Vakantie Saguaro NP - Amerika

Dit uit twee delen bestaande park heeft grote cactussen op zijn grondgebied. De twee delen, Rincon Mountain Unit en Tucson Mountain Unit, zijn tevens een deel van de prachtige Sonoran Desert die het zuidwestelijk deel van Arizona, de zuidoostelijke hoek van California en bijna geheel de Mexicaanse plaats Sonora beslaat. De befaamde Saguaro-cactus komt alleen in de Sonoran Desert voor.

In 1994 werd een gedeelte uitgeroepen tot Nationaal Park, juist voor de bescherming van de gigantische cactussen. De cactus leeft tussen de struiken en woestijnvegetatie en kan een maximale lengte van 15 meter hoog bereiken. Ze kunnen ongeveer 200 jaar oud worden.

Een prachtig uitzicht op een bos met Saguaro's is te zien in de Rincon Mountain Unit, met als achtergronddecor Rincon Mountain. Door dit gedeelte van het park loopt de 13 km lange Cactus Forest Drive, een verharde autoweg.

In de Tucson Mountain Unit kan men een museum bezoeken: het Arizona-Sonoran Desert Museum. Het is een interessant openluchtmuseum met levende dieren en bijzondere planten. In dit gedeelte van het park loopt een onverharde weg, de 10 km lange Bajada Loop Drive, die ook uitzicht geeft op reuzencactussen.

[Titel Kader]

[Tekst Kader]

Hoogtepunten van Saguaro NP zijn:

Hoogtepunten van Saguaro NP

Onderstaand vindt u een overzicht van diverse hoogtepunten van Saguaro NP.


Titel

Tekst

Reizen naar Amerika

Wij hebben voor u de volgende reizen naar Amerika geselecteerd:


Las Vegas en Hawaii
12 dagen vakantie Hawaii en Las Vegas inclusief vlucht met United Airlines vanaf Amsterdam
Een unieke combinatie van de gokstad bij uitstek Las Vegas en de door wuivende palmen omzoomde stranden van Hawaii. In Vegas kunt u niet alleen gokken, er zijn tal van interessante shows die u kunt bezoeken. In Hawaii is het tijd voor ’puur genieten’ en dan hebben wij het niet alleen over de prachtige stranden en de blauwe wateren van de grootste oceaan ter wereld. Hawaii heeft een heerlijk relaxt sfeertje en een indrukwekkende natuur. Slapende en actieve vulkanen, lavastromen, rijstvelden, jungle, een spectaculaire canyon en messcherpe zee kliffen u treft het allemaal op deze bijzondere eilandengroep.
Al vanaf € 1680,- per persoon
Supersaver Hawaii en Amerika
25 dagen Hawaii en Amerika incl. vlucht met United Airlines, 9 hotelovernachtingen en 3 weken huurauto
25 Dagen Californië en 1 eiland naar keuze in Hawaii. Het westelijk deel van de Verenigde Staten is het meest gevarieerd in landschap en biedt een keur aan attracties en bezienswaardigheden. Een rondreis per huurauto is een uitstekende manier om een indruk te krijgen van dit gebied (voor een routevoorbeeld zie selfdrives in de USA). En wat is heerlijker dan daarna nog een weekje uitrusten en genieten op een subtropisch Hawaiiaans eiland.
Al vanaf € 2265,- per persoon
Washington DC en Hawaii (Oahu en Maui)
15 dagen Washington en Hawaii (Oahu en Maui) incl. vlucht met United Airlines, 12 hotelovernachtingen en huurauto
De Hawaiiaanse eilanden vormen door de prachtige natuur en het aangename klimaat een ideale vakantiebestemming. De eilanden liggen midden in de Stille Oceaan. Hawaii is een archipel van honderden vulkanische eilanden die zich uitstrekt over een gebied groter dan Europa. Tijdens deze 15 daagse reis bezoekt u de eilanden Oahu en Maui en combineert u Hawaii met een 'City' stopover in Washington DC.
al vanaf € 2345,- per persoon
New York en Hawaii (Oahu en Maui)
16 dagen New York en Hawaii (Oahu en Maui) incl. vlucht met United Airlines, 13 hotelovernachtingen en huurauto
De Hawaiiaanse eilanden vormen door de prachtige natuur en het aangename klimaat een ideale vakantiebestemming. De eilanden liggen midden in de Stille Oceaan. Hawaii is een archipel van honderden vulkanische eilanden die zich uitstrekt over een gebied groter dan Europa. Tijdens deze 16 daagse reis bezoekt u de eilanden Oahu en Maui en combineert u Hawaii met een 'City' stopover in New York.
Al vanaf € 2810,- per persoon

Hotels en Resorts in Saguaro NP

Een selectie van de hotels en resorts in Saguaro NP:

Er zijn geen hotels gevonden.


Vervoer in Amerika

Voor informatie over vervoer in Amerika verwijzen wij u graag door naar onze uitgebreide Amerika-pagina.

Terug naar boven