Hobart Selfdrive

Per huurauto of camper vanuit Hobart Tasmanië verkennen

Selfdrive Route voor autohuur en camperhuur in Australië

Deze 10 daagse selfdrive route over het eiland Tasmanië laat u de hoogtepunten van dit gebied bezoeken. U vertrekt vanuit Strahan. Vandaar gaat u verder naar het Freycinet National Park.

Strahan (120 km / 1:20hrs)
U rijdt naar het plaatsje Strahan aan de westkust, waar u 2 nachten verblijft. U komt onderweg door het historische mijnplaatsje Strahan
U heeft een volle dag de tijd om de prachtige omgeving van Strahan te verkennen. Wij bevelen een boottocht op de Strahan - Tasmanië aan de Tamar River. Launceston heeft een paar fraaie musea, kunstenaars galeriën en een historisch stadcentrum.

Freycinet NP (180 km / 2:10hrs)
Over de Elephant Pass rijdt u naar de westkust en bereikt het Freycinet National Park. U verblijft 2 nachten in de aangename Freycinet Lodge. De kustweg biedt fraai uitzicht en de stranden nodigen uit om te gaan zwemmen. 


U kunt naar hartelust dit schitterende nationale park verkennen. Vanaf de Freycinet Lodge worden ook excursies aangeboden. Wereldberoemd is Wineglass Bay, maar het zijn vooral de uitbundige natuur en de rust die dit park zo aangenaam maken. Een echt hoogtepunt van deze selfdrive.

9e dag: Freycinet NP - huurauto of een camper. Op alle genoemde overnachtingsplekken zijn zowel Tasmanië, bijv. bij offerte aanvragen, die maken we gratis en vrijblijvend en geeft u snel een idee van de mogelijkheden.

De routekaart geeft een overzicht van de route die u volgt tijdens deze selfdrive route in Australië. U kunt de kaart vergroten door op de kaart te dubbelklikken. Tevens ziet u dan een door GoogleMaps gegenereerd routeschema, dat een indicatie geeft van te volgen wegen, afstanden en rijtijden.