Whale Watching in de Zuidzee

Whale Watching en accommodatie

ID: 50142

Inleiding

De ruige en afgelegen Austral Islands zijn vanuit Papeete in 2 uur met het vliegtuig te bereiken. Tradities zijn hier nog steeds aanwezig. Het eiland is bijna 3.000 jaar bewoond. Hier wordt een aparte taal gesproken die vele legendes vertelt, allemaal geïnspireerd door het bijzondere landschap. Rurutu staat bekend om de grotten en de ondergrondse tunnels die vroeger gebruikt werden als graven. Korven vlechten is hier een typische handarbeid. U kunt als souvenir misschien een korf of een hoed mee naar huis nemen. Van augustus tot oktober kunt u op Rurutu bultrugwalvissen spotten vanaf een platform of vanaf een boot. Wie van avontuur houdt kan ook zwemmen met deze fantastische wezens. Geniet daarbij van hun aanstekelijke geluiden en ontdek dit eiland weg van de gebaande paden!

In een oogopslag

• 4 dagen van/naar Tahiti incl. eilandvluchten

• halfpension

• excursies met Engelstalige gids

• gigantische bultrugwalvissen van dichtbij

Reisprogramma(wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: (vr/zo) Papeete - Rurutu (D).

U vliegt met Air Tahiti naar Rurutu.

Overnachting:3 overnachtingen: Pension Manotel Rurutu, Garden Bungalow.

Dag 2: (za/ma) Rurutu (O/D).

Tijdens uw verblijf kunt u deelnemen aan twee walvisexpedities van telkens 2 1/2 uur. Een professionele instructeur zal u uitleggen hoe u de walvissen kunt observeren. Met masker, snorkel en zwemvliezen gaat u te water.

Dag 3: (zo/di) Rurutu (O/D).

Rurutu is niet alleen bekend om het walvissen spotten. Bezoek tevens de archeologische sites of de verschillende grotten. Verken het eiland per fiets of te paard en leer bij over de cultuur en ambachten van de inwoners.

Dag 4: (ma/wo) Rurutu - Tahiti (O).

In de namiddag terugvlucht naar Tahiti.

PeriodeBijzonderhedenPrijs p.p.
01.08.2019 - 31.10.20191 persoon | na€ 1150
01.08.2019 - 31.10.20192 personen | na€ 1024
01.08.2019 - 31.10.20193 personen | na€ 990

Inclusief
vluchten van/naar Papeete met Air Tahiti, tour met Engelstalige reisleiding, transfers, 3 overnachtingen, maaltijden (O=ontbijt, D=diner).

Exclusief
optionele activiteiten en persoonlijke uitgaven.

Kinderen
vanaf 8 jaar welkom.

Aantal deelnemers
min. 2, max. 9 personen.