Rondreis in Fiji

Diverse rondreizen in Fiji

Meerdaagse Tours in Fiji

U kunt uw vakantie Fiji uitbreiden met excursies, tours en rondreizen. De excursies vindt bij de bestemmingspagina's over Fiji. Bij de meerdaagse tours en groepsrondreizen vindt u hieronder. Bij deze tours en rondreizen wordt u opgehaald van en teruggebracht naar uw hotel.

Naast de meerdaagse tours en rondreizen bieden we ook individuele rondreizen aan per huurauto of o.b.v. hotels en transfers. U kunt ons uiteraard altijd bellen of mailen om concreet op uw reisplan in te gaan.

 

Talanoa wandelreis

Talanoa Wandelreis

Talanoa Wandelreis

Ontdek het groene hart van Fiji! U wandelt van dorp naar dorp en leert veel bij over de cultuur van de Fijiërs. U verkent ook het fascinerende hoogland van Fiji.

Blue Lagoon Cruise

Blue Lagoon Cruise 3 Dagen

Small Ship Cruising - naar de Mamanuca en Yasawa Islands

Een cruise met Blue Lagoon Cruises is de ultieme Fiji-ontdekking! Ver weg van het massatoerisme vaart u langs de Mamanuca Islands en naar de prachtige en meer afgelegen Yasawa Islands. Overdag ligt het schip voor anker in een beschutte lagune, waardoor u niet zoveel tijd spendeert aan boord. U kunt de omgeving verkennen, watersporten beoefenen, deelnemen aan culturele activiteiten of eenvoudigweg genieten van het nietsdoen.

Fiji cruise | cruises fiji

Blue Lagoon Cruise 5 Dagen

Wanderer Cruise

Een cruise met Blue Lagoon Cruises is de ultieme Fiji-ontdekking! Ver weg van het massatoerisme vaart u langs de Mamanuca Islands en naar de prachtige en meer afgelegen Yasawa Islands.

Blue Lagoon Cruise | rondreis Fiji

Blue Lagoon Cruise 8 Dagen

Escape to Paradise Cruise

Een cruise met Blue Lagoon Cruises is de ultieme Fiji-ontdekking! Ver weg van het massatoerisme vaart u langs de Mamanuca Islands en naar de prachtige en meer afgelegen Yasawa Islands. Overdag ligt het schip voor anker in een beschutte lagune, waardoor u niet zoveel tijd spendeert aan boord.

Kinderen in Fiji | rondreis Fiji

Colonial Fiji Discovery Cruise 8 Dagen

8 dagen van/naar Denarau met de MV Reef Endeavour

Herbeleef de 19de eeuw op Levuka, ga zwemmen bij de Bouma watervallen, kruis de datumgrens, beklim de vulkaan bij Savusavu of bewonder de kleurrijke koralen in het heldere water van de Yasawas.

Cultuur in Fiji | rondreis Fiji

Northern Fiji Cultural Cruise 8 Dagen

4 Cultures Discovery Cruise met de MV Reef Endeavour

Ontdek de verschillen tussen van Polynesiërs, Melanesiërs en de Micronesische inwoners in het noorden van Fiji. Reis langs een rivier door het weelderige regenwoud van Vanua Levu en bezoek lokale dorpen. Maak naast deze cruise ook kennis met een Lovo Fet, Meke en Island Night.

Fiji Discovery © Chris McLennan Photography

Fiji Discovery - Fiji en Hongkong

19-daagse rondreis met stopover in Hong Kong

19 daagse rondreis naar Fiji en Hong Kong. Ontdek de diverse eilanden van Fiji en maak kennis met de echte bewoners!

MV Reef Endeavour | rondreis Fiji

Northern Yasawa Islands 5 Dagen

5 dagen van/naar Denarau met de MV Reef Endeavour

Tijdens deze 5 daagse cruise ontdekt u het ware Fiji. Elke dag ontdekt u nieuwe, afgelegen stranden, lagunes en koraalriffen. Wissel snorkelen en zwemmen af met culturele indrukken tijdens bezoeken in traditionele dorpen.

Southern Yasawa Islands | rondreis Fiji

Southern Yasawa Islands 4 Dagen

4 dagen van/naar Denarau met de MV Reef Endeavour

Ontdek het ware Fiji tijdens een comfortabele cruise aan boord van de MV Reef Endeavour. Elke dag ontdekt u nieuwe, afgelegen stranden, lagunes en koraalriffen. Snorkelen en zwemmen wisselen zich af met culturele indrukken tijdens bezoeken in traditionele dorpen. Rustig en comfortabel Fiji verkennen.

Koralen en Kava © Chris McLennan

Koralen en kava

11 dagen van/naar Nadi

Tijdens deze autorondreis heeft u de gelegenheid om lokale dorpen te bezoeken. Ga naar onze website voor meer informatie over de reis.

Tropica Island Resort Malolo Island ©Three Loose Coconuts

Tropica Island Evasion

6 dagen van/naar Nadi

Het ideale starters-pakket om het vriendelijke land Fiji te ontdekken! Klik hier voor meer informatie over de reis.

Vitu Levu Highlights | rondreis Fiji

Viti Levu Highlights 8 Dagen

8-daagse autorondreis weg van de toeristische paden

Deze autorondreis brengt u langs de kust naar het eiland Viti Levu. Ontdek de eenvoudige en traditionele manier van leven in de dorpen. In Suva en Pacific Harbour wacht u daarentegen een modern Fiji.

Strand Yasawa Islands | rondreis Fiji

Yasawa Active

9 dagen van/naar Viti Levu incl. boot

De afgelegen eilandengroep Yasawa omvat een 20-tal eilanden van vulkanische oorsprong. Witte zandstranden, blauwe zee en indrukwekkende rotsformaties die zich uitstekend lenen voor een actieve vakantie. Awesome Adventures Fiji biedt u de gelegenheid om het authentieke Fiji van dichtbij te leren kennen.