Beschrijving

In een oogopslag:

  • 24 dagen van Christchurch naar Auckland of omgekeerd
  • vele activiteiten inbegrepen
  • individuele wijzigingen mogelijk
  • voor actieve reizigers 

Nieuw-Zeeland actief beleven – een autorondreis met vooraf geboekte hotels en activiteiten geschikt voor alle leeftijden. Geniet van de mooiste dagexcursies in Nieuw-Zeeland. Indien u bepaalde excursies niet wenst dan zijn individuele wijzigingen aan het programma altijd mogelijk. 

Reisprogramma (wijzigingen voorbehouden):

Dag 1: Christchurch
Na aankomst haalt u uw huurauto op bij het depot van Budget op de luchthaven. U rijdt naar uw accommodatie. De rest van de dag bent u vrij. Overnachting: Heartland Hotel Cotswold. 

Dag 2: Christchurch - Lake Tekapo (225 km)
Uw rondreis start met een rustige rit via de Canterbury Plains en langs het turkooisblauwe Lake Tekapo. Bezoek de Church of the Good Shepherd en geniet van het omliggende berglandschap. Overnachting: Creel House B&B. 

Dag 3: Lake Tekapo - Queenstown (256 km) (O)
Langs meren en imposante bergen rijdt u richting Queenstown. Onderweg loont een omweg naar Mt. Cook (120 km extra) en een bezoek aan het voormalige goudzoekersstadje Arrowtown. 3 overnachtingen: Blue Peaks Lodge.  

Dag 4: Queenstown
Vandaag is een excursie gepland vanuit Queenstown naar Milford Sound in het Fiordland National Park. Per boot kunt u deze schitterende fjord bewonderen. Een lange maar boeiende dag!

Dag 5: Queenstown
Met ervaren gids leert u vandaag het wijngebied rond Queenstown beter kennen. U bezoekt enkele wijnhuizen en ontdekt vele weetjes aangaande de wijnbouw. Geniet van een ontspannen dag. ’s Avonds kunt u met de kabelbaan of gondola genieten van het uitzicht over Queenstown.

Dag 6: Queenstown - Fox Glacier (330 km)
Rit van Queenstown via de Cardrona Pass naar Wanaka en verder door het Mt. Aspiring NP (waar u een korte wandeling kunt maken) naar de westkust. Overnachting: Sunset Motel. 

Dag 7: Fox Glacier - Hokitika (157 km)
In de ochtend maakt u een korte wandeling (ca. 2 uur) naar de gletsjer. Ontdek er alles over de oorsprong van de Fox River. Een fantastische ervaring om een gletsjer van zo dichtbij te zien. In de namiddag rijdt u verder langs de kust naar Hokitika. Overnachting: Beachfront Hotel. 

Dag 8: Hokitika - Punakaiki - Abel Tasman NP (380 km)
Van Hokitika gaat u via Greymouth (met zeeleeuwenkolonie) naar de Pancake Rocks bij Punakaiki. Hierna verder via Westport en de Buller Gorge naar het Abel Tasman National Park. 2 overnachtingen: Motueka Homestay B&B.  

Dag 9: Abel Tasman NP (L)
Ook voor niet geoefende kajakkers is de kajaktour in het Abel Tasman National Park een prachtige ervaring. Met wat geluk ziet u pinguïns, dolfijnen en zeehonden. Als alternatief kunt u ook een wandeling maken in het park.

Dag 10: Abel Tasman NP - Picton (168 km)
Vertrek richting Picton. Onderweg kunt u een stop maken in het mooie Nelson (onze tip: bezoek aan het WOW-museum) en Pelorus Bridge. Aankomst in de namiddag in Picton. 2 overnachtingen: Anchor Down B&B.  

Dag 11: Marlborough Sounds (O/L)
Ontdek de prachtige Marlborough Sound tijdens een boottocht en wandeling over de beroemde Queen Charlotte Track.

Dag 12: Picton - Wellington (O)
U levert uw huurauto in voor u de ferry neemt. De overtocht over Cook Strait en door de schilderachtige Marlborough Sounds is een van de mooiste overtochten te wereld. Wanneer u op het noordereiland aankomt, haalt u uw nieuwe huurauto op. In de namiddag heeft u tijd om het Te Papa museum in Wellington te bezoeken. Overnachting: Travelodge Wellington. 

