Rarotonga Dine Around

6 dagen van/naar Rarotonga

Over de reis

Een intense kennismaking met het droomeiland Rarotonga! Ontmoet de vriendelijke bewoners van het eiland ook ’s avonds in restaurants, waarvoor u waardebonnen ontvangt. Tijdens het diner is er vaak een dansshow. Overdag kunt u heerlijk relaxen aan het strand. Het kleine hoofdeiland van vulkanische oorsprong vormt het vitale middelpunt van de Cook Islands. Hier bevindt zich de internationale luchthaven van Rarotonga en de hoofdstad Avarua. Het eiland wordt bijna volledig rondom beschermd door een koraalrif. Vanaf de fraaie stranden kunt u de blauwe lagune met zijn koralen verkennen. Een van de mooiste stranden is het witte zandstrand van Muri met heerlijk uitzicht over de lagune. De bergkam is begroeid met regenwoud en nodigt uit tot wandelen. Tropische watervallen bieden verfrissing. Rondom het eiland voert een weinig bereden weg met regelmatige busdienst (behalve zondag).

In een oogopslag

  • 6 dagen van/naar Rarotonga incl. transfers
  • inclusief 5x ontbijt en 3x diner
  • hoogtepunt: cultuur en diner in Rarotonga
  • Engelstalige reisleiding
Vanaf € 531 p.p.

Reisprogramma (wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Kia Orana - Welkom in Raro!

Wanneer u landt, voelt u onmiddellijk de tropische temperaturen. Met typische Zuidzee-flair wordt u ontvangen en naar uw hotel gebracht. Op een van de volgende dagen maakt u een eilandrondrit.

Overnachting: 5 overnachtingen: Palm Grove Garden Studio (Budget) of Manuia Beach Suite (STD +) of Little Polynesian Beach Villa (DLX).

Dag 2: Rarotonga (O).

Maak een excursie naar de lagune of ontdek de avontuurlijke kant van Rarotonga tijdens een trek- of fietstocht (optioneel). Wie nieuwsgierig is, kan ook een dagexcursie naar Aitutaki boeken.

Dag 3 - dag 5: Rarotonga (3x O, 3x D).

In de hoofdplaats Avarua ontdekt u kleine winkeltjes, cafés en restaurants. Tijdens twee avonden gaat u naar een van de 20 lokale restaurants om uw Dine Around Vouchers te gebruiken. Een andere avond dineert u tijdens een Polynesische dansvoorstelling. Ontspan heerlijk aan het droomstrand, of als u het liever wat actiever heeft, kunt u gaan snorkelen.

Dag 6: Rarotonga (O).

Einde van uw reis of individuele voortzetting.

Tarieven

U kunt een offerte voor deze reis met optionele excursies aanvragen. Geef uw voorkeuren door, zoals het hotel een excursies.

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief

  • vermelde excursies met Engelstalige reisleiding, transfers, 5 overnachtingen, maaltijden (O=ontbijt, D=diner 2x met vouchers).

Exclusief

  • optionele activiteiten en persoonlijke uitgaven.

Opmerking

Rarortonga is momenteel slechts 1x per week bereikbaar. Uw verblijf wordt m.a.w. met 2 nachten verlengd (tegen toeslag). Meer informatie via onze reisexperten.