Startpagina Stille Zuidzee

Welkom op de overzichtspagina voor uw vakantie naar de Stille Zuidzee! Een droombestemming met bijzondere en prachtige eilandbestemmingen om ultiem te genieten.

Onderstaand vindt u overzichtelijke informatieblokken waarin wij u meenemen naar de verschillende bestemmingen in de Stille Zuidzee: Cook Eilanden, Fiji, Frans-Polynesië, Nieuw-Caledonië, Paaseiland, Papoea-Nieuw-Guinea, Samoa, Tonga en Vanuatu. Via deze informatieblokken komt u uit bij de informatieve overzichtspagina’s van deze specifieke bestemmingen. Hier vindt u o.a., per bestemming, algemene informatie, reisaanbiedingen, specifieke bestemmingsinformatie en, een overzicht van de verschillende hotels en resorts waar u kunt verblijven.

Met onderstaande informatie bieden wij u een portaal tot de verschillende eilandbestemmingen waar u kunt genieten van een onbezorgde vakantie in de Stille Zuidzee. U kunt een realistische inschatting maken van het benodigde budget voor bijvoorbeeld uw reis naar de Cook Eilanden of uw globale individuele reisplan uitstippelen voor uw Frans-Polynesië vakantie. Een bezoek aan eilanden in de Stille Zuidzee brengt u overweldigende rust, uitbundige natuur, authentieke cultuur of juist bijzonder avontuur. Laat u vooraf deskundig informeren om de juiste mix in uw individuele vakantie op te nemen. 

Reisinformatie Stille Zuidzee

Cook Islands | vakantie Cook Eilanden

Cook Eilanden

Love a little Paradise!

Eén van de zuidelijkste eilandgroepen in de Stille Oceaan. Hier vindt u atollen met prachtige lagunes en kleurrijke koraalriffen. Laat je verwelkomen door de vriendelijke bevolking!

Fiji Cultuur | vakantie Fiji

Fiji

Where happiness finds you!

Bula, dé warme groet in Fiji! Parelwitte stranden, helderblauw water met prachtige koraalriffen, palmbomen en een heerlijke gemoedelijke sfeer. Uw vakantie naar Fiji begint hier!

Bora Bora Hilton | vakantie Frans Polynesië

Frans-Polynesië

Ultiem comfort en exclusiviteit

Prachtige vulkaaneilanden met niet te evenaren natuurschoon, omringd door turquoise-blauw water. Bora Bora, Tahiti, Moorea en de Marquesaseilanden. Frans-Polynesië vormt al decennia lang een onuitputtelijke bron voor schrijvers, kunstenaars en musici. Inspiratie ten top!

Wapan danser | vakantie Nieuw Caledonië

Nieuw-Caledonië

Startpagina voor reizen en vakanties naar Nieuw-Caledonië

Nieuw Caledonië is uniek. De hoofdstad Nouméa wordt het Parijs van de Pacific genoemd - met z'n uitstekende bistro's, gezellige terrasjes en mooie boutiques. Geschikt voor de avonturier is het grotere en bergachtige Lifou - totaal ongerept, echt een eiland om de tijd te vergeten.

Paaseiland beeld | vakantie Paaseiland

Paaseiland

Paaseiland

Paaseiland is een van de meest afgelegen eilanden in de Stille Oceaan en staat vooral bekend om de honderden Moai (beelden) die er te vinden zijn. Een vakantie naar Paaseiland is een adembenemende belevenis, die u altijd zal bijblijven!

Papoea-Nieuw-Guinea Cultuur | vakantie Papoea-Nieuw-Guinea

Papoea-Nieuw-Guinea

Verwacht het onverwachte!

Het is de combinatie van natuur, een rijke cultuur en een spectaculaire onderwaterwereld die deze bestemming zo ontzettend divers en bijzonder maakt. Ga het avontuur aan en verwacht het onverwachte!

Samoaan | vakantie Samoa

Samoa

Beautiful Samoa

Wild begroeide kliffen, verlaten stranden en eeuwenoude tradities, Samoa is een onaangetast paradijs weg van het massa toerisme. Wij maken graag uw authentieke reis geheel op maat!

Man met hoorn | vakantie Tonga

Tonga

Startpagina voor reizen en vakanties naar Tonga

Welkom in het land waar iedere nieuwe dag als eerste wordt begroet! Een Tonga vakantie brengt u onvervalste authenticiteit en een afwisselend landschap. Vulkanisch, tropisch regenwoud en rijkelijk aanwezige flora en fauna bezorgen bezoekers van dit kleine koninkrijk een afwisselende reis.

Vulkaan op Tanna | vakantie Vanuatu

Vanuatu

Exotisch avontuur!

Vanuatu is één van de minder bezochte eilanden groepen in de Pacific. Reden hiervan is meer de onbekendheid dan gebrek aan bezienswaardigheden. Tanna staat bekend om de Yasur-vulkaan. Hoewel Yasur een actieve vulkaan is, is deze toch makkelijk toegankelijk. De onderwaterwereld van Santo is adembenemend met tal van scheepswrakken en allerlei gedumpt oorlogsmaterieel.

Combinatiereizen met Nieuw-Zeeland

De tropische bestemmingen in de Stille Zuidzee zijn uitstekend te combineren met een rondreis Nieuw-Zeeland. Onze reisspecialisten informeren u graag over de mogelijkheden! 

Combinatiereizen met Australië

Evenals Nieuw-Zeeland, zijn de tropische bestemmingen in de Stille Zuidzee uitstekend te combineren met een bezoek aan Australië. Denk bijvoorbeeld aan Australië en Fiji, een droomcombinatie! 

Vakantie Stille Zuidzee boeken

Uw vakantie naar de Stille Zuidzee boeken? Onze reisspecialisten staan voor u klaar om uw wensen te bespreken en een offerte voor uw vakantie samen te stellen. U kunt hiervoor telefonisch contact met ons opnemen of een offerteaanvraag sturen, wij nemen dan graag contact met u op.