Reizen naar Nieuw-Zeeland: onze aanbiedingen voor uw droomreis

We hebben voor u een aantal Nieuw-Zeeland aanbiedingen samengesteld, welke een goed beeld geven van de reismogelijkheden in Nieuw-Zeeland. Natuurlijk kunt u deze voorbeeldreizen aanpassen zoals u dat wenst. Hiervoor kunt u het offerteformulier invullen met daarin uw specifieke wensen aangegeven of telefonisch contact opnemen met onze reisspecialisten.

De meeste van de onderstaande aanbiedingen staan aangegeven op onze fraaie landkaart van Nieuw-Zeeland, die we bij een brochure aanvraag automatisch meesturen.

Als u met een camper of huurauto door Nieuw-Zeeland wilt reizen en u zoekt routevoorbeelden, dan raden we u aan de selfdrive routes te bekijken.

We hebben de volgende aanbiedingen naar Nieuw-Zeeland voor u geselecteerd:

Lake Wanaka | rondreis Nieuw-Zeeland
Al vanaf € 3.450 p.p.

Autorondreis Nieuw-Zeeland standaard

27-daagse rondreis Nieuw-Zeeland

Met deze autorondreis hoeft u ter plaatse geen kostbare tijd te verdoen aan het zoeken van hotels. U bent er van verzekerd dat u steeds overnacht in een aangenaam verblijf. Heerlijk ontspannen!

27-daagse rondreis met een camper in Nieuw-Zeeland
Al vanaf € 1.935 p.p.

Nieuw-Zeeland Flycamper

27-daagse rondreis met camper

Nieuw-Zeeland is zeer geschikt om op eigen gelegenheid te verkennen, bijvoorbeeld per camper. U kunt op campings midden in de natuur overnachten, vaak zelfs in de nationale parken. Met deze reis kunt u zelf uw route bepalen, alleen het hotel bij aankomst en vertrek zijn voor u gereserveerd.

Motatapu Track | rondreis Nieuw-Zeeland
Al vanaf € 2.020 p.p.

Nieuw-Zeeland Flydrive Cathay Pacific

27-daagse fly-drive met huurauto

Nieuw-Zeeland is zeer geschikt om op eigen gelegenheid te verkennen, bijvoorbeeld per huurauto. Met deze fly-drive kunt u zelf uw route bepalen. Alleen het hotel bij aankomst en vertrek zijn voor u gereserveerd. Vrijheid ten top!

Nieuw-Zeeland Autorondreis Compleet | aanbieding Nieuw-Zeeland
Al vanaf € 7.145 p.p.

Nieuw-Zeeland autorondreis compleet

32-daagse autorondreis Nieuw-Zeeland

Een actieve en complete rondreis door Nieuw-Zeeland, inclusief een groot aantal excursies. Met deze rondreis verblijft u in (boutique) hotels, lodges en luxe bed & breakfasts. Heerlijk genieten!

Cathedral Cove | Rondreis Nieuw-Zeeland
Al vanaf € 2.910 p.p.

Nieuw-Zeeland flycamper en Fiji

35-daagse rondreis met camper incl. verlenging op Fiji

Nieuw-Zeeland is zeer geschikt om op eigen gelegenheid te verkennen, bijvoorbeeld per camper. U kunt op campings midden in de natuur overnachten, vaak zelfs in de nationale parken. U sluit de reis af met 6 dagen strandverlenging op het hoofdeiland van paradijselijk Fiji.

Uw droomreis! Nieuw-Zeeland in combinatie met een eiland in de Stille Zuidzee!
Al vanaf € 3.095 p.p.

Nieuw-Zeeland én Stille Zuidzee Droomreis

32-daagse Droomreis

De Droomreis combineert een reis door Nieuw-Zeeland met een stopover op één van de eilanden in de Stille Zuidzee. U kunt een keuze maken uit Fiji, Cookeilanden, Samoa of Frans Polynesië. Een échte droomreis!

Recensies vakantie Nieuw-Zeeland

Recensie van Allert

"We hebben 5 weken met een campervan door Nieuw Zeeland getourd. Samen met Pacific Island Tours een planning gemaakt. PIT heeft verder hier in Nederland diverse excursies geboekt voor ons. Zeer aan te bevelen, omdat je niet alles meer ter plekke kan boeken. Bovendien heb je op deze manier een stok achter de deur, zodat je toch de dingen ziet, die je uiteindelijk graag wil zien. Service en kennis bij PIT volop aanwezig, we zijn zelfs een paar uur op het reisbureau in Breda geweest, waar alle tijd werd genomen voor ons. Wel prettig als je zo'n lange en wellicht "once in a life time" reis maakt."

Recensie van Jack

"5 sterren. Mijn ervaring met Pacific Island Travel is zeer goed. Er is veel mogelijk en ze weten waar ze over praten qua eigen ervaring. Mijn wensen werden gehoord en snel verwerkt of aangepast met betrekking tot bus-huur en vlucht- en reisschema's Alles goed overzichtelijk toegezonden. Zoals ik het graag wil."

Recensie van Peter

"Pacific Islands heeft ons een vakantie op maat verzorgd, alles goed geregeld mooie lokaties v.w.b. hotels, B&B 's. Samen een leuke route uitgestippeld goed geluisterd wat onze wensen waren. Top reis."