Rondreis Nieuw-Zeeland

Rondreizen Nieuw-Zeeland

Tours en rondreizen in Nieuw-Zeeland! Uw droomreis, onze specialiteit!

Bij een rondreis Nieuw-Zeeland is het belangrijk om voorafgaand aan de reis na te denken over de verwachtingen die u van de reis heeft en welke delen van het land u absoluut wilt zien. Gaat u voor natuur of cultuur, actief of ontspannen of een combinatie van alle tezamen? Heeft u veel of weinig tijd tot uw beschikking, houdt u van een snel of juist rustig reistempo? Deze elementen vormen gezamenlijk de basis van uw rondreis Nieuw-Zeeland. 

Om uw reis de invulling te geven die bij u past, kunt u uw reis naar Nieuw-Zeeland uitbreiden met excursies en tours (korte of langere, begeleide rondreizen). Deze excursies en tours vindt u in een overzicht bij de bestemmingspagina's over Nieuw-Zeeland, hiervoor gaat u naar de eilanden van Nieuw-Zeeland. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een culturele tour die ingaat op de Maori cultuur, een boottocht bij de Milford of Doubtful Sound, een bezoek aan Kapiti Island, een helikoptervlucht naar White Island of walvissen spotten bij Kaikoura. Uiteraard kunt u ook veel tours en excursies ter plaatse boeken, laat u dan vooraf goed informeren welke activiteiten u het beste wel vooraf kunt boeken, met het oog op een beperkt aantal beschikbare plaatsen. Ook als u een activiteit in gedachten heeft die voor u één van de hoogtepunten van de reis vormt, kunt u deze beter vooraf boeken om te voorkomen dat er ter plaatse geen plaatsen meer beschikbaar blijken te zijn. Bij de meerdaagse tours en groepsrondreizen wordt u vaak opgehaald van en teruggebracht naar uw hotel of u spreekt af op een gezamenlijk ontmoetingspunt. De meerdaagse tours en excursies kunnen wij naadloos toevoegen aan uw individuele rondreis per huurauto, camper of motorhome.

Selfdrive routes voor uw rondreis Nieuw-Zeeland

Ter inspiratie en oriëntatie op de routemogelijkheden, vindt u hieronder een groot aantal selfdrive routes die u ideeën geven over wat realistisch is binnen een bepaalde reisperiode. Ook vindt u hieronder alvast enkele voorbeelden van (dag) excursies en (meerdaagse) tours. Uiteraard kunt u ons altijd bellen of mailen om concreet op uw reisplan in te gaan of een offerte aanvragen.

Wij zijn gespecialiseerd in het samenstellen van individuele rondreizen op maat door Nieuw-Zeeland. Wij gaan uit van uw persoonlijke wensen en verwachtingen en stellen op basis hiervan samen met onze kennis en ervaring een geweldige reis voor u samen!