Dag 13: Wellington - Napier (327 km)
De hoofdstad van Nieuw-Zeeland ruilt u in voor een rit naar het wijngebied Hawkes Bay en de Art Deco stad Napier. Geniet van het milde klimaat en het flaneren langs de promenade en de stad. 2 overnachtingen: Ashcroft Gardens B&B.   

Dag 14: Napier (O)
Vandaag kunt u wijn proeven op een unieke en actieve manier. Takaro Trails voorziet u van een fiets, helm, drinkfles en brengt u naar de start van uw wijnroute. U kunt kiezen tussen 2 routes. Onze tip: lunchen in Te Awa wijngoed.

Dag 15: Napier - Whakatane (386 km) (O)
Langs het ongerepte Te Urewera National Park rijdt u naar Whakatane. Voorzie een vroege start zodat u tijd heeft om enkele korte wandelingen in te plannen. 2 overnachtingen: White Island Rendezvous.

Dag 16: White Island
Vandaag ontdekt u White Island. Deze actieve vulkaan ligt net voor de kust van Whakatane en bereikt u per boot. Een spectaculaire ervaring! Tip: tegen een meerprijs kunt u de heenreis naar White Island per helikopter maken.

Dag 17: Whakatane - Rotorua (86 km) (D)
Na een korte autorit komt u aan in Rotorua, waar u het Maori dorp Mitai bezoekt. Na een traditionele begroeting volgt een introductie in de mythologie van de inheemse bevolking en een typische Hangi maaltijd, waarbij de maaltijd bereid wordt in een oven onder de grond. 2 overnachtingen: Springwaters Lodge.  

Dag 18: Rotorua (O)
In de ochtend verkent u met een 4WD-voertuig Mt. Tarawera, waar u een prachtige wandeling kunt maken bij de krater. In de namiddag bent u vrij. Een bezoek aan het thermisch gebied Whakarewarewa is aanbevolen.

Dag 19: Rotorua - Auckland (333 km) (O)
Vandaag maakt u eerst een korte omweg naar Waitomo. Er staat een 3-uur durende Black Water Rafting op het programma. Bewonder de unieke grotten in combinatie met een avontuurlijke rafting. Nadien rijdt u door naar Auckland. Vandaag kunt u een bezoek plannen aan Viaduct Harbour. 2 overnachtingen: Eden Park B&B. 

Dag 20: Auckland (O)
Net na de lunch (niet inbegrepen) neemt u deel aan een citytour. Later in de middag bezoekt u de Waitakere Ranges. Leer meer over de natuur en Maori Carving.

Dag 21: Auckland (O)
Inleveren van de huurauto en vertrek of voortzetting van uw rondreis in de Bay of Islands. Onderweg raden we een stop aan bij de Jan-van-Genten kolonie in Muriwai. 3 overnachtingen: Averill Court Motel.

Dag 22: Bay of Islands
De schilderachtige Bay of Islands biedt tal van mogelijkheden. Op het programma staat een halve dagexcursie ´Zwemmen met dolfijnen´, een onvergetelijke ervaring.

Dag 23: Bay of Islands (L)
Uw avontuur in Nieuw-Zeeland eindigt met de R. Tucker Thompson. Met deze zeilboot, tevens ook een Nieuw-Zeelandse leerschool, beleeft u een laatste hoogtepunt. Een bijzondere manier om de Bay of Islands een laatste keer te bewonderen.

Dag 24: Bay of Islands - Auckland (228 km).
Terugrit naar Auckland. Inleveren van de huurauto en terugvlucht.

Actief Nieuw-Zeeland

21/24 dagen autorondreis van Christchurch naar Auckland incl. vele activiteiten

ID: 63392

Inleiding

Nieuw-Zeeland actief beleven – een autorondreis met vooraf geboekte hotels en activiteiten geschikt voor alle leeftijden. Geniet van de mooiste dagexcursies in Nieuw-Zeeland. Indien u bepaalde excursies niet wenst dan zijn individuele wijzigingen aan het programma altijd mogelijk.

