Selfdrives in Nieuw-Zeeland

Vrijheid tijdens uw selfdrive in Nieuw-Zeeland

Een goede voorbereiding op uw reis naar Nieuw-Zeeland is al het halve werk. Dit temeer vanwege de enorme afstanden en het grote aantal bezienswaardigheden. Er is vaak tijd tekort om alles te zien. Gelukkig kunnen we u een heel eind op weg helpen. Met een selfdrive hoeft u geen kostbare tijd te verdoen aan hotels zoeken en u bent ervan verzekerd dat u steeds overnacht in uitstekende accommodaties.

We hebben in deze brochure de meest populaire selfdrive-routes van Nieuw-Zeeland opgenomen. U kunt al deze routes met een gewone huurauto rijden, maar ook per camper of motorhome.

U kunt de selfdrive-routes combineren met binnenlandse vluchten (waardoor u bij wijze van spreken binnen Nieuw-Zeeland van bestemming naar bestemming hopt zonder hele lange afstanden te hoeven afleggen). We bieden u selfdrives langs de belangrijkste hoogtepunten rond de grote steden van Nieuw-Zeeland, maar ook oneway routes.

U kunt deze selfdrive-routes als uitgangspunt nemen voor uw reisplanning. Uiteraard kunnen we de selfdrive helemaal aanpassen aan uw wensen, bijvoorbeeld door langer te blijven op bepaalde plaatsen of door de keuze van een ander hotel. Vraag hiervoor een vrijblijvende offerte aan.

Auckland-Christchurch Selfdrive Nieuw-Zeeland

Auckland-Christchurch Selfdrive

Per huurauto of camper Nieuw-Zeeland verkennen

Per huurauto of camper de omgeving van verkennen ? Selfdrive route van Pacific Island Travel

Best Of New Zealand | rondreis Nieuw-Zeeland
Al vanaf € 1.441 p.p.

Best of New Zealand

21-daagse autorondreis van Auckland naar Christchurch

Een reis over beide eilanden van Auckland naar Christchurch, langs de hoogtepunten van Nieuw-Zeeland. Hotelkeuze uit de categorieën standaard (STD) en superior (SUP).

Classic New Zealand Wine Trail | Rondreis Nieuw-Zeeland
Al vanaf € 2.285 p.p.

Classic New Zealand Wine Trail

15-daagse autorondreis door de Nieuw-Zeelandse wijnregio's

De Classic Wine Trail verbindt de mooiste en beste wijngebieden van Nieuw-Zeeland. Tijdens uw reis verkent u de Matakana Wine Country, Napier, Marlborough, Martinborough en Wairarapa, een droombestemming voor elke gepassioneerde liefhebber van rode wijn!

Rondreis Per 4WD | rondreis Nieuw-Zeeland
Al vanaf € 2.146 p.p.

Rondreis per 4WD

18 of 22 dagen met vooraf gereserveerde accommodaties

Ontdek Nieuw-Zeeland, buiten de gebaande paden, en ontdek ongekende dimensies en indrukken. Uiteraard worden de bekende highlights evenmin vergeten.

Actief New Zealand | rondreis Nieuw-Zeeland
Al vanaf € 3.094 p.p.

Actief New Zealand (24 dagen)

24-daagse autorondreis Christchurch - Auckland incl. vele activiteiten

Beleef Nieuw-Zeeland actief met een autorondreis met vooraf geboekte hotels en activiteiten. Een heerlijke complete reis!