Selfdrives in Nieuw-Zeeland

Selfdrives

Een goede voorbereiding op uw reis naar Nieuw-Zeeland is al het halve werk. Dit temeer vanwege de enorme afstanden en het grote aantal bezienswaardigheden. Er is vaak tijd tekort om alles te zien. Gelukkig kunnen we u een heel eind op weg helpen. Met een selfdrive hoeft u geen kostbare tijd te verdoen aan hotels zoeken en u bent ervan verzekerd dat u steeds overnacht in uitstekende accommodaties.

We hebben in deze brochure de meest populaire selfdrive-routes van Nieuw-Zeeland opgenomen. U kunt al deze routes met een gewone huurauto rijden, maar ook per camper of motorhome.

U kunt de selfdrive-routes combineren met binnenlandse vluchten (waardoor u bij wijze van spreken binnen Nieuw-Zeeland van bestemming naar bestemming hopt zonder hele lange afstanden te hoeven afleggen). We bieden u selfdrives langs de belangrijkste hoogtepunten rond de grote steden van Nieuw-Zeeland, maar ook oneway routes.

U kunt deze selfdrive-routes als uitgangspunt nemen voor uw reisplanning. Uiteraard kunnen we de selfdrive helemaal aanpassen aan uw wensen, bijvoorbeeld door langer te blijven op bepaalde plaatsen of door de keuze van een ander hotel. Vraag hiervoor een vrijblijvende offerte aan.