dag vliegt u vanaf Amsterdam na overstap direct door naar Oahu, het hoofdeiland van Hawaii. Bij aankomst neemt u op eigen gelegenheid een transfer naar uw hotel. De volgende twee dagen kunt u de vele bezienswaardigheden op Oahu ontdekken. Vervolgens reist u door naar de rustige buiteneilanden, om zo lang mogelijk lekker te genieten van de schitterende natuur. U verblijft vijf nachten op resp. Maui en de Big Island Hawaii. Op de buiteneilanden heeft u steeds een huurauto tot uw beschikking. Net als in Waikiki verblijft u steeds in uitstekende hotels en op goede locaties.
Al vanaf € 2520,- per persoon
Nieuw-Zeeland Flycamper met verlenging Fiji
35-daagse reis Nieuw-Zeeland met strandverlenging in Fiji incl. vluchten, 2 overnachting Nieuw-Zeeland, 25 dagen camperhuur en 5 nachten Fiji.
Nieuw-Zeeland is zeer geschikt om op eigen gelegenheid te bereizen, bijvoorbeeld per camper. U kunt op campings midden in de natuur overnachten, vaak zelfs in de Nationale Parken. Met deze fly-camper kunt u zelf uw route bepalen, alleen de 2 nachten hotel bij aankomst zijn voor u gereserveerd. De reis sluit u af met 6 dagen strandverlenging aan het prachtige strand van Natadola Beach op het hoofdeiland van paradijselijk Fiji.
Al vanaf € 2540,- per persoon
Hawaii Hula reis (Oahu, Kauai en Big Island)
16 daagse vakantie Hawaii (Oahu, Kauai en Big Island) incl. vlucht met United Airlines, 13 hotelovernachtingen en huurauto
Op de eerste dag vliegt u vanaf Amsterdam na overstap direct door naar Oahu, het hoofdeiland van Hawaii. Bij aankomst gaat u op eigen gelenheid naar uw hotel. De volgende twee dagen kunt u de vele bezienswaardigheden op Oahu ontdekken. Daarna door naar de rustige buiteneilanden, om zo lang mogelijk lekker te genieten van de schitterende natuur. U verblijft vijf nachten op resp. Kauai en de The Big Island Hawaii. Op de buiteneilanden heeft u steeds een huurauto tot uw beschikking. Net als in Waikiki verblijft u steeds in uitstekende hotels en op de beste locaties.
Al vanaf € 2560,- per persoon
Australië reis - Sydney, Outback & Reef
27-daagse rondreis Australië inclusief vlucht met Emirates, verblijf Sydney, Red Centre en autohuur
Bij deze afwisselende reis maakt u kennis met de contrasten van het Australische landschap. U bezoekt de Metropool Sydney, de uitgestrekte woeste Outback en de gevarieerde groene en tropische oostkust van Cairns tot aan Brisbane. In de Outback maakt u in een kleine groep (max. 21 personen) een comfortabele kampeersafari. U bezoekt Ayers Rock, de Olgas en Kings Canyon. Langs de oostkust gaat u per huurauto zelf uw route en reistempo bepalen of boekt u bij ons vooraf de hotels.
Al vanaf € 2660,- per persoon
Hawaii Leilani reis (Oahu,Kauai,Hawaii,Maui)
21 daagse vakantie Hawaii (Oahu, Kauai, Big Island Hawaii en Maui) incl. vlucht met United Airlines, 18 hotelovernachtingen en huurauto
Islandhoppen is de ideale manier om de Hawaiiaanse eilanden te bezoeken. De Leilani reis combineert de vier bekendste eilanden, Oahu, Maui, Kauai en Big Island Hawaii met elkaar. Bij deze reis hebben wij basic 2-3 sterren hotels voor u aangehouden. Stelt u niet te veel eisen aan uw verblijf en gebruikt u de kamer alleen om te slapen dan is deze reis perfect voor u! Gaat de voorkeur uit naar meer comfort kijk naar onze Lono Reis.
Al vanaf € 2785,- per persoon
New York en Hawaii (Oahu en Maui)
16 dagen New York en Hawaii (Oahu en Maui) incl. vlucht met United Airlines, 13 hotelovernachtingen en huurauto
De Hawaiiaanse eilanden vormen door de prachtige natuur en het aangename klimaat een ideale vakantiebestemming. De eilanden liggen midden in de Stille Oceaan. Hawaii is een archipel van honderden vulkanische eilanden die zich uitstrekt over een gebied groter dan Europa. Tijdens deze 16 daagse reis bezoekt u de eilanden Oahu en Maui en combineert u Hawaii met een 'City' stopover in New York.
