Darwin Selfdrive

Per huurauto of camper de omgeving van Darwin verkennen

Selfdrive Route voor autohuur en camperhuur in Australië

Deze 6 daagse selfdrive route door het Top End van het Northern Territory laat u de hoogtepunten van dit gebied bezoeken. U gaat vanuit Darwin naar het Katherine. Daar gaat u weer noordwaarts naar Darwin.


Reisschema (totaal 6 dagen / 912 km):

1e dag: Darwin - Darwin af en rijdt via de Stuart Highway de stad uit in zuidelijke richting. Na 35 km slaat u linksaf naar Katherine (300km / 3hrs)
's Ochtends maakt u een mooie rit door het zuidelijk deel van het park naar Katherine. U verblijft hier 2 nachten, zodat u de prachtige Katherine Gorge verkennen (per cruise of kano). U kunt op één dag tot bij de nauwe steile 5e gorge komen.

5e dag: Katherine - Darwin (85km / 1hrs)
Dit is de laatste dag van de selfdrive. U rijdt terug naar Darwin en u kunt de auto inleveren bij het huurdepot in de stad of bij de luchthaven. U kunt deze selfdrive route rijden met een huurauto of een camper. Op alle genoemde overnachtingsplekken zijn zowel hotels, resorts, lodges als campings te vinden. U kunt het beste een offerte aanvragen, die maken we gratis en vrijblijvend en geeft u snel een idee van de mogelijkheden.

De routekaart geeft een overzicht van de route die u volgt tijdens deze selfdrive route in Australië. U kunt de kaart vergroten door op de kaart te dubbelklikken. Tevens ziet u dan een door GoogleMaps gegenereerd routeschema, dat een indicatie geeft van te volgen wegen, afstanden en rijtijden.