Sydney Selfdrive
Per huurauto of camper de omgeving van Sydney verkennen

Selfdrive Route voor autohuur en camperhuur in Australië

Deze 5 daagse selfdrive route door de omgeving vanBlue Mouintains, daarna vervolgt u de kust naar het noorden en bezoekt u het wijngebied de Hunter Valley. Op de laatste dag kunt u via Port Stephens weer terugrijden naar Blue Mountains (105 km / 1hr 37min)
U haalt uw huurauto in Blue Mountains heeft u de middag om de Three Sisters te zien in Katoomba en met de kabelbaan af te dalen in de vallei voor een korte wandeling.

Op de 2e dag zou u een wandeltocht door de vallei van de Blue Mountains kunnen maken.

3e dag: Blue Mountains - Hunter Valley (263 km / 3hr 45min)
U rijdt door de bergen naar de Hunter Valley, waar u bij de wijngaarden de lokale wijnen kunt proeven. U verblijft 2 nachten bij Pokolbin en heeft de tijd om de diverse wijngaarden te bezoeken en evt. het Barrington Tops National Park te verkennen. Geniet 's avonds van de gastronomische kunsten, die hier ver zijn ontwikkeld.

U kunt op de 4e dag een wandeltocht, fietstocht of excursie door de Hunter Valley te maken.

5e dag: Hunter Valley - Port Stephens kunt bezoeken (net ten noorden van Newcastle) en daarna - aan het eind van de middag - volgt de Pacific Highway langs de prachtige kust naar huurauto of een camper. Op alle genoemde overnachtingsplekken zijn zowel Port Stephens.Het beste kunt hiertoe even een offerte aanvragen, die maken we gratis en vrijblijvend en heeft u snel een idee van de mogelijkheden.

Selfdrive routekaart

De routekaart geeft een overzicht van de route die u volgt tijdens deze selfdrive route in Australië. U kunt de kaart vergroten door op de kaart te dubbelklikken. Tevens ziet u dan een door GoogleMaps gegenereerd routeschema, dat een indicatie geeft van te volgen wegen, afstanden en rijtijden.