Stille Zuidzee
Startpagina voor vakanties in de Stille Zuidzee

Vakantie Stille Zuidzee - overzichtspagina

Start uw reis naar de Stille Zuidzee hier!

Welkom op de overzichtspagina voor uw vakantie naar de Stille Zuidzee! Een droombestemming met bijzondere en prachtige eilandbestemmingen om ultiem te genieten.

Onderstaand vindt u overzichtelijke informatieblokken waarin wij u meenemen naar de verschillende bestemmingen in de Stille Zuidzee: Cook Eilanden, Fiji, Frans-Polynesië, Nieuw-Caledonië, Paaseiland, Papoea-Nieuw-Guinea, Samoa, Tonga en Vanuatu. Via deze informatieblokken komt u uit bij de informatieve overzichtspagina’s van deze specifieke bestemmingen. Hier vindt u o.a. algemene informatie, reisaanbiedingen, specifieke bestemmingsinformatie en, per bestemming, een overzicht van de verschillende hotels en resorts waar u kunt verblijven.

Met onderstaande informatie bieden wij u een portaal tot de verschillende eilandbestemmingen waar u kunt genieten van een onbezorgde vakantie in de Stille Zuidzee. U kunt een realistische inschatting maken van het benodigde budget voor bijvoorbeeld uw reis naar de Cook Eilanden of uw globale individuele reisplan uitstippelen voor uw Frans-Polynesië vakantie. Een bezoek aan eilanden in de Stille Zuidzee brengt u overweldigende rust, prachtige natuur, authentieke cultuur of juist bijzonder avontuur. Laat u vooraf deskundig informeren om de juiste mix in uw individuele vakantie op te nemen. 

Mist u nog informatie? Laat het ons weten en onze reisspecialisten informeren u graag. U kunt gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen zodat u snel een idee heeft van de mogelijkheden. Met Pacific Island Travel gaat u een heerlijk ontspannen vakantie naar de Stille Zuidzee tegemoet!