• Hilton Bora Bora Nui Resort & Spa, Frans-Polynesië
  • Lagune van Bora Bora, Frans-Polynesië
  • Vakantie Frans-Polynesië
  • Snorkelen in Frans-Polynesië
0 1 2 3

Frans-Polynesië - Excursies

Dagtours en uitstapjes in Frans-Polynesië

Excursies in Frans-Polynesië

Korte dagtours zoals bijvoorbeeld een snorkeltrip in de lagune of een dagtour per 4wd het binnenland in kunt u gemakkelijk ter plaatse boeken bij de receptie van het hotel of bij de lokale informatiebureaus. De medewerkers kunnen u hier vaak goed adviseren wat de verschillende mogelijkheden in het gebied zijn en welke tour het beste aansluit op uw wensen. Gemiddeld kost een excursie ongeveer 75 euro per persoon per dag, dit is uiteraard afhankelijk van het soort excursie en van wat er bij de prijs is inbegrepen.

Wilt u een bijzondere excursie maken welke niet dagelijks vertrekt of wilt u niet het risico lopen dat een bepaalde excursie is volgeboekt op een bepaalde datum, dan adviseren we u deze vooraf te reserveren en op te nemen in uw reisplan. We kunnen u adviseren over de verschillende mogelijkheden en welke excursie het beste op uw wensen aansluit. Dit scheelt terplekke een hoop rompslomp.

Een selectie van excursies in Frans-Polynesië:

Filter hier de getoonde Tours
4wd Safari Op Huahine
Huahine - Society Islands - Frans-Polynesië
Deze halve dagexcursie brengt u naar een Marae, een heilige plaats, uitzichtpunt bij Maroe en viskwekerijen op Huahine. U ziet ook de grote paling en de enige parelkwekerij van het eiland. Ontdek de veelzijdigheid van het groene eiland.
4wd Tour Moorea
Moorea - Society Islands - Frans-Polynesië
Ontdek het groene binnenland. Met een terreinwagen bezoekt u de vulkaankrater en een ananasplantage. Deze halve dagexcursie eindigt bij het uitzichtpunt Belvedere, vanwaar u een prachtig uitzicht heeft over Cooks en Opunohu Bay.
Dolphin & Whale Watching
Moorea - Society Islands - Frans-Polynesië
Tijdens deze halve dagexcursie in Moorea kunt u van juli tot november dolfijnen bewonderen en met wat geluk ook bultrugwalvissen. Uw gids leert u enkele interessante feiten. Tijdens het walvissenseizoen een absolute must!
Faaroa Boottocht
Raiatea - Society Islands - Frans-Polynesië
Per boot verkent u de enige bevaarbare rivier in Frans-Polynesië. Onderweg bezoekt u een parelfarm en de Marae Taputapuatea. Een veelzijdige en interessante excursie op Raiatea.
Helikoptervlucht Bora Bora
Bora Bora - Society Islands - Frans-Polynesië
Met een helikopter vliegt u gedurende 15 minuten over de parel van de Pacific: Bora Bora. Een onvergetelijke ervaring! De helikopter biedt plaats aan 5 personen. Denk eraan uw paspoort mee te nemen. Als alternatief kunt u ook een 30-minuten durende rondvlucht maken met bijkomend uitzicht op het…
Jeep Safari
Tahiti - Society Islands - Frans-Polynesië
Dagexcursie per 4x4 naar het binnenland van het tropische eiland. U bezoekt de Pepenoo-vallei, een rustige en idyllische plek, bekend om zijn rivieren en watervallen en een ongelooflijke vegetatie. Uw gids geeft u alle uitleg aangaande de flora en fauna op Tahiti.
Motu Picknick
Bora Bora - Society Islands - Frans-Polynesië
Dagexcursie naar de lagune van Bora Bora. U kunt zwemmen met pijlstaartroggen en zwartpuntrifhaaien van dichtbij observeren. De lunch vindt plaats op een kleine motu. Geniet van de klanken van de ukulele en van een ontspannen middag op het strand. A day in paradise!
Polynesische Cultuur
Huahine - Society Islands - Frans-Polynesië
Vandaag gaat u op een ware ontdekkingstocht. U maakt niet enkel kennis met de cultuur en de geschiedenis van Polynesië, u leert ook meer over hun flora, geologie en archeologie. Uw gids is een echte 'local' en weet een antwoord op al uw vragen. Per jeep en te voet verkent de heilige sites en andere…
Vanilla Island Tour
Tahaa - Society Islands - Frans-Polynesië
Bezoek aan een parelfarm en een vanilleplantage. Per jeep verkent u het eiland Tahaa. Lunch vindt plaats op een kleine Motu. Nadien kunt u al snorkelend de koralen bewonderen. Met wat geluk ziet u vandaag ook dolfijnen!
Wandeling Fautaua Dal
Tahiti - Society Islands - Frans-Polynesië
Wandeling in het Fautaua dal met minieme hoogteverschillen. U heeft ook de mogelijkheid om te zwemmen in het kristalheldere water. Na 3 uur komt u aan bij een prachtige waterval waar u geniet van een picknick.
Terug naar boven