Vakantie naar Nieuw-Zeeland - vakanties om bij weg te dromen

Een vakantie naar Nieuw-Zeeland laat u kennismaken met steeds wisselende landschappen, unieke highlights en een zeer sympathieke bevolking. Alle ingrediënten voor een actieve of avontuurlijke rondreis zijn hier aanwezig!

Nieuw-Zeeland is een waar natuurparadijs dat zich makkelijk laat ontdekken tijdens een autorondreis of een camperreis. Letterlijk iedere bocht biedt een totaal ander uitzicht op glooiiende weides met veelvuldig aanwezige schapen, machtige vulkanen zoals Mount Taranaki of de drie vulkanen in het Tongariro National Park, de fjorden (Doubtful Sound en Milford Sound) in Fiordland National Park, Franz Josef en Fox Glacier, thermische activiteit in de omgeving van Rotorua, walvissen en dolfijnen bij Kaikoura en de prachtige natuurgebieden zoals Abel Tasman National Park, Mount Aspiring National Park en Te Urewera National Park. Een ultieme reisbestemming voor natuurliefhebbers! 

Campervakantie Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland is een bestemming bij uitstek om met de camper te verkennen. Een camperreis voert u langs de mooiste plekken en geeft u alle vrijheid om uw route ter plekke in te vullen. Nieuw-Zeeland is voorzien van goed voorziene campings en DOC (Department of Conservation) terreinen waar u kunt overnachten middenin de natuur. Vrij kamperen is in Nieuw-Zeeland ook toegestaan, hiervoor dient u wel de ter plaatse geldende regels in acht te nemen.

Onze bestsellers in Nieuw-Zeeland!

Motatapu Track | rondreis Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland Flydrive Cathay Pacific

27-daagse fly-drive, met huurauto, al vanaf € 2.070 p.p.

Nieuw-Zeeland is zeer geschikt om op eigen gelegenheid te verkennen, bijvoorbeeld per huurauto. Met deze fly-drive kunt u zelf uw route bepalen. Alleen het hotel bij aankomst en vertrek zijn voor u gereserveerd. Vrijheid ten top!

27-daagse rondreis met een camper in Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland Flycamper

27-daagse rondreis met camper al vanaf € 2.020 p.p.

Nieuw-Zeeland is zeer geschikt om op eigen gelegenheid te verkennen, bijvoorbeeld per camper. U kunt op campings midden in de natuur overnachten, vaak zelfs in de nationale parken. Met deze reis kunt u zelf uw route bepalen, alleen het hotel bij aankomst en vertrek zijn voor u gereserveerd.

Uw droomreis! Nieuw-Zeeland in combinatie met een eiland in de Stille Zuidzee!

Nieuw-Zeeland én Stille Zuidzee Droomreis

32-daagse Droomreis al vanaf € 3.160 p.p.

De Droomreis combineert een reis door Nieuw-Zeeland met een stopover op één van de eilanden in de Stille Zuidzee. U kunt een keuze maken uit Fiji, Cook Eilanden, Samoa of Frans Polynesië. Een échte droomreis!

Tips voor uw vakantie Nieuw-Zeeland

Heeft u interesse in een vakantie naar Nieuw-Zeeland? Dan helpen de specialisten van Pacific Island Travel u graag. Wij hebben veel ervaring met het organiseren van vakanties en reizen naar Nieuw-Zeeland. Bij het boeken van uw rondreis door Nieuw-Zeeland bent u bij Pacific Island Travel altijd verzekerd van persoonlijk advies, een goede service, hoge kwaliteit en voordelige prijzen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor de rondreizen Nieuw-Zeeland? Op deze pagina vindt u alle benodigde informatie over uw vakantie Nieuw-Zeeland via Pacific Island Travel.
 

Activiteiten tijdens uw Nieuw-Zeeland vakantie

Aotearoa - het land van de lange witte wolk - Nieuw-Zeeland voor de Maori's. Nieuw-Zeeland is het meest zuidwestelijke deel van Polynesië en bestaat uit twee hoofdeilanden. Dit zijn het Noordereiland en het Zuidereiland en een aantal kleine eilandjes. Beide hoofdeilanden worden gescheiden door Cook Strait, dat op het smalste punt 20 km breed is. Het is een land van ongelooflijke contrasten waar een enorme verscheidenheid aan mogelijkheden en bezienswaardigheden aanwezig is. Zo kunt u tijdens uw rondreis Nieuw-Zeeland uitstekend kamperen, golfen, bergbeklimmen, mountainbiken, skiën, snowboarden. Ook kunt u tijdens uw vakantie in Nieuw-Zeeland heerlijk wandelen, wildwatervaren, windsurfen en vissen. Deze activiteiten zijn slechts enkele voorbeelden van de talrijke activiteiten die u tijdens uw Nieuw-Zeeland reis kunt ondernemen. 

Algemene en praktische reisinformatie over Nieuw-Zeeland

Tijdens uw Nieuw-Zeeland vakantie is het handig om wat meer te weten over het land, zodat u niet voor grote verrassingen komt te staan. Hieronder vindt u alle handige informatie die u tijdens uw Nieuw-Zeeland rondreis kunt gebruiken.

 

Activiteiten tijdens uw Nieuw-Zeeland rondreis

Aotearoa - het land van de lange witte wolk - Nieuw-Zeeland voor de Maori's. Nieuw-Zeeland is het meest zuidwestelijke deel van Polynesië en bestaat uit twee hoofdeilanden. Dit zijn het Noordereiland en het Zuidereiland en een aantal kleine eilandjes. Beide hoofdeilanden worden gescheiden door Cook Strait, dat op het smalste punt 20 km breed is. Het is een land van ongelofelijke contrasten waar een enorme verscheidenheid aan mogelijkheden en bezienswaardigheden aanwezig zijn. Zo kunt u tijdens uw rondreis door Nieuw-Zeeland uitstekend kamperen, golfen, bergbeklimmen, mountainbiken, skiën, snowboarden. Ook kunt u tijdens uw vakantie in Nieuw-Zeeland heerlijk wandelen, wildwatervaren, windsurfen en vissen. Deze activiteiten zijn slechts enkele voorbeelden van de talrijke activiteiten die u tijdens uw reis door Nieuw-Zeeland kunt ondernemen. 

Vakantie Nieuw-Zeeland boeken

Wilt u uw vakantie naar Nieuw-Zeeland boeken? Onze reisspecialisten staan voor u klaar om uw wensen te bespreken en een offerte voor uw reis op maat samen te stellen. U kunt hiervoor telefonisch contact met ons opnemen of een offerteaanvraag sturen, wij nemen dan graag contact met u op.