Excursies Hawaii

Dagtours en uitstapjes in Hawaii

Op alle eilanden van Hawaii kunnen de bezienswaardigheden bezocht worden door deel te nemen aan excursies. Wij kunnen deze voor u reserveren, maar u kunt dit doorgaans ook gemakkelijk zelf ter plaatse regelen. Bij aankomst op het hoofdeiland Oahu, zal onze agent u op de eerste ochtend uitnodigen voor een eenvoudig ontbijt - waarbij u toeristische informatie gepresenteerd krijgt en u de gelegenheid heeft excursies te boeken. U hoeft hier geen gebruik van te maken, maar als u van plan bent om de eilanden te verkennen met excursies, dan is dit wellicht een goede gelegenheid ze te boeken.

Wilt u een bijzondere excursie maken welke niet dagelijks vertrekt of wilt u niet het risico lopen dat een bepaalde excursie is volgeboekt op een bepaalde datum, dan adviseren we u deze vooraf te reserveren en op te nemen in uw reisplan. We kunnen u adviseren over de verschillende mogelijkheden en welke excursie het beste op uw wensen aansluit. Dit scheelt ter plaatse een hoop geregel.

Pearl Harbour and City Tour

Pearl Harbour and City Tour

Beleef de geschiedenis van Amerika van dichtbij!

Pearl Harbour en city tour is een halve dagexcursie van/naar Waikiki of Kahala. De Amerikaanse geschiedenis komt tijdens deze excursie erg dichtbij!

Highlights of Oahu is een dagexcursie waar u de hoogtepunten van Oahu bezoekt!

Highlights of Oahu

Dagexcursie van/naar Waikiki

Tijdens deze dagexcursie ontdekt u de mooiste plekken van Oahu. U rijdt langs de hoogtepunten van het prachtige en diverse eiland.

Polynesian Culture

Polynesian Cultural Center

Dagexcursie naar het culturele centrum van Polynesië!

Tijdens deze excursie ziet u het culturele centrum van de volkeren van de Stille Zuidzee. Tijdens uw reis naar Hawaii mag deze excursie echt niet missen!

De verborgen watervallen en pools in Hana

Hana Adventure Tour

Ontdek het ongerepte tropische paradijs!

Tijdens deze excursie gaat u naar het ongerepte tropische paradijs! Ontdek de majestueuze en ongerepte schoonheid van Hana!

Zonsopgang bij de Haleakala vulkaan

Zonsopgang op de Haleakala

Begin de dag met de prachtige zonsopgang op de Haleakala!

Tijdens deze excursie begint u de dag met een prachtige zonsopgang op de Haleakala. Op de Haleakala berg heeft u een adembenemend uitzicht op de opkomende zon.

Best of Hawaii Deluxe Package Deal

Best of Hawaii Deluxe Package Deal

Tijdens deze excursie deal in Hawaii bezoekt u 4 eilanden van Hawaii. U verkent Oahu, Kauai, Maui en Big Island. Klik hier voor de mogelijkheden!

Best of Hawaii on a budget Package Deal

Best of Hawaii on a budget Package Deal

Tijdens deze excursie deal in Hawaii bezoekt u 4 eilanden van Hawaii. U verkent Oahu, Kauai, Maui en Big Island. Neem contact op met een van onze experts!

Hula Deluxe Excursie Package Deal

Hula Deluxe Excursie Package Deal

Tijdens deze excursie deal in Hawaii bezoekt u 3 eilanden van Hawaii. Tijdens deze reis bezoekt u Oahu, Kauai en Big Island. Klik hier voor het hele reisplan.

Hula on a budget Excursie Package Deal

Hula on a budget Excursie Package Deal

Tijdens deze excursie deal in Hawaii bezoekt u 3 eilanden van Hawaii. Tijdens deze reis bezoekt u Oahu, Kauai en Big Island. Klik hier voor de mogelijkheden!

Hawaii Compleet Excursie Package Deal

Hawaii Compleet Excursie Package Deal

Tijdens deze excursie deal in Hawaii bezoekt u 4 eilanden van Hawaii. U verkent Oahu, Kauai, Maui en Big Island. Klik hier voor de mogelijkheden.

Makai Deluxe Excursie Package Deal

Makai Deluxe Excursie Package Deal

Tijdens deze excursie deal in Hawaii bezoekt u 3 eilanden van Hawaii. Tijdens deze reis bezoekt u Oahu, Maui en Big Island. Klik hier voor het hele reisplan.

Makai Budget Excursie Package Deal

Makai Budget Excursie Package Deal

Tijdens deze excursie deal in Hawaii bezoekt u 3 eilanden van Hawaii. Tijdens deze reis bezoekt u Oahu, Maui en Big Island. Klik hier voor de mogelijkheden!

Makuku on a budget Excursie Package Deal

Makuku on a budget Excursie Package Deal

Tijdens deze excursie deal in Hawaii bezoekt u 3 eilanden van Hawaii. Tijdens deze reis bezoekt u Oahu, Kauai en Maui. Klik hier voor de mogelijkheden.

Makuku Deluxe Excursie Package Deal

Makuku Deluxe Excursie Package Deal

Tijdens deze excursie deal in Hawaii bezoekt u 3 eilanden van Hawaii. Tijdens deze reis bezoekt u Oahu, Kauai en Maui. Klik hier voor het hele reisplan.