In een oogopslag

• 21/24 dagen van Christchurch naar Auckland of omgekeerd

• vele activiteiten inbegrepen

• individuele wijzigingen mogelijk

• voor actieve reizigers

Reisprogrammavanaf 01.12.18 (wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Christchurch.

Na aankomst haalt u uw huurauto op bij het depot van Budget op de luchthaven. U rijdt naar uw accommodatie. De rest van de dag bent u vrij.

Overnachting:Overnachting: Heartland Hotel Cotswold.

Dag 2: Christchurch - Lake Tekapo (ca. 225 km).

Uw rondreis start met een rustige rit via de Canterbury Plains en langs het turkooisblauwe Lake Tekapo. Bezoek de Church of the Good Shepherd.

Overnachting:Overnachting: Creel House B&B.

Dag 3: Lake Tekapo - Queenstown (ca. 256 km) (O).

Langs meren en imposante bergen rijdt u richting Queenstown. Onderweg loont een omweg naar Mt. Cook (120 km extra) en een bezoek aan het voormalige goudzoekersstadje Arrowtown.

Overnachting:3 overnachtingen: Blue Peaks Lodge.

Dag 4: Queenstown.

Vandaag is een excursie gepland vanuit Queenstown naar Milford Sound in het Fiordland National Park. Per boot kunt u deze schitterende fjord bewonderen.

Dag 5: Queenstown.

Met de fiets leert u vandaag het wijngebied rond Queenstown beter kennen. U bezoekt enkele wijnhuizen en ontdekt vele weetjes aangaande de wijnbouw. Geniet van een ontspannen dag. ’s Avonds kunt u met de kabelbaan of gondola genieten van het uitzicht over Queenstown.

Dag 6: Queenstown - Fox Glacier (ca. 330 km).

Rit van Queenstown via de Cardrona Pass naar Wanaka en verder door het Mt. Aspiring NP naar de westkust.

Overnachting:Overnachting: Sunset Motel.

Dag 7: Fox Glacier - Hokitika (ca. 157 km).

In de ochtend maakt u een korte wandeling (ca. 2 uur) naar de gletsjer. Ontdek er alles over de oorsprong van de Fox River. Een fantastische ervaring om een gletsjer van zo dichtbij te zien. In de namiddag rijdt u verder langs de kust naar Hokitika.

Overnachting:Overnachting: Beachfront Hotel.

Dag 7: Hokitika - Punakaiki - Abel Tasman NP (ca. 380 km).

Van Hokitika gaat u via Greymouth (met zeeleeuwenkolonie) naar de Pancake Rocks bij Punakaiki. Hierna verder via Westport en de Buller Gorge naar het Abel Tasman National Park.

Overnachting:2 overnachtingen: Abel Tasman Lodge.

Dag 9: Abel Tasman NP (L).

Ook voor niet geoefende kajakkers is de kajaktour in het Abel Tasman National Park een prachtige ervaring. Met wat geluk ziet u pinguïns, dolfijnen en zeehonden. Als alternatief kunt u ook een wandeling maken in het park.

Dag 10: Abel Tasman NP - Picton (ca. 168 km).

Vertrek richting Picton. Onderweg kunt u een stop maken in het mooie Nelson (onze tip: bezoek aan het WOW-museum) en Pelorus Bridge. Aankomst in de namiddag in Picton.

Overnachting:2 overnachtingen: Anchor Down B&B.

Dag 11: Marlborough Sounds (O/L).

Ontdek de prachtige Marlborough Sound tijdens een boottocht en wandeling over de beroemde Queen Charlotte Track.

Dag 12: Picton - Wellington (O).

U levert uw huurauto in voor u de ferry neemt. De overtocht over Cook Strait en door de schilderachtige Marlborough Sounds is een van de mooiste overtochten ter wereld. Wanneer u op het Noordereiland aankomt, haalt u uw nieuwe huurauto op. In de namiddag heeft u tijd om het Te Papa museum in Wellington te bezoeken.

Overnachting:Overnachting: Travelodge Wellington.

