Red Centre 4wd Kampeersafari

3-daagse groepsrondreis van/naar Alice Springs of van Ayers Rock al vanaf € 538

Code: 63837

4WD-kampeersafari’s in het Red Centre

3-daagse Red Centre 4WD-kampeersafari

Inleiding

Deze tour is een gunstig geprijsde 4x4-kampeersafari met alle hoogtepunten van het Red Centre. U overnacht in permanente tentenkampen in tweepersoonstenten, met bedden, slaapzak en kussen of in een Swag bij het kampvuur. Avontuur ten top!

In een oogopslag

• 3 dagen van Alice Springs of Ayers Rock naar Alice Springs

• in groep met max. 21 pers.

• hoogtepunten: Uluru, Kata Tjuta, Kings Canyon & Aboriginal cultuur

Reisprogramma(wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Alice Springs - Uluru (Ayers Rock) (L/D).

Omstreeks 06.00 uur vertrek richting Uluru (Ayers Rock). Onderweg maakt u een tussenstop bij een Outback kamelenfarm (kamelenrit optioneel). Via de tafelberg Mt. Connor doorreis naar Ayers Rock Resort, waar deelnemers in Ayers Rock aansluiten (13.00-14.00 uur, voor deelnemers met vertrek vanaf het Ayers Rock Resort of luchthaven is geen lunch inbegrepen). Bezoek aan het interessante Uluru-Kata Tjuta cultureel centrum. Tijdens een wandeling aan de voet van Uluru leert u alle wetenswaardigheden over de monolieten en de oorspronkelijke Aboriginals. Aansluitend is er een introductie in de schilderkunst van de Aboriginals vooraleer u geniet van een glas mousserende wijn tijdens de zonsondergang bij Uluru (Ayers Rock). Het diner in het camp is onder een vrije sterrenhemel.

Overnachting:2 overnachtingen: permanent camp.

Dag 2: Uluru (Ayers Rock) - Kings Canyon Cattle Station (O/L/D).

Vandaag beleeft u de zonsopgang in het camp met uitzicht op Uluru (Ayers Rock) en Kata Tjuta (Olga’s). Aansluitend maakt u een wandeling door de ´Valley of the Winds´ bij Kata Tjuta. Daarna reist u verder naar het Kings Creek Cattle Station. Geniet van de pure Outback en de adembenemende uitzichten op George Gill Ranges. Onderweg sprokkelt u brandhout. In het afgelegen privé camp geniet u ’s avonds van het diner bij het gezellige kampvuur.

Dag 3: Kings Canyon - Alice Springs (O/L).

In het Watarrka National Park is er een beroemde Rim Walk bij Kings Canyon, de Garden of Eden en de Lost City met spectaculaire uitzichten in de kloof. Na de lunch terugreis naar Alice Springs. Aankomst tegen 17.30 uur.

PeriodeBijzonderhedenPrijs
01.12.2017 - 31.03.20192 | Standard538
01.12.2017 - 31.03.2019Kind (5-15 J.) | Standard538
01.12.2017 - 31.03.20191 | Standard667

Inclusief
kampeersafari met Engelstalige reisleiding in 4WD-voertuig met airco, transfers, overnachtingen in tweepersoonstenten (incl. bedden, slaapzak, kussen en zaklamp) met gemeenschappelijke sanitaire faciliteiten, handdoeken, kampeeruitrusting, vermelde maaltijden (O=ontbijt, L=lunch, D=diner).

Exclusief
entreegelden nationale parken (AUD 25 per persoon, ter plaatse te betalen), drinkfles, drankjes, optionele excursies, persoonlijke uitgaven.

Kinderen
Vanaf 5 jaar. 2 ouders die met hun 2 of 3 kinderen (5-15 jaar) reizen kunnen genieten van een korting voor families.

Aantal deelnemers
min. 2, max. 21 pers.

 Special
Wie wenst kan in een Swag overnachten bij het kampvuur.

 Opmerking
Gelieve geen harde koffer mee te nemen, maar een zachte reistas (max. 10 kg) en een dagrugzak. Hoofdbagage kan in Alice Springs worden nagelaten. Voor het traject Ayers Rock - Alice Springs max. 20 kg per persoon + een dagrugzak.

Programma onder voorbehoud van weersomstandigheden.