Vanuatu

Exotisch avontuur!

De inwoners van Vanuatu leven diep vertakt in een oude cultuur en in harmonie met de natuur. Ze vieren het leven. Vier samen met een volk dat weinig leden telt, maar toch 108 verschillende talen spreekt. Avontuur gegarandeerd! 

Het is spannend om op de rand van een actieve vulkaan te staan en op Pentecost de Naghol-ceremonie bij te wonen. Ga duiken om een gezonken scheepswrak te verkennen. Geniet van het lauwe water en stranden met palmbomen, diepblauwe watergrotten en donderende watervallen.

Vakantie Vanuatu

Vakantie Vanuatu

Saamhorigheid en kleurrijke tradities

Bezoek tijdens uw vakantie op Vanuatu de meest toegankelijke vulkaan, de weelderige regenwouden, prachtige stranden en maak kennis met de fascinerende lokale cultuur!

Eilanden Vanuatu | vakantie Vanuatu

Islands

Bezoek de verschillende eilanden van Vanuatu

Bezoek het charmante stadje Port Vila op Efate, beklim de Yasur-vulkaan op Tanna, en ga snorkelen of duiken bij Esperito Santo.

Aanbiedingen Vanuatu | Vakantie Vanuatu

Aanbiedingen Vanuatu

Reisaanbiedingen en specials voor reizen naar Vanuatu!

Prachtige natuur, snorkelen/duiken in een overweldigende onderwater wereld, en maak kennis met de fascinerende lokale cultuur.

Hotels Vanuatu

Hotels

Hotels Vanuatu

Op zoek naar een mooi verblijf op Vanuatu? Wij bieden diverse accommodaties aan op de verschillende eilanden

Vakantie Vanuatu boeken

Wilt u uw reis naar Vanuatu boeken? Onze reisspecialisten staan voor u klaar om uw wensen te bespreken en een offerte voor uw reis op maat samen te stellen. U kunt hiervoor telefonisch contact met ons opnemen of een offerteaanvraag sturen, wij nemen dan graag contact met u op.