Dag 13: Wellington - Napier (ca. 327 km).

De hoofdstad van Nieuw-Zeeland ruilt u in voor een rit naar het wijngebied Hawkes Bay en de art deco stad Napier. Geniet van het milde klimaat en het flaneren langs de promenade en de stad.

Overnachting:2 overnachtingen: Ashcroft Gardens B&B.

Dag 14: Napier (O).

Vandaag kunt u wijn proeven op een unieke en actieve manier. Takaro Trails voorziet u van een fiets, helm, drinkfles en brengt u naar de start van uw wijnroute. U kunt kiezen tussen 2 routes. Onze tip: lunchen in Te Awa wijngoed.

Dag 15: Napier - Whakatane (ca. 386 km) (O).

Langs het ongerepte Te Urewera National Park rijdt u naar Whakatane. Voorzie een vroege start zodat u tijd heeft om enkele korte wandelingen in te plannen.

Overnachting:2 overnachtingen: White Island Rendezvous.

Dag 16: White Island.

Vandaag ontdekt u White Island. Deze actieve vulkaan ligt net voor de kust van Whakatane en bereikt u per boot. Een spectaculaire ervaring!

Dag 17: Whakatane - Rotorua (ca. 86 km) (D).

Rit naar Rotorua, waar u het Maori dorp Mitai bezoekt. Na een traditionele begroeting volgt een introductie in de mythologie van de inheemse bevolking en een typische Hangi maaltijd, waarbij de maaltijd bereid wordt in een oven onder de grond.

Overnachting:2 overnachtingen: Springwaters Lodge.

Dag 18: Rotorua (O).

In de ochtend verkent u met een 4WD-voertuig Mt. Tarawera, waar u een prachtige wandeling kunt maken bij de krater. In de namiddag bent u vrij.

Dag 19: Rotorua - Auckland (ca. 333 km) (O).

Vandaag maakt u eerst een korte omweg naar Waitomo. Er staat een 3-uur durende Black Water Rafting op het programma. Bewonder de unieke grotten in combinatie met een avontuurlijke rafting. Nadien rijdt u door naar Auckland.

Overnachting:2 overnachtingen: Copthorne Auckland City.

Dag 20: Auckland (O).

Net na de lunch (niet inbegrepen) neemt u deel aan een citytour. Later in de middag bezoekt u de Waitakere Ranges. Leer meer over de natuur en Maori Carving.

Dag 21: vertrek of verlenging Bay of Islands (ca. 228 km).

Inleveren van de huurauto en vertrek of voortzetting van uw rondreis in de Bay of Islands. Onderweg raden we een stop aan bij de Jan-van-Genten kolonie in Muriwai.

Overnachting:3 overnachtingen: Averill Court Motel.

Dag 22: Bay of Islands.

De schilderachtige Bay of Islands biedt tal van mogelijkheden. Op het programma staat een halve dagexcursie ´Zwemmen met dolfijnen´, een onvergetelijke ervaring.

Dag 23: Bay of Islands (L).

Uw avontuur in Nieuw-Zeeland eindigt met de R. Tucker Thompson. Met deze zeilboot, tevens ook een Nieuw-Zeelandse leerschool, beleeft u een laatste hoogtepunt. Een bijzondere manier om de Bay of Islands een laatste keer te bewonderen.

Dag 24: Bay of Islands - Auckland (228 km).

Terugrit naar Auckland. Inleveren van de huurauto en terugvlucht.

