Cruises

Cruises en Ferries in Fiji

Eén van de beste manieren om de Fiji-eilanden te verkennen is per cruiseschip. Zonder koffer te pakken ontdekt u een aantal droomeilanden in de Mamanuca's en Yasawa's en beleeft u de Fijiaanse cultuur. Ongeëvenaard zijn de traditionele Lovo-dinners en de Meke-dansen onder de zuidelijke sterrenhemel. De Fijianse bemanning is zeer deskundig en hulpvaardig en er wordt veel gezongen en muziek gemaakt. De cruises zijn absoluut een onvergetelijke ervaring. Wedden dat bij u ook de koude kriebels over uw rug kruipen bij het afscheidslied "Isa Lei"? Op deze webpagina geven we meer uitgebreide informatie over de cruises in de Mamanuca en Yasawa Islands.De volgende cruises worden door ons in Fiji aangeboden

Blue Lagoon Cruises | Cruises Fiji

Blue Lagoon Cruises

Blue Lagoon Cruises

Een cruise met Blue Lagoon Cruises is de ultieme Fiji-ontdekking! Ver weg van het massatoerisme vaart u langs de Mamanuca Islands en naar de prachtige en meer afgelegen Yasawa Islands.

Captain Cook Cruises | Cruises Fiji

Captain Cook Cruises

Captain Cook Cruises

De MV Reef Endeavour's kan - door z'n geringe diepgang - op korte afstand van koraalriffen, eilandjes en ondiepe baaien komen, waar grotere schepen gewoonlijk niet kunnen komen.

South Sea Cruises | Cruises Fiji

South Sea Cruises

South Sea Cruises

South Sea Cruises verzorgt de boottransfers naar de island resort op de Mamanuca Eilanden, Er wordt gevaren met twee snelle, moderne schepen. Vervoer van en naar de luchthaven van Nadi zijn ook beschikbaar, waardoor uw reis nog makkelijker wordt!

Yasawa Flyer | Cruises Fiji

Yasawa Flyer

Yasawa Flyer

De Yasawa Flyer vertrekt dagelijks vanaf Port Denarau Marina om ongeveer 08:30 richting de Yasawa Eilanden en keert rond zonsondergang 17:45 terug.