Tonga

Startpagina voor reizen en vakanties naar Tonga

Welkom in het land waar iedere nieuwe dag als eerste wordt begroet! Een Tonga vakantie brengt u onvervalste authenticiteit en een afwisselend landschap. Vulkanisch, tropisch regenwoud, prachtige koraalriffen, witte zandstranden en rijkelijk aanwezige flora en fauna bezorgen bezoekers van dit kleine koninkrijk een afwisselende reis.   

De eilanden Tongatapu, Fafa Island, Vavua, Haapai en Eua hebben ieder een eigen karakter en nodigen uit tot islandhoppen. Uw Tonga vakantie kunt u naar wens inrichten: ontspannen genietend op de witte zandstranden, actief en avontuurlijk of een combinatie van beide. Onderstaand vindt u overzichtelijke informatieblokken waarin wij u meenemen naar de verschillende facetten die belangrijk zijn voor uw Tonga vakantie. Hier vindt u o.a. algemene informatie over Tonga en een overzicht van de verschillende hotels en resorts waar u kunt verblijven.

Daarnaast voorzien onderstaande informatieblokken u van een overzicht van de reisaanbiedingen voor Tonga, voorbeelden van verschillende rondreizen in Tonga en praktische reisinformatie zoals bijvoorbeeld de verschillende eilanden die u tijdens uw vakantie Tonga kunt bezoeken. Tonga is een bestemming die u uitstekend kunt combineren met bijvoorbeeld een Hawaii vakantie of een vakantie Samoa: u krijgt een mooie afwisselende reis, waarbij u twee totaal verschillende bestemmingen tijdens één vakantie kunt ervaren.  

Met onderstaande informatie bieden wij u een overzicht van de verschillende mogelijkheden waarop u uw reis helemaal naar wens kunt invullen. U kunt een realistische inschatting maken van het benodigde budget, alvast bekijken aan welke excursies u tijdens de reis wilt deelnemen en het globale reisplan uitstippelen voor uw vakantie naar Tonga.

Mist u nog informatie? Laat het ons weten en wij informeren u graag. U kunt gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen zodat u snel een idee heeft van de mogelijkheden. Met Pacific Island Travel gaat u een heerlijk ontspannen Tonga vakantie tegemoet!

Ha'atafu Beach Tongatapu | vakantie Tonga

Vakantie Tonga

Boek uw droomreis naar Tonga bij Pacific Island Travel

Heeft u weleens gedacht aan een vakantie naar Tonga? Tonga is een eilandengroep in de Stille Oceaan, waar de tijd echt even stil heeft gestaan. Geniet van dit prachtige paradijs en ontdek de oase van rust tijdens uw vakantie in Tonga!

Rondreis Tonga

Rondreis

Diverse rondreizen in Tonga

U kunt uw vakantie Tonga uitbreiden met meerdaagse tours en rondreizen. Wij helpen u graag met het samenstellen van uw droom rondreis.

Man met een hoorn | Hotels Tonga

Hotels

Leuke accommodaties in Tonga

Pacific Island Travel is dé specialist in het verzorgen van maatwerkreizen naar de Stille Zuidzee. Dit blijkt ook uit het ruime aanbod uit accommodaties. Alle vormen van accommodatie die u bij ons kunt boeken zijn van uitstekende kwaliteit en kennen een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Visser op Tonga | vakantie Tonga

Islands

Ontdek de verschillende eilanden

De eilanden Tongatapu, Fafa Island, Vavua, Haapai en Eua hebben ieder een eigen karakter en nodigen uit tot islandhoppen. Uw Tonga vakantie kunt u naar wens inrichten: ontspannen genietend op de witte zandstranden, actief en avontuurlijk of een combinatie van beide.

Tonga kids | rondreis Tonga

Aanbiedingen

Tonga

Tonga is een prachtige bestemming om ook met andere bestemmingen te combineren, bekijk hier onze aanbiedingen.

Fire Dancers Hina Cave Tonga | vakantie Tonga

Algemeen

Van koning tot aan de natuur van Tonga

Algemene informatie over Tonga? Hier komt u alles te weten over de geschiedenis, de bevolking en de verschillende koningen.

Reisinformatie Tonga

Reisinformatie Tonga

Alle praktische informatie voor uw vakantie

Reisinformatie voor Tonga? Bekijk hier alle informatie die u nodig heeft tijdens uw verblijf op Tonga

The Tongan Beach Resort | vakantie Tonga

Beste reistijd Tonga

Wanneer kunt u het beste gaan?

Of u nu op zoek bent naar cultuur, een bijzondere verre reis of juist een actieve vakantie in de planning hebt: op reis wilt u goed weer. Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor Tonga te bekijken om niet overvallen te worden door slechte weersomstandigheden.

Real Tonga Airlines photo | Vakantie Tonga

Vluchten Tonga

Binnenlands vliegen in Tonga!

Het vervoer naar de buiteneilanden, zoals Vava'u, Ha'apai en Eua gaat per vliegtuig, waarbij u een mooi uitzicht heeft de eilanden.