PeriodeBijzonderhedenPrijs p.p.
01.12.2018 - 30.04.20192 personen | 21 dagen Small Toyota Yaris o.g. EDMR, Standard€ 2973
01.12.2018 - 30.04.20191 persoon | 21 dagen Small Toyota Yaris o.g. EDMR, Standard€ 4644
01.12.2018 - 30.04.20194 personen | 21 dagen Small Toyota Yaris o.g. EDMR, Standard€ 2743
01.12.2018 - 30.04.20193 personen | 21 dagen Small Toyota Yaris o.g. EDMR, Standard€ 2772
01.12.2018 - 30.04.20192 personen | 21 dagen Intermediate Holden Cruze o.g. Holden Cruze D-IDAR, Standard€ 3110
01.12.2018 - 30.04.20191 persoon | 21 dagen Intermediate Holden Cruze o.g. Holden Cruze D-IDAR, Standard€ 4918
01.12.2018 - 30.04.20194 personen | 21 dagen Intermediate Holden Cruze o.g. Holden Cruze D-IDAR, Standard€ 2811
01.12.2018 - 30.04.20193 personen | 21 dagen Intermediate Holden Cruze o.g. Holden Cruze D-IDAR, Standard€ 2863
01.12.2018 - 30.04.20192 personen | 24 dagen Intermediate Holden Cruze o.g. Holden Cruze D-IDAR, Standard€ 3468
01.12.2018 - 30.04.20191 persoon | 24 dagen Intermediate Holden Cruze o.g. Holden Cruze D-IDAR, Standard€ 5528
01.12.2018 - 30.04.20194 personen | 24 dagen Intermediate Holden Cruze o.g. Holden Cruze D-IDAR, Standard€ 3128
01.12.2018 - 30.04.20193 personen | 24 dagen Intermediate Holden Cruze o.g. Holden Cruze D-IDAR, Standard€ 3154
01.12.2018 - 30.04.20192 personen | 21 dagen SUV Toyota RAV4 o.g. SUV Toyota RAV4 P-IFAR, Standard€ 3239
01.12.2018 - 30.04.20191 persoon | 21 dagen SUV Toyota RAV4 o.g. SUV Toyota RAV4 P-IFAR, Standard€ 5177
01.12.2018 - 30.04.20194 personen | 21 dagen SUV Toyota RAV4 o.g. SUV Toyota RAV4 P-IFAR, Standard€ 2876
01.12.2018 - 30.04.20193 personen | 21 dagen SUV Toyota RAV4 o.g. SUV Toyota RAV4 P-IFAR, Standard€ 2949
01.12.2018 - 30.04.20192 personen | 24 dagen SUV Toyota Highlander o.g. Toyota RAV 4 P-IFAR, Standard€ 3616
01.12.2018 - 30.04.20191 persoon | 24 dagen SUV Toyota Highlander o.g. Toyota RAV 4 P-IFAR, Standard€ 5824
01.12.2018 - 30.04.20194 personen | 24 dagen SUV Toyota Highlander o.g. Toyota RAV 4 P-IFAR, Standard€ 3202
01.12.2018 - 30.04.20193 personen | 24 dagen SUV Toyota Highlander o.g. Toyota RAV 4 P-IFAR, Standard€ 3252
01.12.2018 - 30.04.20192 personen | 24 dagen Small Toyota Yaris o.g. Toyota Yaris A-EDAR, Standard€ 3312
01.12.2018 - 30.04.20191 persoon | 24 dagen Small Toyota Yaris o.g. Toyota Yaris A-EDAR, Standard€ 5215
01.12.2018 - 30.04.20194 personen | 24 dagen Small Toyota Yaris o.g. Toyota Yaris A-EDAR, Standard€ 3050
01.12.2018 - 30.04.20193 personen | 24 dagen Small Toyota Yaris o.g. Toyota Yaris A-EDAR, Standard€ 3049
01.12.2018 - 30.04.20192 personen | 21 dagen Intermediate Hybrid Toyota Camry o.g.21 Day Hybrid Toyota Camry€ 3163
01.12.2018 - 30.04.20191 persoon | 21 dagen Intermediate Hybrid Toyota Camry o.g.21 Day Hybrid Toyota Camry€ 5025
01.12.2018 - 30.04.20194 personen | 21 dagen Intermediate Hybrid Toyota Camry o.g.21 Day Hybrid Toyota Camry€ 2838
01.12.2018 - 30.04.20193 personen | 21 dagen Intermediate Hybrid Toyota Camry o.g.21 Day Hybrid Toyota Camry€ 2899
01.12.2018 - 30.04.20192 personen | 24 dagen Intermediate Hybrid Toyota Camry o.g.24DAY Hybrid Toyota Camry o.ä.€ 3529
01.12.2018 - 30.04.20191 persoon | 24 dagen Intermediate Hybrid Toyota Camry o.g.24DAY Hybrid Toyota Camry o.ä.€ 5650
01.12.2018 - 30.04.20194 personen | 24 dagen Intermediate Hybrid Toyota Camry o.g.24DAY Hybrid Toyota Camry o.ä.€ 3159
01.12.2018 - 30.04.20193 personen | 24 dagen Intermediate Hybrid Toyota Camry o.g.24DAY Hybrid Toyota Camry o.ä.€ 3194
