Tamanu On The Beach

Ligging: Dit resort aan het strand is gelegen in 5 hectare aan tropische tuinen. Het centrum van de stad Port Vila ligt op 15 minuten rijden van Tamanu on the Beach Port Vila. Het is 30 minuten rijden naar de internationale luchthaven Bauerfield. 

Kamers: Alle bungalows van het Tamanu on the Beach zijn voorzien van een badkamer in de openlucht met regendouche, warm water en handgemaakte muren van koraal. Een ventilator, thee- en koffiefaciliteiten en een koelkast zijn aanwezig.

Faciliteiten: Het strandresort ligt in een 5 hectare grootte tropische tuinen. Het is voorzien van intieme bungalows die uitkijken over het eigen witte zandstrand. Het restaurant biedt de mogelijkheid om buiten te dineren met uitzicht op de warme wateren van de Stille Oceaan. Een continentaal ontbijt en een warm à-la-carteontbijt zijn bij de prijs inbegrepen. Kenmerkende gerechten in het Tamanu on the Beach Restaurant zijn onder meer verse kreeft Mornay en Grand Marnier-souffle. De excursiebalie kan u helpen met het regelen van activiteiten zoals snorkelen, duiken en paardrijden.