Cruises Nieuw-Zeeland

Cruises en Ferries in Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland bestaat uit een aantal eilanden. De belangrijkste verkeersverbinding tussen het Noordereiland en het Zuidereiland wordt onderhouden door de Interislander Ferry. Deze verbootverbinding vaart tussen Wellington en Picton met meerdere veerboten. Een andere belangrijke veerbootverbinding is die naar Stewart Island.In een aantal gebieden in Nieuw-Zeeland kunt u ook cruises verkennen, zoals bij de Bay of Islands en in de Fiordland regio. Voorts zijn er excursies mogelijk per boot naar White Island en Kapiti Island.Voor meer informatie over cruises en ferries in Nieuw-Zeeland, ga naar:Ferries:

Cruises:

Bluebridge Ferry

Bluebridge Ferry

Ferry tussen Noorder- en Zuidereiland

De ferry tussen Noorder- en Zuidereiland van Bluebridge Ferry boek je bij Pacific Island Travel - de specialist voor uw reis naar Nieuw-Zeeland!

Interislander Ferry Nieuw-Zeeland

Interislander Ferry

Interislander Ferry tussen Noorder- en Zuidereiland

De ferry tussen Noorder- en Zuidereiland van The Interislander Ferry boek je bij Pacific Island Travel - de specialist voor uw reis naar Nieuw-Zeeland

Stewart Island Ferry

Stewart Island Ferry

Ferry tussen Bluff en Stewart Island

De ferry naar Steward Island van Stewart Island Experience boekt u bij Pacific Island Travel - de specialist voor uw reis naar Nieuw-Zeeland!