01.05.2019 - 15.09.20192 personen | 21 dagen Small Toyota Yaris o.g. EDMR, Standard€ 2815
01.05.2019 - 15.09.20191 persoon | 21 dagen Small Toyota Yaris o.g. EDMR, Standard€ 4320
01.05.2019 - 15.09.20194 personen | 21 dagen Small Toyota Yaris o.g. EDMR, Standard€ 2622
01.05.2019 - 15.09.20193 personen | 21 dagen Small Toyota Yaris o.g. EDMR, Standard€ 2721
01.05.2019 - 15.09.20192 personen | 21 dagen Intermediate Holden Cruze o.g. Holden Cruze D-IDAR, Standard€ 2929
01.05.2019 - 15.09.20191 persoon | 21 dagen Intermediate Holden Cruze o.g. Holden Cruze D-IDAR, Standard€ 4549
01.05.2019 - 15.09.20194 personen | 21 dagen Intermediate Holden Cruze o.g. Holden Cruze D-IDAR, Standard€ 2680
01.05.2019 - 15.09.20193 personen | 21 dagen Intermediate Holden Cruze o.g. Holden Cruze D-IDAR, Standard€ 2797
01.05.2019 - 15.09.20192 personen | 24 dagen Intermediate Holden Cruze o.g. Holden Cruze D-IDAR, Standard€ 3250
01.05.2019 - 15.09.20191 persoon | 24 dagen Intermediate Holden Cruze o.g. Holden Cruze D-IDAR, Standard€ 5082
01.05.2019 - 15.09.20194 personen | 24 dagen Intermediate Holden Cruze o.g. Holden Cruze D-IDAR, Standard€ 2967
01.05.2019 - 15.09.20193 personen | 24 dagen Intermediate Holden Cruze o.g. Holden Cruze D-IDAR, Standard€ 3064
01.05.2019 - 15.09.20192 personen | 21 dagen SUV Toyota RAV4 o.g. SUV Toyota RAV4 P-IFAR, Standard€ 2983
01.05.2019 - 15.09.20191 persoon | 21 dagen SUV Toyota RAV4 o.g. SUV Toyota RAV4 P-IFAR, Standard€ 4655
01.05.2019 - 15.09.20194 personen | 21 dagen SUV Toyota RAV4 o.g. SUV Toyota RAV4 P-IFAR, Standard€ 2706
01.05.2019 - 15.09.20193 personen | 21 dagen SUV Toyota RAV4 o.g. SUV Toyota RAV4 P-IFAR, Standard€ 2833
01.05.2019 - 15.09.20192 personen | 24 dagen SUV Toyota Highlander o.g. Toyota RAV 4 P-IFAR, Standard€ 3311
01.05.2019 - 15.09.20191 persoon | 24 dagen SUV Toyota Highlander o.g. Toyota RAV 4 P-IFAR, Standard€ 5204
01.05.2019 - 15.09.20194 personen | 24 dagen SUV Toyota Highlander o.g. Toyota RAV 4 P-IFAR, Standard€ 2997
01.05.2019 - 15.09.20193 personen | 24 dagen SUV Toyota Highlander o.g. Toyota RAV 4 P-IFAR, Standard€ 3104
01.05.2019 - 15.09.20192 personen | 24 dagen Small Toyota Yaris o.g. Toyota Yaris A-EDAR, Standard€ 3120
01.05.2019 - 15.09.20191 persoon | 24 dagen Small Toyota Yaris o.g. Toyota Yaris A-EDAR, Standard€ 4821
01.05.2019 - 15.09.20194 personen | 24 dagen Small Toyota Yaris o.g. Toyota Yaris A-EDAR, Standard€ 2967
01.05.2019 - 15.09.20193 personen | 24 dagen Small Toyota Yaris o.g. Toyota Yaris A-EDAR, Standard€ 3064
01.05.2019 - 15.09.20192 personen | 21 dagen Intermediate Hybrid Toyota Camry o.g.21 Day Hybrid Toyota Camry€ 2959
01.05.2019 - 15.09.20191 persoon | 21 dagen Intermediate Hybrid Toyota Camry o.g.21 Day Hybrid Toyota Camry€ 4610
01.05.2019 - 15.09.20194 personen | 21 dagen Intermediate Hybrid Toyota Camry o.g.21 Day Hybrid Toyota Camry€ 2695
01.05.2019 - 15.09.20193 personen | 21 dagen Intermediate Hybrid Toyota Camry o.g.21 Day Hybrid Toyota Camry€ 2817
01.05.2019 - 15.09.20192 personen | 24 dagen Intermediate Hybrid Toyota Camry o.g.24DAY Hybrid Toyota Camry o.ä.€ 3285
01.05.2019 - 15.09.20191 persoon | 24 dagen Intermediate Hybrid Toyota Camry o.g.24DAY Hybrid Toyota Camry o.ä.€ 5152
01.05.2019 - 15.09.20194 personen | 24 dagen Intermediate Hybrid Toyota Camry o.g.24DAY Hybrid Toyota Camry o.ä.€ 2984
01.05.2019 - 15.09.20193 personen | 24 dagen Intermediate Hybrid Toyota Camry o.g.24DAY Hybrid Toyota Camry o.ä.€ 3087
