Cruises Nieuw-Zeeland

Cruises en Ferries in Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland bestaat uit een aantal eilanden. De belangrijkste verkeersverbinding tussen het Noordereiland en het Zuidereiland wordt onderhouden door de Interislander Ferry. Deze verbootverbinding vaart tussen Wellington en Picton met meerdere veerboten. Een andere belangrijke veerbootverbinding is die naar Stewart Island.In een aantal gebieden in Nieuw-Zeeland kunt u ook cruises verkennen, zoals bij de Bay of Islands en in de Fiordland regio. Er zijn ook excursies mogelijk per boot naar White Island en Kapiti Island. Hieronder staan een overzicht van cruises en ferries die wij in Nieuw-Zeeland aanbieden.

Ferries

Ferry tussen Noorder- en Zuidereiland in Nieuw-Zeeland

Bluebridge Ferry

Ferry tussen Noorder- en Zuidereiland

De ferry tussen Noorder- en Zuidereiland van Bluebridge Ferry. Deze ferry beschikt over film lounge, wifi, restaurant, speelruimte voor kinderen, bar en een privé hut.

Interislander Ferry Nieuw-Zeeland

Interislander Ferry

Interislander Ferry tussen Noorder- en Zuidereiland

The Interislander Ferry is een ferry tussen het Noorder- en het Zuidereiland. De overtocht is een van de mooiste ferrytochten met een adembenemend panorama over Cook Strait en Marlborough Sounds.

Ervaring Foveaux Strait in comfort en stijl aan boord van deze catamaran.

Stewart Island Ferry

Ferry tussen Bluff en Stewart Island

Tijdens deze uur durende overtocht van Bluff naar Steward Island kunt u in comfort en stijl mooie zeevogels spotten aan boord van deze express catamaran.

Cruises

Doubtful Sound Nature Cruise | excursie Nieuw-Zeeland

Doubtful Sound Nature Cruise

Van/naar Queenstown, Te Anau of Manapouri

De Doubtful Sound Nature Cruise is een dagexcursie waar u in een catamaran de indrukwekkende en ongerepte Doubtful Sound ziet. Met wat geluk ziet u ook dolfijnen, robben en/of pinguïns.

Doubtful Sound overnachtingscruise | rondreis Nieuw-Zeeland
Al vanaf € 298 p.p.

Doubtful Sound overnachtings- cruise

2-daagse overnight cruise Vanaf Manapouri, Te Anau of Queenstown

De Doubtful Sound is ongeveer tien keer zo groot als de Milford Sound en is nog ongerepter omdat deze fjord niet te bereiken is met de auto. De geïsoleerde ligging garandeert u een wondermooie fauna en flora.

Milford Sound Nature Cruise | Excursie Nieuw-Zeeland

Milford Sound Nature Cruise

Van/naar Queenstown of Te Anau

Deze excursie mag tijdens uw reis zeker niet missen. U rijdt met de bus langs de Milford Road, een van de mooiste alpinewegen ter wereld. De dag wordt afgesloten met een cruise.

Milford Sound overnachtingscruise | rondreis Nieuw-Zeeland
Al vanaf € 210 p.p.

Milford Sound overnachtings- cruise

2-daagse overnight cruise vanaf Manapouri, Te Anau of Queenstown

Elke dag vertrekt de ´Milford Mariner´, met max. 60 passagiers aan boord, vanaf Milford Wharf voor een cruise tot in open zee. Onderweg kunt u met een kano de kuststrook verkennen of met een sloep aan wal gaan.

R Tucker Thompson Cruise | excursie Nieuw-Zeeland

R Tucker Thompson Cruise

Zeiltocht van/naar Paihia

Deze excursie is een unieke zeiltocht in de Bay of Islands aan boord van de R. Tucker Thompson. Dit zeilschip wordt ingezet als leerschool voor de jongeren in Northland, u ervaart een unieke zeiltocht met hun passie en zeilervaring.

Zwemmen Met Dolfijnen

Zwemmen Met Dolfijnen

Halve dagexcursie van/naar Paihia

Tijdens deze halve dagexcursie komt u met speciaal ontworpen boten vrij dicht bij de dolfijnen. Het hoogtepunt is natuurlijk de interactie met deze geweldige dieren (afhankelijk van het seizoen en de richtlijnen van het Department Of Conservation).

Whale Watching Kaikoura | Excursie Nieuw-Zeeland

Whale Watching Kaikoura

Dagexcursie van/naar Christchurch of Kaikoura

Tijdens deze dagexcursie vertrekt u vanuit Christchurch of Kaikoura naar South Bay waar u mogelijk walvissen gaat spotten. Daarnaast is er na de lunch voldoende tijd om een bezoek te brengen aan een zeerobbenkolonie.

White Island Tour | Excursie Nieuw-Zeeland

White Island Tour

Dagexcursie van/naar Whakatane of Rotorua

Tijdens deze dagexcursie bezoekt u het actieve vulkaaneiland White Island. Wij raden de helikoptervlucht aan zodat u een spectaculair zicht heeft op de vulkaan.