Rondreis Hawaii - onze rondreizen op een rijtje

Voor rondreizen naar Hawaii bent u bij ons aan het goede adres! 

Dit tropisch paradijs is de ideale vakantiebestemming als u wilt genieten van indrukwekkende landschappen, mooie witte stranden, ruige groene kliffen met verborgen watervallen, woestijnachtige vulkaankraters, maar ook van het moderne stadsleven.

Houdt u van een kleurrijke onderwaterwereld, het ontdekken van verlaten baaitjes, het bezoeken van historische plekken, wandelen door groene canyons en langs met jungle begroeide kliffen of gewoon lekker luieren op het strand, kies dan voor een onvergetelijke vakantie naar Hawaii.

Korte reisafstanden

Hawaii vormt een overzichtelijke eilandengroep met korte afstanden tussen de eilanden onderling, wat het een ideale bestemming maakt om d.m.v. eilandhoppen te ontdekken. Het is uitstekend mogelijk om binnen één reis meerdere eilanden te combineren en wij hebben dan ook een flink aantal voorbeeldreizen voor u samengesteld om u een idee te geven van de mogelijkheden. Met de Makai Hawaii Reis bezoekt u bijvoorbeeld Oahu, Maui en Big Island (één van onze bestsellers!) en voor een combinatie van de vijf meest bezochte eilanden hebben wij de prachtige Hawaii Pele Reis voor u samengesteld. 

Combinatiereizen Hawaii

De voorbeeldreizen beperken zich niet tot Hawaii, maar vormen ook combinaties met het vasteland van de Verenigde Staten. Bijvoorbeeld een rondreis Hawaii in combinatie met een stedentrip New York, een stedentrip Las Vegas of zelfs een rondreis door het westen van de Verenigde Staten (Californië, Nevada en Arizona) met een afsluitende vakantie op Hawaii. 

Wij hebben de voorbeeldreizen hieronder voor u op een rijtje gezet. Deze reizen zijn allemaal naar wens aan te passen en worden helemaal op maat voor u samengesteld.

New York en Hawaii

New York en Hawaii (Oahu en Maui)

16 dagen New York en Hawaii (Oahu en Maui) vanaf € 2.795

Op vakantie naar Hawaii én New York? Bekijk hier onze reis die New York, Oahu én Maui combineert! 16 dagen volop afwisseling en genieten.

Supersaver Hawaii en Amerika

Supersaver Hawaii en Amerika

25 dagen Hawaii en Amerika vanaf € 2.250

Op vakantie naar Hawaii én Amerika? Maak een prachtige rondreis door de westkust van de Verenigde Staten en geniet ontspannen na op het subtropische Hawaii!

Aloha Reis Hawaii

Hawaii Aloha Reis (Oahu, Maui en Big Island)

16 daagse vakantie Hawaii (Oahu, Maui en Big Island) vanaf € 2.265

Hawaii Aloha reis - Waikiki (Oahu), het natuurschoon van Maui en machtige vulkanische activiteit op Big Island. Deze reis neemt je, voordelig, mee naar veelzijdig Hawaii!

Hula Reis - Hawaii

Hawaii Hula Reis (Oahu, Kauai en Big Island)

16 daagse vakantie Hawaii (Oahu, Kauai en Big Island) vanaf € 2.605

De ideale reis voor natuurliefhebbers. Ervaar het strandleven in Waikiki, de weelderige begroeiing van Kauai en de magnifieke gloed van de vulkanen op Big Island.

Leilani Reis - Hawaii

Hawaii Leilani Reis (Oahu, Kauai, Maui, Hawaii)

21 daagse vakantie Hawaii (Oahu, Kauai, Big Island Hawaii en Maui) vanaf € 2.785

Hawaii Leilani reis (Oahu, Kauai, Maui en Big Island) - Islandhoppen is de ideale manier om de eilanden van Hawaii te bezoeken. Met de Leilani Reis ontdekt u, voordelig, de belangrijkste eilanden met ieder zijn eigen unieke karakter.

Lono Reis - Hawaii

Hawaii Lono Reis (Oahu, Kauai, Hawaii, Maui)

21 daagse vakantie Hawaii (Oahu, Kauai, Big Island Hawaii en Maui) vanaf € 2.785

Hawaii Lono reis (Oahu, Kauai, Maui en Big Island) - Islandhoppen is de ideale manier om de eilanden van Hawaii te bezoeken. Met de Lono Reis ontdekt u, comfortabel of luxe, de belangrijkste eilanden met ieder zijn eigen unieke karakter.

Makai Reis - Hawaii

Hawaii Makai Reis (Oahu, Maui, Big Island)

16 daagse vakantie Hawaii (Oahu, Maui, Big Island) al vanaf € 2.265 p.p.

Hawaii Makai reis - Waikiki (Oahu), het natuurschoon van Maui en machtige vulkanische activiteit op Big Island. Deze reis neemt u mee naar veelzijdig Hawaii!

Hawaii Vakantie Reis Makuku

Hawaii Makuku Reis (Oahu, Kauai, Maui)

16 daagse vakantie Hawaii (Oahu, Kauai en Maui) al vanaf € 2.615

Hawaii Makuku reis (Oahu, Kauai en Maui) - deze reis voert je naar Oahu met Waikiki, Honolulu en Pearl Harbor, 'Garden Island' Kauai met Na' Pali Coast en Waimea Canyon, en Maui met zijn machtige Haleakala vulkaan.

Las Vegas en Hawaii

Las Vegas En Hawaii

12 dagen vakantie Hawaii en Las Vegas al vanaf € 1.680

Op vakantie naar Hawaii én Las Vegas? Combineer dé gokstad bij uitstek “Las Vegas” met de door wuivende palmen omzoomde stranden van Hawaii. Een prachtige reis met unieke afwisseling!

Waikiki Beach Hawaii

Waikiki Beach Hawaii

10 dagen Oahu al vanaf € 1.580!

Waikiki Beach is de gezellige maar drukke hotelwijk van Honolulu. De wijk ligt aan een prachtig gouden zandstrand en er heerst een bruisend uitgaansleven met veel theatershows, nachtclubs, straatoptredens, cafés, foodcourts en restaurants.

Rondreis Hawaii boeken

Wilt u een rondreis naar Hawaii boeken? Onze reisspecialisten staan voor u klaar om uw wensen te bespreken en een offerte voor uw reis op maat samen te stellen. U kunt hiervoor telefonisch contact met ons opnemen of een offerteaanvraag sturen, wij nemen dan graag contact met u op. 

Update vulkaanuitbarsting Hawaii

*** Vulkaanuitbarsting Hawaii; bekijk hier de up-to-date situatie over de vulkaanuitbarsting in het Vulcanoes National Park op Big Island, Hawaii.***

Hier vindt u altijd de meest actuele stand van zaken, de informatie wordt voortdurend geactualiseerd door de autoriteiten ter plaatse.