16.09.2019 - 31.03.20202 personen | 21 dagen Small Toyota Yaris o.g. EDMR, Standard€ 3058
16.09.2019 - 31.03.20201 persoon | 21 dagen Small Toyota Yaris o.g. EDMR, Standard€ 4777
16.09.2019 - 31.03.20204 personen | 21 dagen Small Toyota Yaris o.g. EDMR, Standard€ 2824
16.09.2019 - 31.03.20203 personen | 21 dagen Small Toyota Yaris o.g. EDMR, Standard€ 2843
16.09.2019 - 31.03.20202 personen | 21 dagen Intermediate Holden Cruze o.g. Holden Cruze D-IDAR, Standard€ 3195
16.09.2019 - 31.03.20201 persoon | 21 dagen Intermediate Holden Cruze o.g. Holden Cruze D-IDAR, Standard€ 5051
16.09.2019 - 31.03.20204 personen | 21 dagen Intermediate Holden Cruze o.g. Holden Cruze D-IDAR, Standard€ 2892
16.09.2019 - 31.03.20203 personen | 21 dagen Intermediate Holden Cruze o.g. Holden Cruze D-IDAR, Standard€ 2935
16.09.2019 - 31.03.20202 personen | 24 dagen Intermediate Holden Cruze o.g. Holden Cruze D-IDAR, Standard€ 3555
16.09.2019 - 31.03.20201 persoon | 24 dagen Intermediate Holden Cruze o.g. Holden Cruze D-IDAR, Standard€ 5664
16.09.2019 - 31.03.20204 personen | 24 dagen Intermediate Holden Cruze o.g. Holden Cruze D-IDAR, Standard€ 3211
16.09.2019 - 31.03.20203 personen | 24 dagen Intermediate Holden Cruze o.g. Holden Cruze D-IDAR, Standard€ 3227
16.09.2019 - 31.03.20202 personen | 21 dagen SUV Toyota RAV4 o.g. SUV Toyota RAV4 P-IFAR, Standard€ 3271
16.09.2019 - 31.03.20201 persoon | 21 dagen SUV Toyota RAV4 o.g. SUV Toyota RAV4 P-IFAR, Standard€ 5203
16.09.2019 - 31.03.20204 personen | 21 dagen SUV Toyota RAV4 o.g. SUV Toyota RAV4 P-IFAR, Standard€ 2930
16.09.2019 - 31.03.20203 personen | 21 dagen SUV Toyota RAV4 o.g. SUV Toyota RAV4 P-IFAR, Standard€ 2986
16.09.2019 - 31.03.20202 personen | 24 dagen SUV Toyota Highlander o.g. Toyota RAV 4 P-IFAR, Standard€ 3642
16.09.2019 - 31.03.20201 persoon | 24 dagen SUV Toyota Highlander o.g. Toyota RAV 4 P-IFAR, Standard€ 5838
16.09.2019 - 31.03.20204 personen | 24 dagen SUV Toyota Highlander o.g. Toyota RAV 4 P-IFAR, Standard€ 3255
16.09.2019 - 31.03.20203 personen | 24 dagen SUV Toyota Highlander o.g. Toyota RAV 4 P-IFAR, Standard€ 3285
16.09.2019 - 31.03.20202 personen | 24 dagen Small Toyota Yaris o.g. Toyota Yaris A-EDAR, Standard€ 3399
16.09.2019 - 31.03.20201 persoon | 24 dagen Small Toyota Yaris o.g. Toyota Yaris A-EDAR, Standard€ 5351
16.09.2019 - 31.03.20204 personen | 24 dagen Small Toyota Yaris o.g. Toyota Yaris A-EDAR, Standard€ 3133
16.09.2019 - 31.03.20203 personen | 24 dagen Small Toyota Yaris o.g. Toyota Yaris A-EDAR, Standard€ 3123
16.09.2019 - 31.03.20202 personen | 21 dagen Intermediate Hybrid Toyota Camry o.g.21 Day Hybrid Toyota Camry€ 3249
16.09.2019 - 31.03.20201 persoon | 21 dagen Intermediate Hybrid Toyota Camry o.g.21 Day Hybrid Toyota Camry€ 5158
16.09.2019 - 31.03.20204 personen | 21 dagen Intermediate Hybrid Toyota Camry o.g.21 Day Hybrid Toyota Camry€ 2919
16.09.2019 - 31.03.20203 personen | 21 dagen Intermediate Hybrid Toyota Camry o.g.21 Day Hybrid Toyota Camry€ 2970
16.09.2019 - 31.03.20202 personen | 24 dagen Intermediate Hybrid Toyota Camry o.g.24DAY Hybrid Toyota Camry o.ä.€ 3616
16.09.2019 - 31.03.20201 persoon | 24 dagen Intermediate Hybrid Toyota Camry o.g.24DAY Hybrid Toyota Camry o.ä.€ 5786
16.09.2019 - 31.03.20204 personen | 24 dagen Intermediate Hybrid Toyota Camry o.g.24DAY Hybrid Toyota Camry o.ä.€ 3241
16.09.2019 - 31.03.20203 personen | 24 dagen Intermediate Hybrid Toyota Camry o.g.24DAY Hybrid Toyota Camry o.ä.€ 3268

