Selfdrives

Selfdrive routes in Australië

Een goede voorbereiding op uw reis naar Australië is al het halve werk. Dit temeer vanwege de enorme afstanden en het grote aantal bezienswaardigheden. Er is vaak tijd tekort om alles te zien. Gelukkig kunnen we u een heel eind op weg helpen. Met een selfdrive hoeft u geen kostbare tijd te verdoen aan hotels zoeken en u bent ervan verzekerd dat u steeds overnacht in uitstekende accommodaties.

We hebben in deze brochure de meest populaire selfdrive-routes van Australië opgenomen. U kunt al deze routes met een gewone huurauto rijden, maar in de outback biedt een 4wd auto soms meer mogelijkheden.

U kunt de selfdrive-routes combineren met binnenlandse vluchten (waardoor u wijze van spreken binnen Australië van bestemming naar bestemming hopt zonder hele lange afstanden te hoeven afleggen). We bieden u selfdrives langs de belangrijkste hoogtepunten rond de grote steden van Australië, maar ook oneway routes.

U kunt deze selfdrive-routes als uitgangspunt nemen voor uw reisplanning. Uiteraard kunnen we de selfdrive helemaal aanpassen aan uw wensen, bijv. door meer langer te blijven op bepaalde plaatsen of door de keuze van een ander hotel. Vraag hiervoor een vrijblijvende offerte aan.

Routes in Australië

Sydney–Cairns Selfdrive

Langs de mooiste plekken aan de oostkust van Australië in 22 dagen (21 overn. & 22 dagen huurauto), maar er zijn ook kortere routes mogelijk, bijv.:

 

Sydney-Adelaide Selfdrive

Langs de mooiste plekken aan de zuidkust van Australië in 17 dagen (16 overn. & 17 dagen huurauto), maar er zijn ook kortere routes mogelijk, bijv.:

 

Perth-Darwin Selfdrive

Langs de mooiste plekken aan de westkust van Australië in 22 dagen (21 overn. & 22 dagen huurauto), maar er zijn ook kortere routes mogelijk, bijv.:

 

Darwin-Adelaide Selfdrive

Langs de mooiste plekken in het Northern Territory en South Australia in 21 dagen (20 overn. & 21 dagen huurauto), maar er zijn ook kortere routes mogelijk, bijv.:

 

Hobart / Tasmanië Selfdrive

Langs de mooiste plekken op Tasmanië in 10 dagen (9 overn. & 10 dagen huurauto)

U kunt deze selfdrive-routes perfect combineren met onze flydrive aanbiedingen naar Australië (met huurautohotel aan begin en eind en een retourticket van Qantas). Uiteraard kunt u uw selfdrive ook iets aanpassen, door bijvoorbeeld in de nationale parken iets langer te blijven. Maatwerk is immers onze specialiteit!

Zie hieronder een aantal voorbeelden van de Selfdrives.