Aanbiedingen

Alle aanbiedingen van Pacific Island Travel

Wij weten dat u gek bent op aanbiedingen. Onze aanbiedingen zijn voorbeeldreizen die wij voor u op maat samen kunnen stellen. Op deze pagina kunt u doorklikken naar de aanbiedingen van onze verschillende bestemmingen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een aanbieding in Australië klik dan op het blok Australië. Wilt u liever aanbiedingen in Nieuw-Zeeland zien? Dan klikt u op Nieuw-Zeeland. Voor aanbiedingen in Hawaii klikt u op Hawaii en voor aanbiedingen in de Stille Zuidzee, dan klikt u op Stille Zuidzee.

Wij helpen u graag met het samenstellen van uw droomreis naar een van onze prachtige bestemmingen!
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Uluru | reizen naar Australië

Aanbiedingen Australië

Droomreis aanbiedingen

Onze aanbiedingen zijn inclusief de vlucht, zodat wij u de reizen voordeliger aan kunnen bieden in de vorm van een pakketreis. Het geeft u bovendien direct een goede indicatie van de te verwachten reissom.

Cruise Milford Sound | rondreis Nieuw-Zeeland

Aanbiedingen Nieuw-Zeeland

Aanbiedingen Nieuw-Zeeland

We hebben voor u een aantal Nieuw-Zeeland aanbiedingen samengesteld, welke een goed beeld geven van de reismogelijkheden in de Nieuw-Zeeland. Natuurlijk kunt u deze aanbiedingen verder aanpassen zoals u dat wenst.

Aanbiedingen Stille Zuidzee

Aanbiedingen Stille Zuidzee

Bekijk hier onze reizen door de Pacific - aanbiedingen en voorbeeldreizen | Pacific Island Travel, dé specialist voor uw maatwerkreizen naar de Pacific.