Papoea Nieuw-Guinea
Startpagina voor reizen en vakanties naar Papoea Nieuw-Guinea

Papoea-Nieuw-Guinea vakantie - overzichtspagina

Verwacht het onverwachte! Een lijfspreuk die een reis naar Papoea-Nieuw-Guinea al direct in een bijzonder licht zet. 

Het grootste gedeelte van Papoea-Nieuw-Guinea wordt bedekt door regenwoud: zo’n 70 procent. Grote stukken natuur waarborgen een rijke flora en fauna. Een waar paradijs voor natuurliefhebbers die zich in een uniek stukje op aarde willen begeven. Het is de combinatie van natuur, een rijke cultuur en spectaculaire onderwaterwereld die deze bestemming zo ontzettend divers en bijzonder maakt. Met wel duizend verschillende bevolkingsgroepen en vele culturele festivals ervaart u diversiteit ten top. 

Uw Papoea-Nieuw-Guinea vakantie kunt u geheel naar wens invullen: onze reisspecialisten stellen uw persoonlijke reis op maat voor u samen. Daarnaast kunt u ook onze speciale aanbiedingsreis 'Wonderen van Papoea-Nieuw-Guinea' als uitgangspunt hanteren. Onderstaand vindt u overzichtelijke informatieblokken waarin wij u meenemen naar de verschillende facetten die belangrijk zijn voor uw Papoea-Nieuw-Guinea reis. Hier vindt u o.a. algemene informatie over Papoea-Nieuw-Guinea.

Daarnaast voorzien onderstaande informatieblokken u van een overzicht van de actuele reisaanbieding(en) voor Papoea-Nieuw-Guinea, voorbeelden van verschillende rondreizen in Papoea-Nieuw-Guinea en praktische reisinformatie. U kunt Papoea-Nieuw-Guinea ook als onderdeel van een combinatiereis bezoeken, denk dan aan een combinatie met bijvoorbeeld een rondreis Australië.

Met onderstaande informatieblokken bieden wij u een overzicht van de verschillende mogelijkheden waarop u uw reis naar wens kunt invullen. U kunt een realistische inschatting maken van het benodigde budget, alvast bekijken aan welke excursies u tijdens de reis wilt deelnemen en het globale reisplan uitstippelen voor uw vakantie naar Papoea-Nieuw-Guinea.

Mist u nog informatie? Laat het ons weten en wij informeren u graag. U kunt gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen zodat u snel een idee heeft van de mogelijkheden. Met Pacific Island Travel beleeft u een onvergetelijke reis naar Papoea-Nieuw-Guinea!