Ligging: Gelegen op een tropisch groen eiland in de Bega Lagoon, voor de kust van het hoofdeiland Viti Levu en ter hoogte van Pacific Harbour. Het resort is per boot bereikbaar vanuit Pacific Harbour in ca. 30 minuten.

Kamers: Het resort telt slechts 10 Cottages en Villas, er zijn 3 Seaview Cottages gelegen op een heuvel in de tuin met zicht op zee, de Oceaanfront Villas liggen aan het strand dichtbij zee. Voor totale privacy is er één Oceanview Honeymoon Villa en één Beachfront Honeymoon Villa, beide met ommuurde binnentuin. De kamers zijn ruim en modern ingericht, ze beschikken over een eigen badkamer en veranda met zitje of hangmat. Een airconditioning is niet aanwezig maar de kamers hebben alle plafondventilator en houten luiken om de wind van zee binnen te laten.

Faciliteiten: Dit betaalbare all inclusive resort beschikt over een zwembad,jacuzzi, een gezellig restaurant, bar, duikcentrum en Loloma Spa voor een heerlijke traditionele bobo massage, een kokosnoten pakking of een papaja gezichtsbehandeling. Kinderen onder de 12 jaar zijn niet toegestaan.