• Vakantie Nieuw-Zeeland
  • Vakantie Nieuw-Zeeland
  • Vakantie Nieuw-Zeeland
  • Vakantie Nieuw-Zeeland
  • Vakantie Nieuw-Zeeland
  • Vakantie Nieuw-Zeeland
0 1 2 3 4 5

Nieuw-Zeeland - Selfdrives

Selfdrive routes voor rijden met huurauto of camper in Nieuw-Zeeland

Selfdrive routes in Nieuw-Zeeland

Een goede voorbereiding op uw reis naar Nieuw-Zeeland is al het halve werk. Dit temeer vanwege de enorme afstanden en het grote aantal bezienswaardigheden. Er is vaak tijd tekort om alles te zien. Gelukkig kunnen we u een heel eind op weg helpen. Met een selfdrive hoeft u geen kostbare tijd te verdoen aan hotels zoeken en u bent ervan verzekerd dat u steeds overnacht in uitstekende accommodaties.

We hebben in deze brochure de meest populaire selfdrive-routes van Nieuw-Zeeland opgenomen. U kunt al deze routes met een gewone huurauto rijden, maar ook per camper of motorhome rijden.

U kunt de selfdrive-routes combineren met binnenlandse vluchten (waardoor u wijze van spreken binnen Nieuw-Zeeland van bestemming naar bestemming hopt zonder hele lange afstanden te hoeven afleggen). We bieden u selfdrives langs de belangrijkste hoogtepunten rond de grote steden van Nieuw-Zeeland, maar ook oneway routes.

U kunt deze selfdrive-routes als uitgangspunt nemen voor uw reisplanning. Uiteraard kunnen we de selfdrive helemaal aanpassen aan uw wensen, bijv. door meer langer te blijven op bepaalde plaatsen of door de keuze van een ander hotel. Vraag hiervoor een vrijblijvende offerte aan.

Selfdriveroutes beginnend in Auckland

Langs de mooiste plekken op het Noordereiland en Zuidereiland in 26 dagen (25 overn. & 26 dagen huurauto), waarbij u met de veerboot van Wellington naar Picton oversteekt. U kunt de selfdrive perfect combineren met onze flydrive aanbiedingen naar Nieuw Zeeland. Uiteraard kunt u deze reis ook iets aanpassen, door bijvoorbeeld in nationale parken iets langer te blijven. Maatwerk is immers onze specialiteit. U mag bijvoorbeeld de route ook omdraaien of alleen de route op het zuidereiland rijden.Zo zijn er ook kortere routes mogelijk, zoals:


Selfdriveroutes beginnend in Christchurch

Bij Selfdriveroutes die beginnen in Christchurch - om het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland - ligt de nadruk over het algemeen op het Zuidereiland. Maar ook in de periode maart t/m mei (najaar van Nieuw-Zeeland) kan het - als u beide eilanden bezoekt - beter zijn om op het Zuidereiland te beginnen vanwege het klimaat.


Terug naar boven