Al vanaf € 2810,- per persoon
Droomreis Nieuw-Zeeland en Stille Zuidzee
32 dagen inclusief vlucht met Air New Zealand, 22 dagen autohuur en arrangement op eiland
Nieuw-Zeeland en de paradijselijke Stille Zuidzee! De Nieuw-Zeelandse luchtvaartmaatschappij Air New Zealand vliegt al jaren samen met partners op diverse tropische bestemmingen in de Stille Zuidzee. De Droomreis combineert een reis door Nieuw- Zeeland met een stopover op één van de eilanden in de Stille Zuidzee. U kunt een keuze maken uit Fiji, Cook Eilanden, Samoa of Frans Polynesië. De reis is ook in omgekeerde volgorde mogelijk.
Al vanaf € 3150,- per persoon
Hawaii Lono reis (Oahu, Kauai, Hawaii, Maui)
21 daagse vakantie Hawaii (Oahu, Kauai, Big Island Hawaii en Maui) incl. vlucht met United Airlines, 18 hotelovernachtingen en huurauto
Op de eerste dag vliegt u vanaf Amsterdam na overstap direct door naar Oahu, het hoofdeiland van Hawaii. Bij aankomst gaat u op eigen gelegenheid naar uw hotel. De volgende twee dagen kunt u de vele bezienswaardigheden op Oahu ontdekken. Daarna door naar de rustige buiteneilanden, om zo lang mogelijk lekker te genieten van de schitterende natuur. U verblijft vijf nachten op resp. Kauai, Maui en de The Big Island Hawaii. Op de buiteneilanden heeft u steeds een huurauto tot uw beschikking. Net als in Waikiki verblijft u steeds in uitstekende hotels en op de beste locaties.
Al vanaf € 3190,- per persoon
Droomreis Nieuw-Zeeland & Cook Eilanden
32 dagen inclusief vlucht met Air New Zealand, 22 dagen autohuur en arrangement op Cook Islands
Nieuw-Zeeland en de paradijselijke Cook Islands! De Nieuw-Zeelandse luchtvaartmaatschappij Air New Zealand vliegt al jaren samen met partners op diverse tropische bestemmingen in de Stille Zuidzee. De Droomreis combineert een reis door Nieuw- Zeeland met een stopover in de Cook Islands
Al vanaf € 3215,- per persoon
Cook Eilanden Kia Orana reis
16 dagen inclusief vlucht vanaf Amsterdam, 12 hotelovernachtingen, ontbijt, transfers en interisland vlucht.
Kia Orana, welkom in het best bewaarde geheim van de Stille Zuidzee, waar de wereld is zoals hij zou moeten zijn. Tijdens deze reis bezoekt u een stukje authentiek Polynesië en ontdekt u het tropische eiland Rarotonga met haar vriendelijke inwoners en de turkooisblauwe lagune van Aitutaki. De ideale combinatie voor een onvergetelijk verblijf, puur genieten!
Al vanaf € 3610,- per persoon
Hawaii Pele reis (alle Hawaiiaanse eilanden)
24 daagse vakantie Hawaii (Oahu, Molokai, Maui, Kauai en Big Island Hawaii) incl. vlucht met United Airlines, 21 hotelovernachtingen en huurauto
Op de eerste dag vliegt u vanaf Amsterdam na overstap direct door naar Oahu, het hoofdeiland van Hawaii. Bij aankomst gaat u op eigen gelenheid naar uw hotel. De volgende twee dagen kunt u de vele bezienswaardigheden op Oahu ontdekken. Daarna door naar de rustige buiteneilanden, om zo lang mogelijk lekker te genieten van de schitterende natuur. U verblijft vijf nachten op resp. Maui, Kauai en de The Big Island Hawaii en 3 nachten op Molokai. Op deze buiteneilanden heeft u steeds een huurauto tot uw beschikking. Net als in Waikiki verblijft u steeds in uitstekende hotels en op de beste locaties.
Al vanaf € 3780,- per persoon
Fiji Discovery reis met Hong Kong
19 daagse Fiji vakantie incl. Hong Kong stopover, vlucht met Cathay Pacific en Fiji Airways en 15 hotelovernachtingen.
Bula! Met deze vrolijke groet wordt u door de spontane en gezellige bewoners van de Fiji-eilanden gegroet. Ze zijn ook de reden waarom Fiji één van de meest bezochte eilandengroepen in de Pacific is. De Fijianen hebben een vrolijkheid en liefde tot het leven die u bijna nergens anders ter wereld tegenkomt. Bij aankomst ervaart u al snel de gemoedelijke sfeer die zo kenmerkend is voor deze eilandengroep. Alvorens in Fiji te arriveren geniet u eerst 3 dagen van de bijzondere metropool Hong Kong.
