Atiu Villas

Atiu Villas is een klein pension. Een ideale uitvalsbasis voor een verkenning van het ´vogeleiland´ en de grotten, ver weg van de toeristische paden. (ID: 28320)

Resort

Het complex biedt een rustige en ontspannen sfeer midden in een tropische tuin. Restaurant en bar zijn ’s avonds geopend (op zondag geen diner mogelijk). Er wordt een 2-gangenmenu aangeboden. Het resort biedt een zwembad, tennisterrein in de tuin, barbecue en lounge. U kunt een snorkeluitrusting en fietsen huren. Excursies worden ter plaatse aangeboden.

Ligging

u bereikt Atiu in 45 minuten vliegen. De Atiu Villas bevinden zich op 15 minuten van de luchthaven aan de rand van het centrale plateau. Een korte wandeling brengt u tot bij de witte zandstranden van de zuidkust.

Accommodatie

de 5 bungalows en een family villa zijn in Polynesische stijl gebouwd. Elke bungalow beschikt over een terras, ventilator, keuken met koelkast, koffie-/theefaciliteiten, radio en gratis wifi. Geen tv op de kamer. In de eetkamer zijn er verse producten inclusief lokale koffie. Help uzelf, u betaalt bij vertrek – ideaal dus voor selfcateraars.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: logies.
Kinderen: tot 2 jaar gratis, 3-12 jaar kindertarief (prijzen op aanvraag).
Special: Bij een bezoek aan de 3 eilanden Rarotonga, Aitutaki en Atiu komt u in aanmerking voor een gunstiger vluchttarief tussen de eilanden.