Aanbiedingen Stille Zuidzee

Schitterende droomreizen

Complete door ons uitgestippelde reizen

Strand in de Mamanucas | aanbieding Fiji

Fiji Australië Combinatie

29-daagse Fiji - Australië combinatiereis al vanaf € 4.650,- p.p.

Tropisch Cairns, het Great Barrier Reef, de ruige Outback van Australië, kosmopolitisch en bruisend Sydney en één van de 333 eilanden van Fiji. U beleeft het allemaal tijdens deze 29-daagse reis.

Kinderen Papoea Nieuw Guinea | vakantie Papoea Nieuw Guinea

Wonderen van Papoea-Nieuw-Guinea

23 dagen incl. vlucht vanaf Amsterdam al vanaf € 8.545,- p.p.

Wonderen van Papoea-Nieuw-Guinea is een prachtige en unieke rondreis door PNG. Ongerepte jungle, afgezonderde volksstammen en paradijselijke eilandjes wachten op u!

Kia Orana Reis

Kia Orana Reis

16-daagse rondreis Cook Eilanden al vanaf € 3.430,- p.p.

Bezoek het best bewaarde geheim van de Stille Zuidzee, waar de wereld is zoals hij zou moeten zijn. Dit stukje authentiek Polynesië staat garant voor een onvergetelijk verblijf!

Uw droomreis! Nieuw-Zeeland in combinatie met een eiland in de Stille Zuidzee!
Al vanaf € 3.170 p.p.

Nieuw-Zeeland én Stille Zuidzee Droomreis

32-daagse Droomreis

De Droomreis combineert een reis door Nieuw-Zeeland met een stopover op één van de eilanden in de Stille Zuidzee. U kunt een keuze maken uit Fiji, Cook Eilanden, Samoa of Frans Polynesië. Een échte droomreis!

Frans Polynesië - Kontiki Reis
Onze bestseller!

Frans-Polynesie reis - Kontiki

18-daagse Frans-Polynesië reis, al vanaf € 4.075 p.p.

U bezoekt tijdens deze reis de legendarische Society eilanden: Tahiti, Moorea, Raiatea, Taha’a en het idyllische Bora Bora. Prachtige vulkaaneilanden met niet te evenaren natuurschoon, omringd door turquoise-blauw water.

Bounty reis - Fiji, Cook en Frans Polynesië
Al vanaf € 7.045,- p.p.

Bounty reis - Fiji, Cook en Frans Polynesië

29-daagse reis

Tijdens deze 29-daagse rondreis ontdekt u de parels van de Stille Zuidzee. Deze reis combineert Fiji, Cook Islands en Frans Polynesië!

Paaseiland | aanbiedingen Stille Zuidzee

Wereldreis 22 Dagen

In 22 dagen rond de wereld, al vanaf € 8.334,- p.p.

Maak kennis met fascinerende metropolen als Sydney en Hong Kong, indrukwekkende Inca ruïnes zoals Machu Picchu en het mythische Paaseiland. Ontspan ondertussen een paar dagen in Tahiti, het paradijs van de Stille Zuidzee. Een unieke combinatie.

Mensen in Fiji | Aanbiedingen Fiji
Al vanaf € 5.090,- p.p.

Melanesian Explorer - Sydney, Vanuatu en Fiji

23-daagse droom combinatie

Start je reis in de wereldstad Sydney. Ontdek de onbekende cultuur, rituelen en gebruiken van Vanuatu en maak kennis met de eilanden Efate, Tanna en Santo. Reis door naar Fiji en verken het hoofdeiland in eigen tempo. Laat u betoveren!

Fiordland | rondreis Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland en Rarotonga

31-daagse rondreis Nieuw-Zeeland incl. stopover op Cook Islands al vanaf € 2.385 p.p.

Deze aanbieding combineert een reis door Nieuw-Zeeland met een stopover op Rarotonga, het bijzonder mooie hoofdeiland van de Cook Eilanden. Een heerlijke tropische afsluiting van uw reis, puur genieten!

Cook Eilanden - Castaway reis

Cook Eilanden Reis Castaway

16 dagen eiland hoppen in de Cook Eilanden al vanaf € 4.048,- p.p.

De Cook Eilanden bieden een grote variatie aan spectaculaire landschappen en prachtige natuur. De azuurblauwe lagune van Aitutaki is wereldberoemd. Een wandeling door de met jungle begroeide bergen van Rarotonga is een onvergetelijke ervaring en op Atiu overnacht u op een zeldzaam voorbeeld van een "raised atol".

Yasawa Islands | Aanbiedingen Fiji
Al vanaf € 6.770 p.p.

Stille Zuidzee Symfonie – Hawaii, Samoa, Tonga en Fiji

29 dagen eiland hoppen

Tijdens deze rondreis bezoekt u Hawaii, Fiji, Tonga en Samoa. Geniet van de parels van de Pacific! Puur genieten dat is de essentie van de Stille Zuidzee Symfonie! U combineert in 29 dagen een bonte mix van eilanden.

Frans Polynesie Cook Eilanden Reis

Frans Polynesie Cook Eilanden Reis

28-daagse Polynesian Explorer al vanaf € 5.735,- p.p.

De Polynesian Explorer reis combineert Cook Eilanden met Frans Polynesië . Deze twee eilandengroepen behoren tot de schilderachtigste in de Pacific.

Cathedral Cove | Rondreis Nieuw-Zeeland
Al vanaf € 2.540 p.p.

Nieuw-Zeeland Flycamper en Fiji

35-daagse rondreis met camper incl. stopover op Fiji

Nieuw-Zeeland is zeer geschikt om op eigen gelegenheid te verkennen, bijvoorbeeld per camper. U kunt op campings midden in de natuur overnachten, vaak zelfs in de nationale parken. U sluit de reis af met 6 dagen strandverlenging op het hoofdeiland van paradijselijk Fiji.

Fiji duiken | vakantie Fiji
Al vanaf € 3.625 p.p.

Fiji Reis Hong Kong Discovery

19-daagse reis Fiji & Hong Kong Discovery

Bula! Met deze vrolijke groet wordt u door de spontane en gezellige bewoners van de Fiji-eilanden gegroet. Ze zijn ook de reden waarom Fiji één van de meest bezochte eilandengroepen in de Pacific is. Alvorens in Fiji te arriveren geniet u eerst drie dagen van de bijzondere metropool Hong Kong.

Samoa vuurdans
Al vanaf € 5.640 p.p.

Authentiek Melanesië en Polynesië

23 dagen Fiji & Samoa – Authentiek Melanesië en Polynesië verkennen

Ontdek Fiji mét een 5-daagse Yasawa Cruise en bezoek zowel Upolu als Savai'i op Samoa. Enkele ingrediënten van deze prachtige reis: Blue Lagoon, de prachtige natuur en cultuur op Samoa en een stopover in zowel Tokyo (heenweg) als Hong Kong (terugweg). Een echte ontdekkingsreis!