Al vanaf € 3845,- per persoon
Cook Eilanden Castaway reis
16 daagse Cook Eilanden vakantie inclusief vlucht met Air New Zealand en KLM en 12 hotelovernachtingen
De Cook Eilanden bieden een grote variatie aan spectaculaire landschappen en prachtige natuur. De azuurblauwe lagune van Aitutaki is wereldberoemd. Een wandeling door de met jungle begroeide bergen van Rarotonga is een onvergetelijke ervaring. Op Atiu - een zeldzaam voorbeeld van een "raised atol" - kunt u spectaculaire grotten zien van weelderig gevormd koraalsteen. Uiteraard komt u ook op het gebied van tropische flora en fauna aan uw trekken. De gastvrije Polynesische bevolking en het aangename klimaat complementeren dit paradijs op aarde.
Al vanaf € 3895,- per persoon
Frans-Polynesië Kontiki reis
18 daagse Frans-Polynesië vakantie inclusief vlucht met Air New Zealand en 14 hotelovernachtingen.
U bezoekt tijdens de Kontiki reis de Society eilanden, Tahiti, Moorea, Taha’a en Bora Bora. De hotels bieden u een ruim aanbod aan uitstapjes en excursies op het land waarbij u te voet of met een 4x4 onbetreden paden en wegen verkent. Een dag in de prachtige lagunes mag ook zeker niet ontbreken. U kunt naar een van de vele paradijselijke motu’s, waar u de tijd even vergeet met heerlijke picknick lunch in de zon!
Al vanaf € 4075,- per persoon
Verlaten Westkust - 29 dagen
29 daagse Australië vakantie inclusief vlucht met Singapore Airlines, hotelovernachtingen en autohuur.
De westkust met haar overwegend onbekende nationale parken biedt een interessante variatie aan landschappen en een indrukwekkende flora en fauna. Ontdek het authentieke Australië!
Al vanaf € 4125,- per persoon
Nieuw-Zeeland Autorondreis -  Standaard
28 dagen inclusief vlucht met Air New Zealand, 24 overnachtingen en 24 dagen autohuur
Een goede voorbereiding op uw reis naar Nieuw- Zeeland is het halve werk. Dit temeer aangezien veel reizigers in korte tijd alle belangrijke bezienswaardigheden van Nieuw-Zeeland willen zien. Vaak is er tijd tekort om alle hoogtepunten te zien. Gelukkig kunnen wij u een eind op weg helpen. Met deze autorondreis hoeft u geen kostbare tijd te verdoen aan het zoeken van hotels. U bent er van verzekerd dat u steeds overnacht in een aangenaam onderkomen.
Al vanaf € 4330,- per persoon
Australië Flydrive - East Coast Discovery
27 dagen inclusief vlucht met Cathay Pacific, 24 hotelovernachtingen en 22 dagen huurauto
Een goede voorbereiding op uw reis naar Australië is het halve werk. Dit temeer aangezien veel reizigers in een beperkte tijd alle belangrijke bezienswaardigheden van Australië willen zien. Er is vaak tijd te kort om alles te zien. Gelukkig kunnen we u een eind op weg helpen. Met deze autorondreis hoeft u geen kostbare tijd te voordoen aan hotels zoeken en u bent ervan verzekerd dat u steeds overnacht in perfecte accommodaties. De reis is ook in omgekeerde volgorde mogelijk.
Al vanaf € 4465,- per persoon
Rondreis Australië en Fiji
29 dagen inclusief vlucht vanaf Amsterdam met Cathay Pacific en Fiji Airways
Tropisch Cairns en het Great Barrière Rif, de Outback van Australië, kosmopolitisch Sydney en één van de 333 eilanden van Fiji. U treft het allemaal in deze 29 daagse reis. Laat u verassen door de contrasten van Australië en de vriendelijke bewoners van Fiji.
Al vanaf € 4650,- per persoon
Melanesia Explorer - Sydney, Vanuatu en Fiji
23 dagen Sydney, Vanuatu en Fiji inclusief vlucht met Cathay Pacific, 19 hotelovernachtingen, transfers en excursies.
Een droomcombinatie van de metropool Sydney en 2 zeer uiteenlopende Zuidzee bestemmingen. Ontdek de onbekende cultuur, rituelen en gebruiken van Vanuatu en maak kennis met de eilanden Efate, Tanna en Santo. Reis door naar Fiji en verken het hoofdeiland in eigen tempo. Fiji, waar de bevolking een vrolijkheid en liefde voor het leven heeft die je bijna nergens anders in de wereld aantreft. Islandhoppen in de Stille Zuidzee, laat u betoveren!
