Reizen naar Nieuw-Zeeland: onze aanbiedingen voor uw droomreis

We hebben voor u een aantal Nieuw-Zeeland aanbiedingen samengesteld, welke een goed beeld geven van de reismogelijkheden in Nieuw-Zeeland. Natuurlijk kunt u deze voorbeeldreizen aanpassen zoals u dat wenst. Hiervoor kunt u het offerteformulier invullen met daarin uw specifieke wensen aangegeven of telefonisch contact opnemen met onze reisspecialisten.

De meeste van de onderstaande aanbiedingen staan aangegeven op onze fraaie landkaart van Nieuw-Zeeland, die we bij een brochure aanvraag automatisch meesturen.

Als u met een camper of huurauto door Nieuw-Zeeland wilt reizen en u zoekt routevoorbeelden, dan raden we u aan de selfdrive routes te bekijken.

We hebben de volgende aanbiedingen naar Nieuw-Zeeland voor u geselecteerd:

Lake Wanaka | rondreis Nieuw-Zeeland
Al vanaf € 3.450 p.p.

Autorondreis Nieuw-Zeeland standaard

27-daagse rondreis Nieuw-Zeeland

Met deze autorondreis hoeft u ter plaatse geen kostbare tijd te verdoen aan het zoeken van hotels. U bent er van verzekerd dat u steeds overnacht in een aangenaam verblijf. Heerlijk ontspannen!

27-daagse rondreis met een camper in Nieuw-Zeeland
Al vanaf € 1.935 p.p.

Nieuw-Zeeland Flycamper

27-daagse rondreis met camper

Nieuw-Zeeland is zeer geschikt om op eigen gelegenheid te verkennen, bijvoorbeeld per camper. U kunt op campings midden in de natuur overnachten, vaak zelfs in de nationale parken. Met deze reis kunt u zelf uw route bepalen, alleen het hotel bij aankomst en vertrek zijn voor u gereserveerd.

Motatapu Track | rondreis Nieuw-Zeeland
Al vanaf € 2.020 p.p.

Nieuw-Zeeland Flydrive Cathay Pacific

27-daagse fly-drive met huurauto

Nieuw-Zeeland is zeer geschikt om op eigen gelegenheid te verkennen, bijvoorbeeld per huurauto. Met deze fly-drive kunt u zelf uw route bepalen. Alleen het hotel bij aankomst en vertrek zijn voor u gereserveerd. Vrijheid ten top!

Nieuw-Zeeland Autorondreis Compleet | aanbieding Nieuw-Zeeland
Al vanaf € 7.145 p.p.

Nieuw-Zeeland autorondreis compleet

32-daagse autorondreis Nieuw-Zeeland

Een actieve en complete rondreis door Nieuw-Zeeland, inclusief een groot aantal excursies. Met deze rondreis verblijft u in (boutique) hotels, lodges en luxe bed & breakfasts. Heerlijk genieten!

Cathedral Cove | Rondreis Nieuw-Zeeland
Al vanaf € 2.910 p.p.

Nieuw-Zeeland flycamper en Fiji

35-daagse rondreis met camper incl. verlenging op Fiji

Nieuw-Zeeland is zeer geschikt om op eigen gelegenheid te verkennen, bijvoorbeeld per camper. U kunt op campings midden in de natuur overnachten, vaak zelfs in de nationale parken. U sluit de reis af met 6 dagen strandverlenging op het hoofdeiland van paradijselijk Fiji.

Uw droomreis! Nieuw-Zeeland in combinatie met een eiland in de Stille Zuidzee!
Al vanaf € 3.095 p.p.

Nieuw-Zeeland én Stille Zuidzee Droomreis

32-daagse Droomreis

De Droomreis combineert een reis door Nieuw-Zeeland met een stopover op één van de eilanden in de Stille Zuidzee. U kunt een keuze maken uit Fiji, Cookeilanden, Samoa of Frans Polynesië. Een échte droomreis!