Rondreis in Fiji

Diverse rondreizen in Fiji

Meerdaagse Tours in Fiji

U kunt uw vakantie Fiji uitbreiden met excursies, tours en rondreizen. De excursies vindt bij de bestemmingspagina's over Fiji. Bij de meerdaagse tours en groepsrondreizen vindt u hieronder. Bij deze tours en rondreizen wordt u opgehaald van en teruggebracht naar uw hotel.

Naast de meerdaagse tours en rondreizen bieden we ook individuele rondreizen aan per huurauto of o.b.v. hotels en transfers. U kunt ons uiteraard altijd bellen of mailen om concreet op uw reisplan in te gaan.

 

Fiji cruise | cruises fiji
Al vanaf € 1012 p.p.

Blue Lagoon Cruise 5 Dagen

Wanderer Cruise

Een cruise met Blue Lagoon Cruises is de ultieme Fiji-ontdekking! Ver weg van het massatoerisme vaart u langs de Mamanuca Islands en naar de prachtige en meer afgelegen Yasawa Islands.

Blue Lagoon Cruise | rondreis Fiji
Al vanaf € 2.182 p.p.

Blue Lagoon Cruise 8 Dagen

Escape to Paradise Cruise

Een cruise met Blue Lagoon Cruises is de ultieme Fiji-ontdekking! Ver weg van het massatoerisme vaart u langs de Mamanuca Islands en naar de prachtige en meer afgelegen Yasawa Islands. Overdag ligt het schip voor anker in een beschutte lagune, waardoor u niet zoveel tijd spendeert aan boord.

Kinderen in Fiji | rondreis Fiji
Al vanaf € 1.895 p.p.

Colonial Fiji Discovery Cruise 8 Dagen

8 dagen van/naar Denarau met de MV Reef Endeavour

Herbeleef de 19de eeuw op Levuka, ga zwemmen bij de Bouma watervallen, kruis de datumgrens, beklim de vulkaan bij Savusavu of bewonder de kleurrijke koralen in het heldere water van de Yasawas.

Cultuur in Fiji | rondreis Fiji
Al vanaf € 1.623 p.p.

Northern Fiji Cultural Cruise 8 Dagen

4 Cultures Discovery Cruise met de MV Reef Endeavour

Ontdek de verschillen tussen van Polynesiërs, Melanesiërs en de Micronesische inwoners in het noorden van Fiji. Reis langs een rivier door het weelderige regenwoud van Vanua Levu en bezoek lokale dorpen. Maak naast deze cruise ook kennis met een Lovo Fet, Meke en Island Night.

MV Reef Endeavour | rondreis Fiji
Al vanaf € 1140 p.p.

Northern Yasawa Islands 5 Dagen

5 dagen van/naar Denarau met de MV Reef Endeavour

Tijdens deze 5 daagse cruise ontdekt u het ware Fiji. Elke dag ontdekt u nieuwe, afgelegen stranden, lagunes en koraalriffen. Wissel snorkelen en zwemmen af met culturele indrukken tijdens bezoeken in traditionele dorpen.

Southern Yasawa Islands | rondreis Fiji
Al vanaf € 773 p.p.

Southern Yasawa Islands 4 Dagen

4 dagen van/naar Denarau met de MV Reef Endeavour

Ontdek het ware Fiji tijdens een comfortabele cruise aan boord van de MV Reef Endeavour. Elke dag ontdekt u nieuwe, afgelegen stranden, lagunes en koraalriffen. Snorkelen en zwemmen wisselen zich af met culturele indrukken tijdens bezoeken in traditionele dorpen. Rustig en comfortabel Fiji verkennen.

Vitu Levu Highlights | rondreis Fiji
Al vanaf € 1144 p.p.

Viti Levu Highlights 8 Dagen

8-daagse autorondreis weg van de toeristische paden

Deze autorondreis brengt u langs de kust naar het eiland Viti Levu. Ontdek de eenvoudige en traditionele manier van leven in de dorpen. In Suva en Pacific Harbour wacht u daarentegen een modern Fiji.