Over ons

Dé specialist voor uw reis naar Australië, Nieuw-Zeeland, Hawaii en de Stille Zuidzee

Pacific Island Travel is dé specialist in individuele op maat gemaakte reizen naar Australië, Nieuw-Zeeland, de eilanden van de Stille Zuidzee en Hawaii. Ook kunnen wij stopovers in Amerika en Azië voor u verzorgen. Een rond-de-wereld reis kunnen we daarmee in zijn geheel voor u uitvoeren.

Waar Pacific Island Travel voor staat

Het unieke, het maagdelijke, de gastvrijheid, de natuur, de mensen. De Pacific heeft ons gegrepen en laat ons nooit meer los. Elke dag zijn we met onze gedachten daar. We zien ieder plekje weer voor ons en weten alle ins en outs. We weten waar, wanneer en waarom je er wilt zijn. Bij ons haal je het beste uit je reis. Een onvergetelijke ervaring, die altijd bij je blijft. Voor minder doen we het niet.

Onze werkwijze

Na ontvangst van uw offerteaanvraag, nemen wij telefonisch contact met u op. Wij geloven erg in persoonlijk contact, waarbij wij uw wensen uitgebreid door kunnen nemen en een individuele droomreis op maat voor u samenstellen. Wij nodigen u ook graag uit om bij ons langskomen, in Amsterdam of Breda, om uw plannen persoonlijk met één van onze reisspecialisten door te nemen. 

U ontvangt een reisvoorstel op maat, waar u uiteraard naar wens wijzigingen in aan kunt brengen. Als het voorstel helemaal naar wens is, kunt u ons aangeven de reis te willen boeken en gaan wij over tot het reserveren van uw reis. U ontvangt een boekingsbevestiging zodra alle reisonderdelen gereserveerd zijn. Eventuele wijzigingen worden vooraf aan u gecommuniceerd.

Conform de ANVR voorwaarden dient u bij boeking een aanbetaling van 25% van de reissom te voldoen. Tevens dient u bij boeking al uw persoonlijke voorkeuren door te geven die invloed hebben op de te reserveren reisonderdelen, wij houden dan rekening met uw voorkeuren vij het maken van de reserveringen. Wijzigingen in het reisplan of extra voorkeuren, na boeking, kunnen wijzigingskosten tot gevolg hebben. Hier informeren wij u over.

Zes weken voor vertrek dient de hele reissom betaald te zijn. Twee weken voor vertrek ontvangt u alle reisbescheiden (vouchers, tickets etc.) van ons.

Bij thuiskomst ontvangt u een enquêteformulier van ons. Met uw ervaringen en bevindingen blijven wij onze service verbeteren!

Uw zekerheden

Uw zekerheden staan bij Pacific Island Travel hoog in het vaandel! Wij zijn aangesloten bij: 

Worldwide Travel Group

Pacific Island Travel is een onderdeel van Worldwide Travel Group. Worldwide Travel Group is een Nederlandse touroperator die bestaat uit verschillende gespecialiseerde direct selling organisaties en online boeking websites. De merken zijn opgericht door verschillende wensen van onze klanten en bestemmingen waar wij in gespecialiseerd zijn. 

Impala Tours

Impala Tours is gespecialiseerd in reizen naar Zuidelijke Afrika en de Indische Oceaan. Impala Tours biedt u de grootste keus en beste prijzen voor reizen naar Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Kenia, Tanzania, Malawi, Mozambique en Zambia. Ook biedt Impala Tours exotische reizen naar de eilanden Mauritius, de Seychellen, La Réunion en Madagaskar; de echte Parels van de Indische Oceaan. 

Cheap Campers

Heeft u zelf al uw tickets geregeld en bent u alleen nog op zoek naar een mooie camper? Cheap Campers is onze online boeking website en is dé specialist voor camperreizen in Australië & Nieuw-Zeeland en Amerika & Canada!