Zonsopgang op de Haleakala

Begin de dag met een prachtige zonsopgang op de Haleakala!

Code: 93244

Inleiding

Begin een dag tijdens uw verblijf op Maui met de prachtige zonsopgang vanaf de top van de berg Haleakala. Deze slapende vulkaan biedt een uniek landschap en een adembenemend uitzicht op de opkomende zon.  

Programma

Uw wekker gaat midden in de nacht en u dient zich warm aan te kleden voor de reis in de comfortabele minibus naar de top van de inactieve vulkaan.

Het is daar een paar graden onder nul, tot de zon wakker wordt en u langzaam opwarmt. Beleef hoe briljante kleuren de hemel vullen terwijl u naar de zonsopkomst aan de horizon van dit vulkanische terrein kijkt. Het diepe rood van de aarde en de scherpe punten van het landschap worden overspoeld door de prachtige schittering van de zon. Terwijl de zon haar klim naar de wolken maakt, kunt u van een continentaal ontbijt op de bergtop genieten.

U zit letterlijk in het "Huis van de Zon" zoals Haleakala, vertaald, heet. Ondertussen luistert u naar de verhalen over de halfgod Maui, verteld door de deskundige leiding. Een onvergetelijk avontuur op een geweldig eiland!