Over ons

Dé specialist voor uw reis naar Australië, Nieuw-Zeeland, Hawaii en de Stille Zuidzee

Pacific Island Travel is dé specialist in individuele op maat gemaakte reizen naar Australië, Nieuw-Zeeland, de eilanden van de Stille Zuidzee en Hawaii. Ook kunnen wij stopovers in Amerika en Azië voor u verzorgen. Een rond-de-wereld reis kunnen we daarmee in zijn geheel voor u uitvoeren.

Waar Pacific Island Travel voor staat

Het unieke, het maagdelijke, de gastvrijheid, de natuur, de mensen. De Pacific heeft ons gegrepen en laat ons nooit meer los. Elke dag zijn we met onze gedachten daar. We zien ieder plekje weer voor ons en weten alle ins en outs. We weten waar, wanneer en waarom je er wilt zijn. Bij ons haal je het beste uit je reis. Een onvergetelijke ervaring, die altijd bij je blijft. Voor minder doen we het niet.

Waarom Pacific Island Travel?

  • Al 25 jaar kennis, passie en no nonsense.
  • Maatreizen op basis van uw wensen met uw persoonlijke reisadviseur.
  • Snelle reacties, via telefoon en mail. 
  • Uw zekerheden staan bij Pacific Island Travel hoog in het vaandel! Wij zijn aangesloten bij: IATA  &  ANVR.

Leuke tips & trics en wie zijn onze reisspecialisten?

Het team van Pacific Island Travel

Reisspecialisten

Ontmoet de reisspecialisten van Pacific Island Travel - wij maken graag een offerte voor uw droomreis naar de Pacific!

Margret in de Cook Islands

Inspiratie pagina

Inspiratie pagina

Lees op onze inspiratie pagina onze persoonlijke verhalen en handige tips voor uw reis naar Australië, Nieuw-Zeeland, Hawaii of de Stille Zuidzee.

Zelf vliegtickets boeken of via Pacific Island Travel?

Wij horen het steeds vaker dat klanten hun vliegtickets zelf op internet boeken! Hier zitten zeker voordelen aan maar ook zeker nadelen, wij zetten ze graag voor u op een rijtje:

Voordelen van het zelf boeken:

  • U kunt zelf de prijzen vergelijken 
  • Tickets zijn soms goedkoper, niet altijd
  • Meteen de tickets in huis

Nadelen van het zelf boeken:

  • Bij wijzigingen of annuleringen gelden hoge kosten
  • Weinig ondersteuning bij problemen of wijzigingen
  • Afstemming met andere reisonderdelen kan problemen geven

Onze werkwijze

Na ontvangst van uw offerteaanvraag, nemen wij telefonisch contact met u op. Wij geloven erg in persoonlijk contact, waarbij wij uw wensen uitgebreid door kunnen nemen en een individuele droomreis op maat voor u samenstellen. Wij nodigen u ook graag uit om bij ons langskomen, in Amsterdam, om uw plannen persoonlijk met één van onze reisspecialisten door te nemen. 

U ontvangt een reisvoorstel op maat, waar u uiteraard naar wens wijzigingen in aan kunt brengen. Als het voorstel helemaal naar wens is, kunt u ons aangeven de reis te willen boeken en gaan wij over tot het reserveren van uw reis. U ontvangt een boekingsbevestiging zodra alle reisonderdelen gereserveerd zijn. Eventuele wijzigingen worden vooraf aan u gecommuniceerd.

Conform de ANVR voorwaarden dient u bij boeking een aanbetaling* van 25% van de reissom te voldoen. Tevens dient u bij boeking al uw persoonlijke voorkeuren door te geven die invloed hebben op de te reserveren reisonderdelen, wij houden dan rekening met uw voorkeuren bij het maken van de reserveringen. Wijzigingen in het reisplan of extra voorkeuren, na boeking, kunnen wijzigingskosten tot gevolg hebben. Hier informeren wij u over.

Zes weken voor vertrek dient de hele reissom betaald te zijn. Twee weken voor vertrek ontvangt u alle reisbescheiden (vouchers, tickets etc.) van ons.

Bij thuiskomst ontvangt u een enquêteformulier van ons. Met uw ervaringen en bevindingen blijven wij onze service verbeteren!
 

*Wij hebben tijdelijk een versoepeling op de aanbetalingsregeling. 

Een reis boeken in tijden van Corona?

Het is nu juist een goed moment om uw reis te boeken voor later dit jaar. De reiswereld ligt nagenoeg stil, maar dat zorgt ook voor veel beschikbaarheid op de langere termijn. De prijsstelling en beschikbaarheid zijn immers gunstig en zeker bij exclusieve, kleinschalige accommodaties is het verstandig op tijd te reserveren. Als het gewone leven na het coronavirus weer wordt opgepakt is de verwachting dat de reisbehoefte wereldwijd sterk zal toenemen. Dat kunt u voor zijn door nu alvast uw reisplannen veilig te stellen en te bespreken met onze reisspecialisten. Als bijkomend voordeel kunt u in de tussentijd uitkijken naar een mooie toekomstige reis. 

Wij denken graag mee en proberen zo flexibel mogelijk te zijn. Als een bestemming onverhoopt nog steeds niet te bereizen is, boeken wij u graag om naar een andere datum binnen een jaar van de oorspronkelijke vertrekdatum. Verder hebben wij een tijdelijke versoepeling op de aanbetalingsregeling. 

Uiteraard houden we de ontwikkelingen wereldwijd nauwlettend in de gaten.
 

Cheap Campers

Heeft u zelf al uw tickets geregeld en bent u alleen nog op zoek naar een mooie camper? Cheap Campers is onze online boeking website en is dé specialist voor camperreizen in Australië & Nieuw-Zeeland en Amerika & Canada!

 

Impala Tours

Impala Tours is gespecialiseerd in reizen naar Zuidelijke Afrika en de Indische Oceaan. Impala Tours biedt u de grootste keus en beste prijzen voor reizen naar Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Kenia, Tanzania, Malawi, Mozambique en Zambia. Ook biedt Impala Tours exotische reizen naar de eilanden Mauritius, de Seychellen, La Réunion en Madagaskar; de echte Parels van de Indische Oceaan. 

Worldwide Travel Group

Pacific Island Travel, Impala Tours en Cheap Campers zijn een onderdeel van Worldwide Travel Group BV. Worldwide Travel Group BV is een Nederlandse touroperator die bestaat uit verschillende gespecialiseerde direct selling organisaties en online boeking websites. De merken zijn opgericht door verschillende wensen van onze klanten en bestemmingen waar wij in gespecialiseerd zijn.