Al vanaf € 5090,- per persoon
Frans-Polynesië Bora Bora Pacific Dream reis
18 dagen Frans-Polynesië inclusief vlucht met KLM en Air Tahiti en 14 hotelovernachtingen
Altijd al gedroomd van een verblijf in een hutje op palen boven de azuurblauwe Stille Zuidzee? Dan is deze reis voor u! Frans Polynesië is volgens velen het paradijs op aarde. Met de Pacific Bora Bora Dream reis hopt u in stijl langs de Society eilanden Moorea en Bora Bora en sluit u de reis paradijselijk af op de atol Tikehau in de Tuamotu eilanden. U verblijft in de beroemde ‘Overwater Bungalows’ van uitstekende resorts en de transfers en alle interisland vluchten met Air Tahiti zijn inclusief.
Al vanaf € 5615,- per persoon
Frans-Polynesië en Cook Eilanden reis
27 dagen Frans-Polynesië en Cook Eilanden inclusief vlucht met KLM en Air New Zealand en 22 hotelovernachtingen
De Polynesian Explorer reis combineert Frans-Polynesië en de Cook Eilanden. Deze twee eilandengroepen behoren tot de schilderachtigste in de Pacific.
Al vanaf € 5710,- per persoon
Fiji en Tonga Paradise Lost reis
24 daagse Fiji en Tonga vakantie inclusief vlucht met Cathay Pacific en Air Pacific, lokale vluchten, transfers en 20 hotelovernachtingen
Een mix tussen Polynesië (veel eilanden) en Melanesië (zwarte eilanden, genoemd naar de huidskleur van de bevolking) is mogelijk wanneer u Tonga - het enige Koninkrijk in de Stille Zuidzee - combineert met Fiji. Deze reis met vertrek vanaf Amsterdam combineert een bezoek aan Fiji met het Koninkrijk Tonga.
Al vanaf € 5850,- per persoon
B&B Autorondreis Nieuw-Zeeland - compleet
32 dagen Nieuw-Zeeland incl. vlucht met Emirates, 28 overnachtingen, excursies, ferry-oversteek, 26 dagen huurauto
Een actieve en complete rondreis door Nieuw-Zeeland, waarbij een groot aantal excursies inclusief is. U verblijft in charmante hotels, lodges, luxe bed & breakfast en af en toe in een hotel. De reis is ook in omgekeerde richting mogelijk.
Al vanaf € 6055,- per persoon
Symfonie - Hawaii, Samoa, Tonga en Fiji
29 dagen inclusief vlucht vanaf Amsterdam
Puur genieten dat is de essentie van de Stille Zuidzee Symfonie! U combineert in 29 dagen een bonte mix van eilanden. Van de beroemde surfstranden op Hawaii tot de authentieke Polynesische cultuur op Samoa en van de Blue Lagoon op Fiji tot zwemmen met walvissen in het Koninkrijk Tonga.
Al vanaf € 6740,- per persoon
Bounty reis - Fiji, Cook en Frans Polynesië
30 dagen inclusief vlucht vanaf Amsterdam
Een unieke reis die 3 zeer uiteenlopende bestemmingen in de Stille Zuidzee met elkaar combineert. Fiji met haar vrolijke inwoners en ongedwongen Melanesische sfeer. Cook Eilanden - ongerept en paradijselijk - met haar authentieke Polynesische cultuur, en Frans Polynesië met haar ongekende landschappelijke schoonheid.
Al vanaf € 7045,- per persoon
Wonderen van Papoea-Nieuw-Guinea en Australië
35 dagen inclusief vlucht vanaf Amsterdam
Afgezonderde volksstammen, ongerepte jungle, paradijselijke privé-eilandjes – op Papoea-Nieuw-Guinea wachten talloze geheimen op ontdekkers. Met deze individuele reis met verblijf in de beste ecolodges en vervoer per privéjet bent u daar straks één van. De overstap naar Australië is snel gemaakt, Cairns in de top van tropisch Noord-Queensland, ligt slechts op 1 uur en 25 minuten vliegen van Port Moresby. Een ongekend avontuur vol wonderen wacht op u.
Al vanaf € 7915,- per persoon
Wereldreis via Zuid-Amerika en Tahiti 22 dgn
22 dagen wereldreis met Peru, Paaseiland, Tahiti, Australië en Hong Kong
Een wereldreis is nog steeds iets bijzonders. Maak kennis met fascinerende metropolen als Sydney en Hong Kong, indrukwekkende Inca ruïnes zoals Machu Picchu en het mythische Paaseiland. Ontspan ondertussen een paar dagen in Tahiti, het paradijs van de Stille Zuidzee. Een unieke combinatie. Keuze uit twee hotelcategorieën: 3 * hotels (Standard (=STD)) of 4 * hotels (Superior (=SUP)).
Al vanaf € 8500,- per persoon
Terug naar boven