Vakantie Stille Zuidzee

Overzichtspagina

Welkom op de overzichtspagina voor uw vakantie naar de Stille Zuidzee! Een droombestemming met bijzondere en prachtige eilandbestemmingen om ultiem te genieten.

Onderstaand vindt u overzichtelijke informatieblokken waarin wij u meenemen naar de verschillende bestemmingen in de Stille Zuidzee: Cook Eilanden, Fiji, Frans-Polynesië, Nieuw-Caledonië, Paaseiland, Papoea-Nieuw-Guinea, Samoa, Tonga en Vanuatu. Via deze informatieblokken komt u uit bij de informatieve overzichtspagina’s van deze specifieke bestemmingen. Hier vindt u o.a. algemene informatie, reisaanbiedingen, specifieke bestemmingsinformatie en, per bestemming, een overzicht van de verschillende hotels en resorts waar u kunt verblijven.

Met onderstaande informatie bieden wij u een portaal tot de verschillende eilandbestemmingen waar u kunt genieten van een onbezorgde vakantie in de Stille Zuidzee. U kunt een realistische inschatting maken van het benodigde budget voor bijvoorbeeld uw reis naar de Cook Eilanden of uw globale individuele reisplan uitstippelen voor uw Frans-Polynesië vakantie. Een bezoek aan eilanden in de Stille Zuidzee brengt u overweldigende rust, prachtige natuur, authentieke cultuur of juist bijzonder avontuur. Laat u vooraf deskundig informeren om de juiste mix in uw individuele vakantie op te nemen. 

Mist u nog informatie? Laat het ons weten en onze reisspecialisten informeren u graag. U kunt gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen zodat u snel een idee heeft van de mogelijkheden. Met Pacific Island Travel gaat u een heerlijk ontspannen vakantie naar de Stille Zuidzee tegemoet!

Cook Eilanden

Cook Eilanden

Cookeilanden, uw droomreis onze specialiteit!

Eén van de zuidelijkste eilandgroepen in de Stille Oceaan. Hier vindt u atollen met prachtige lagunes en kleurrijke koraalriffen. Laat je verwelkomen door de vriendelijke bevolking!

Fiji

Fiji

Where happiness finds you!

Parelwitte stranden, helderblauw water met prachtige koraalriffen, palmbomen en een heerlijke gemoedelijke sfeer. Uw vakantie naar Fiji begint hier!

Frans-Polynesië

Frans-Polynesië

Ultiem comfort en exclusiviteit

Prachtige vulkaaneilanden met niet te evenaren natuurschoon, omringd door turquoise-blauw water. Bora Bora, Tahiti, Moorea en de Marquesaseilanden. Frans-Polynesië vormt al decennia lang een onuitputtelijke bron voor schrijvers, kunstenaars en musici. Inspiratie ten top!

Nieuw-Caledonië

Nieuw-Caledonië

Startpagina voor reizen en vakanties naar Nieuw-Caledonië

Vakantie Nieuw-Caledoni? Boek uw maatwerkreis naar Nieuw-Caledonië bij Pacific Island Travel

Paaseiland

Paaseiland

Startpagina voor reizen en vakanties naar Paaseiland

Vakantie Paaseiland boekt u bij Pacific Island Travel - dé reisspecialist voor uw maatwerkreizen naar Paaseiland

Papoea-Nieuw-Guinea

Papoea-Nieuw-Guinea

Verwacht het onverwachte!

Het is de combinatie van natuur, een rijke cultuur en een spectaculaire onderwaterwereld die deze bestemming zo ontzettend divers en bijzonder maakt. Ga het avontuur aan en verwacht het onverwachte!

Samoa

Samoa

Samoa

Vakantie Samoa? Boek bij Pacific Island Travel - dé specialist in op maat gemaakte reizen naar de Pacific!

Tonga

Tonga

Startpagina voor reizen en vakanties naar Tonga

Vakantie Tonga? Boek bij Pacific Island Travel - dé specialist in op maat gemaakte reizen naar de Pacific!

Vanuatu

Vanuatu

Startpagina voor reizen en vakanties naar Vanuatu

Wilt u op vakantie in Vanuatu? Bij Pacific Island Travel boekt u voordelig een onvergetelijke vakantie naar Vanuatu. Ga snel naar onze website!