Excursies Hawaii

Dagtours en uitstapjes in Hawaii

Op alle eilanden van Hawaii kunt u verschillende bezienswaardigheden bezoeken. U kunt de bezienswaardigheden grotendeels individueel bezoeken, maar ook door deel te nemen aan excursies. Wij kunnen deze vooraf voor u reserveren, maar u kunt dit doorgaans ook gemakkelijk zelf ter plaatse regelen.

Bij aankomst op het hoofdeiland Oahu, zal onze agent u op de eerste ochtend uitnodigen voor een eenvoudig ontbijt - waarbij u toeristische informatie gepresenteerd krijgt en u de gelegenheid heeft excursies te boeken. U hoeft hier geen gebruik van te maken, maar als u van plan bent om de eilanden te verkennen d.m.v. excursies, dan is dit wellicht een goede gelegenheid om u te laten informeren en de excursies die u aanspreken meteen te boeken. 

Wilt u tijdens uw vakantie Hawaii een bijzondere excursie maken welke niet dagelijks vertrekt of wilt u niet het risico lopen dat een bepaalde excursie is volgeboekt op een specifieke datum, dan adviseren we u deze vooraf te reserveren en op te nemen in uw reisplan. We adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden en welke excursies het beste op uw wensen aansluiten. Dit scheelt ter plaatse een hoop geregel en u weet direct waar u aan toe bent. 

Pearl Harbor | vakantie Hawaii

Pearl Harbor en City Tour

Beleef de geschiedenis van Amerika van dichtbij

Pearl Harbor en city tour is een halve dagexcursie van/naar Waikiki of Kahala. Tijdens deze excursie duikt u in de Amerikaanse geschiedenis!

Highlights van Oahu | vakantie Hawaii

Highlights of Oahu

Dagexcursie van/naar Waikiki

Tijdens deze dagexcursie ontdekt u de mooiste plekken van Oahu. U rijdt langs de hoogtepunten van het prachtige en diverse eiland.

Polynesian Cultural Center | vakantie Hawaii

Polynesian Cultural Center

Dagexcursie naar het culturele centrum van Polynesië!

Tijdens deze excursie ziet u het culturele centrum van de volkeren van de Stille Zuidzee. Tijdens uw reis naar Hawaii mag deze excursie echt niet missen!

Hana Highway | vakantie Hawaii

Hana Adventure Tour

Ontdek het ongerepte tropische paradijs!

Tijdens deze excursie gaat u naar het ongerepte tropische paradijs! Ontdek de majestueuze en ongerepte schoonheid van Hana!

Zonsopgang bij de Haleakala vulkaan

Zonsopgang op de Haleakala

Begin de dag met een prachtige zonsopgang op de Haleakala!

Tijdens deze excursie begint u de dag met een prachtige zonsopgang op de Haleakala. Op de Haleakala berg heeft u een adembenemend uitzicht op de opkomende zon.

Molokini Crater | vakantie Hawaii

Best of Hawaii - Deluxe Package Deal

Ontdek de mooiste hoogtepunten van elk eiland

Tijdens deze excursie deal in Hawaii bezoekt u 4 eilanden van Hawaii. U verkent Oahu, Kauai, Maui en Big Island. Klik hier voor de mogelijkheden!

Best of Hawaii on a budget

Best of Hawaii on a budget Package Deal

Tijdens deze excursie deal in Hawaii bezoekt u 4 eilanden van Hawaii. U verkent Oahu, Kauai, Maui en Big Island. Neem contact op met een van onze experts!

Excursie pakket - Hula Reis Deluxe

Hula Deluxe Excursie Package Deal

Tijdens deze excursie deal in Hawaii bezoekt u 3 eilanden van Hawaii. Tijdens deze reis bezoekt u Oahu, Kauai en Big Island. Klik hier voor het hele reisplan.

Excursie pakket - Hula Budget

Hula on a budget Excursie Package Deal

Tijdens deze excursie deal in Hawaii bezoekt u 3 eilanden van Hawaii. Tijdens deze reis bezoekt u Oahu, Kauai en Big Island. Klik hier voor de mogelijkheden!

Excursie pakket Hawaii compleet

Hawaii Compleet Excursie Package Deal

Tijdens deze excursie deal in Hawaii bezoekt u 4 eilanden van Hawaii. U verkent Oahu, Kauai, Maui en Big Island. Klik hier voor de mogelijkheden.

Excursie pakket - Makai Deluxe

Makai Deluxe Excursie Package Deal

Tijdens deze excursie deal in Hawaii bezoekt u 3 eilanden van Hawaii. Tijdens deze reis bezoekt u Oahu, Maui en Big Island. Klik hier voor het hele reisplan.

Excursie pakket - Makai Budget

Makai Budget Excursie Package Deal

Tijdens deze excursie deal in Hawaii bezoekt u 3 eilanden van Hawaii. Tijdens deze reis bezoekt u Oahu, Maui en Big Island. Klik hier voor de mogelijkheden!

Excursie pakket - Makuku Budget

Makuku on a budget Excursie Package Deal

Tijdens deze excursie deal in Hawaii bezoekt u 3 eilanden van Hawaii. Tijdens deze reis bezoekt u Oahu, Kauai en Maui. Klik hier voor de mogelijkheden.

Excursie pakket - Makuku Deluxe

Makuku Deluxe Excursie Package Deal

Tijdens deze excursie deal in Hawaii bezoekt u 3 eilanden van Hawaii. Tijdens deze reis bezoekt u Oahu, Kauai en Maui. Klik hier voor het hele reisplan.