Reizen naar Australië: onze aanbiedingen voor uw droomreis

Prachtige rondreizen in het unieke Australië

Bent u een rondreis door Australië aan het plannen? Reizen naar uitgestrekte woestijnen, ruige bergen, tropische regenwouden en sprookjesachtige eilanden aan de andere kant van de wereld? Kom oog in oog te staan met een wilde Kangoeroe, rijd over de beroemde Great Ocean Road, geniet als fijnproever in de diverse wijnstreken, zwem met reusachtige walvishaaien of verdiep je in de unieke Aboriginal cultuur, een rondreis door Australië biedt het allemaal!

Rondreis Australië

Hieronder vindt u een overzicht van de reizen die wij hebben samengesteld met Australië in de hoofdrol. Onze aanbiedingen voor Australië zijn inclusief de vlucht, zodat wij u de reizen voordeliger aan kunnen bieden in de vorm van een pakketreis. Het geeft u bovendien direct een goede indicatie van de te verwachten reissom.

Belangrijk: onze tarieven zijn flexibel. De tarieven zijn op basis van beschikbaarheid van specifieke vluchtklassen en de binnen de reizen geselecteerde accommodaties. De aanbiedingen betreffen voorbeeldreizen, u kunt ieder onderdeel naar wens aanpassen en iedere reis helemaal naar wens personaliseren. Of u nu voorkeur heeft voor een rondreis per camper of met een huurauto of uw reis door Australië wilt combineren met een verblijf op Fiji of ontdekkingsreis naar Vanuatu, alles is mogelijk!

Kangaroo Island koala | rondreis Australië

Australie Bali Singapore Airlines

29-daagse reis langs het grandioze zuidoosten van Australië, Sydney en Bali al vanaf € 2.485 p.p.

Een heerlijke reis om te ontsnappen aan de Nederlandse winter. Op eigen gelegenheid van Adelaide naar Sydney per auto. Uiteraard ook per camper mogelijk. Na een bezoek aan de metropool Sydney reist u door naar het prachtige strand van Bali.

Fiji strand | Combinatiereis Australië Fiji

Australie Fiji Combinatie

29-daagse combinatie- reis Australië en Fiji

Tropisch Cairns en het Great Barrier Reef, de Outback van Australië, kosmopolitisch Sydney en één van de 333 eilanden van Fiji.

Fraser Island Maheno Wreck | rondreis Australië

Australie Flydrive East Coast Discovery

27-daagse rondreis langs de oostkust van Australië al vanaf € 4.485 p.p.

Een volledig verzorgde reis langs de mooiste plaatse van de Oostkust van Australië. U rijdt zelf volgens een vooraf vastgestelde route met de huurauto. Uiteraard is deze route ook per camper mogelijk. Laat u adviseren over de mooiste plaatsen en excursies die u niet mag missen.

Lake Ballard Antony Gormley | rondreis Australië

Australie Verlaten Westkust

25-daagse autorondreis langs de westkust van Australië al vanaf € 2.109 p.p.

Verken het authentieke Australië aan de verlaten westkust. Een route langs indrukwekkende nationale parken en verlaten stranden. Wij organiseren voor u de overnachtingen en adviseren u graag over de mooiste bestemmingen.

Britz Hitop in Australië | rondreis Australië
Voor elk budget

Flycamper Australie Qantas

27-daagse Australië rondreis per camper al vanaf € 2.115 p.p.

Vrijheid ten top! Australië is zeer geschikt om op eigen gelegenheid te bereizen, bijvoorbeeld per camper. Incl. vlucht, twee hotelovernachtingen en 22 dagen camperhuur.

Kata Tjuta National Park | rondreis Australië

Flydrive Australie Sydney Outback Reef Explorer

27-daagse flydrive al vanaf € 2.660 p.p.

De ultieme combinatie om kennis te maken met de contrasten van het Australische landschap. U bezoekt de metropool Sydney, de uitgestrekte ruige Outback en de gevarieerde oostkust van Cairns tot aan Brisbane.

Vanuatu vlot op rivier | Combinatiereis Australië Stille Zuidzee

Sydney Vanuatu Fiji Reis

23-daagse Melanesian Explorer al vanaf € 5.090 p.p.

Een droomreis die de metropool Sydney combineert met twee zeer uiteenlopende bestemmingen in de Stille Zuidzee; Vanuatu en Fiji. Islandhoppen in de Stille Zuidzee, laat u betoveren!

Great Ocean Road | rondreis Australië

Flydrive Australie Qantas Airways

Al vanaf € 1.845 per persoon.

27-daagse rondreis Australië inclusief vlucht met Qantas Airways, 2 hotelovernachtingen en 22 dagen huurauto.

Rondreis Australië boeken

Wilt u uw rondreis naar Australië boeken? Onze reisspecialisten staan voor u klaar om uw wensen te bespreken en een offerte voor uw reis op maat samen te stellen. U kunt hiervoor telefonisch contact met ons opnemen of een offerteaanvraag sturen, wij nemen dan graag contact met u op.