Scottsdale

Verblijf Scottsdale

Ofschoon Phoenix een grote keuze aan hotels heeft, slapen de meeste toeristen in het nabijgelegen Scottsdale. Hier staan veel moderne luxe hotels met uiteraard zwembad. Scottsdale heeft een flink aantal golfbanen, alles is heel ruim opgezet. In het centrum langs 5th Avenue, Main en 3rd Street zijn antiek en kunstwinkels. Ook is er een ruime keus aan indiaans zilverwerk, schilderijen & leren riemen.

Op donderdagavond is er regelmatig open huis, met een hapje en drankje loop je van winkel naar winkel.

Bij Civic Center aan Main/Brown ligt de Mall, geen winkelcentrum maar een park met gazons, fonteinen, een rozentuin en het Center of the Arts, gemeentehuis en de bibliotheek.

Aan Camelback/Scottsdale Rd ligt de grote Fashion Square Mall met 225 winkels en eetgelegenheden, meerdere bioscopen en volop parkeerruimte.

Langs Hayden Rd (straat achter Scottsdale Rd) ligt een lang uitgebreid park -de Indian Bend Wash-waar u prima kunt fietsen, skaten, hardlopen, golfen of barbecuen.

In Noord Scottsdale staat het El Pedregal, een winkelcentrum in Mexicaanse sfeer en de dependance van het Heard Museum.

Aan North Scottsdale Rdstaat Rawhide Western Town, een steakhouse en saloon met winkeltjes, een klein museum & een westernshow.