Excursies

Excursies en dagtours in Kauai (Hawaii)

Op alle eilanden van Hawaii kunnen de bezienswaardigheden bezocht worden door deel te nemen aan excursies. Wij kunnen deze voor u reserveren, maar u kunt dit doorgaans ook gemakkelijk zelf ter plaatse regelen. Bij aankomst op het hoofdeiland Oahu, zal onze agent u op de eerste ochtend uitnodigen voor een eenvoudig ontbijt - waarbij u toeristische informatie gepresenteerd krijgt en u de gelegenheid heeft excursies te boeken. U hoeft hier geen gebruik van te maken, maar als u van plan bent om de eilanden te verkennen met excursies, dan is dit wellicht een goede gelegenheid ze te boeken.

Wilt u een bijzondere excursie maken welke niet dagelijks vertrekt of wilt u niet het risico lopen dat een bepaalde excursie is volgeboekt op een bepaalde datum, dan adviseren we u deze vooraf te reserveren en op te nemen in uw reisplan. We kunnen u adviseren over de verschillende mogelijkheden en welke excursie het beste op uw wensen aansluit. Dit scheelt ter plaatse een hoop geregel. 

Hieronder de "Excursie Package Deals" die wij voor u kunnen bijboeken om uw reis onvergetelijk te maken.

Best of Hawaii Deluxe Package Deal

Best of Hawaii Deluxe Package Deal

Tijdens deze excursie deal in Hawaii bezoekt u 4 eilanden van Hawaii. U verkent Oahu, Kauai, Maui en Big Island. Klik hier voor de mogelijkheden!

Best of Hawaii on a budget Package Deal

Best of Hawaii on a budget Package Deal

Tijdens deze excursie deal in Hawaii bezoekt u 4 eilanden van Hawaii. U verkent Oahu, Kauai, Maui en Big Island. Neem contact op met een van onze experts!

Hula Deluxe Excursie Package Deal

Hula Deluxe Excursie Package Deal

Tijdens deze excursie deal in Hawaii bezoekt u 3 eilanden van Hawaii. Tijdens deze reis bezoekt u Oahu, Kauai en Big Island. Klik hier voor het hele reisplan.

Hula on a budget Excursie Package Deal

Hula on a budget Excursie Package Deal

Tijdens deze excursie deal in Hawaii bezoekt u 3 eilanden van Hawaii. Tijdens deze reis bezoekt u Oahu, Kauai en Big Island. Klik hier voor de mogelijkheden!

Hawaii Compleet Excursie Package Deal

Hawaii Compleet Excursie Package Deal

Tijdens deze excursie deal in Hawaii bezoekt u 4 eilanden van Hawaii. U verkent Oahu, Kauai, Maui en Big Island. Klik hier voor de mogelijkheden.

Makuku Deluxe Excursie Package Deal

Makuku Deluxe Excursie Package Deal

Tijdens deze excursie deal in Hawaii bezoekt u 3 eilanden van Hawaii. Tijdens deze reis bezoekt u Oahu, Kauai en Maui. Klik hier voor het hele reisplan.

Makuku on a budget Excursie Package Deal

Makuku on a budget Excursie Package Deal

Tijdens deze excursie deal in Hawaii bezoekt u 3 eilanden van Hawaii. Tijdens deze reis bezoekt u Oahu, Kauai en Maui. Klik hier voor de mogelijkheden.