Inclusief
overnachting zoals vermeld o.a. in B&B’s, lodges of hotels, vermelde maaltijden (O=ontbijt, L=lunch, D:diner), 21/24 dagen huurauto van Budget Rent A Car volgens geboekte categorie incl. belastingen, CDW verzekering met NZD 3.450 (FWAR/IFAR 4.312,50) eigen risico, ongelimiteerde kilometers, ferry Wellington-Picton (enkel voor personen), uitgebreide informatie (in Engels) en kaartmateriaal ter plaatse. Inbegrepen excursies: Milford Sound, Skyline Gondola, Boutique Wine Tour, gletsjer wandeling, kajaktour, Queen Charlotte Track, Takaro Trails fietstour, White Island Expedition, Mount Tarawera, Mitai Maori, Black Labyrinth Rafting, tour in Auckland. Bij 24-daagse rondreis tevens zwemmen met dolfijnen & Tucker Thompson boottocht.

Exclusief
overige maaltijden, bijkomende entreegelden, benzine, borg en luchthaven/ferry toeslag van NZD 51,75 voor de huurauto.

 Opmerking
Tijdens Kerstmis/Nieuwjaar zijn mogelijk toeslagen van toepassing.

De tour kan ook in omgekeerde richting gemaakt worden.

Bij vertrekken tussen april en oktober zijn enkele excursies niet mogelijk. Er worden dan alternatieven aangeboden.