In kleine groep door de Nullarbor Plain

ID: 126154

Inleiding

Ontdek in een exclusieve 4x4 de Nullarbor Plain op een 3.000 km lange reis die u wegvoert van de toeristische massa’s. Ervaar adembenemende landschappen, unieke ontmoetingen met dieren, culinaire avonturen en de indrukwekkende cultuur van de oorspronkelijke bewoners.

In een oogopslag

• 9 dagen van Perth naar Adelaide of omgekeerd

• kleine groep van min. 2, max. 6 pers.

• incl. alle maaltijden & entreegelden

• hoogtepunten: Cape Le Grand NP, Great Australian Bight & Eyre Peninsula

Reisprogramma(wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Perth - Margaret River (L/D), start om 07.00 u.

U rijdt naar Busselton langs de langste bootsteiger ter wereld. U ontdekt de Ngilgi grotten met didgeridoo-klanken en hoort oude verhalen. Verder naar Margaret River. U bezoekt een wijnkelder, chocoladefabriek, kaasmakerij, kleine brouwerij en de monding van Margaret River.

Overnachting:Overnachting: Darby Park Apartments.

Dag 2: Margaret River - Albany (O/L/D).

De eerste stop van de dag is Valley of the Giants. Maak hier een wandeling in het boomlandschap of beklim de 51 m hoge Diamond Tree. Later rijdt u langs de rotsachtige kust naar Albany.

Overnachting:Overnachting: Apartment Hotel.

Dag 3: Albany - Esperance (O/L/D).

Rit naar het Mt. Clarence uitzichtpunt, waar u een panorama heeft over de baai van Albany. Daarna verder naar Twilight Cove, waar zandstranden en het water uitnodigen tot ontspanning.

Overnachting:2 overnachtingen: Esperance Bay of Isles Motel.

Dag 4: Cape Le Grand National Park (O/L/D).

Vandaag rijdt u naar Cape Le Grand National Park, een van de bekendste en meest spectaculaire nationale parken van West-Australië. Hier vindt u eindeloze witte zandstranden met een prachtige blauwe zee, en veel wilde dieren zoals kangoeroes. U kunt zwemmen, wandelen in de bush, of eenvoudigweg genieten van de natuur. ’s Avonds terug naar Esperance.

Dag 5: Nullarbor Plain (O/L/D).

Op de Balladonia Track rijdt u naar het Deralinya landgoed, een verlaten schapenfokkerij. Hier ervaart u het harde leven van de eerste Outback-pioniers. U steekt de grens naar Zuid-Australië over en moet de klok 1,5 vooruit zetten.

Overnachting:Overnachting: Outback Roadhouse Motel, Boarder Village.

Dag 6: Great Australian Bight (O/L/D).

Bezoek aan het Koonalda landgoed, aan het Eucla telegraafstation en aan een of andere hoek van de grootste golfbaan ter wereld (1.365 km lang). U rijdt langs de Great Australian Bight, het langste stuk steile kust van het zuidelijk halfrond. Van juli tot september is er de mogelijkheid om walvissen te spotten. Optioneel kunt u een vlucht over Head of Bight maken. Geniet van de omgeving met verse oesters en een lokaal wijntje. Later bezoekt u het Ceduna Aboriginal Culture Centre.

Overnachting:Overnachting: Shelly Beach Caravan Park Villas, Ceduna.

Dag 7: Baird Bay - Coodlie Park (O/L/D).

Vanmorgen rijdt u naar Baird Bay. Van september tot mei kunt u met Australische zeeleeuwen en dolfijnen zwemmen (optioneel). ’s Middags gaat u wandelen aan Venus Bay. Bij Murphy’s Haystacks kunt u buitengewone rotsformaties zien. Later rijdt u naar Coodlie Park Wilderness Retreat, waar u kunt genieten van een gezellig kampvuur met een sterrentour.

Overnachting:Overnachting: Coodlie Park Wilderness Retreat.

Dag 7: Coffin Bay - Port Lincoln (O/L/D).

Verder naar Coffin Bay. In een waadpak kunt u Pacifische oesters oogsten en als lunch verorberen. Ontdek het ongerepte nationaal park en beleef unieke uitzichten, bijv. bij Locks Well en Talia Caves. In Port Lincoln maakt u een boottocht naar een visrestaurant.

Overnachting:Overnachting: Port Lincoln Hotel.

Dag 9: Port Lincoln - Adelaide (O/L/D), einde om 20.30 u.

U verkent de omgeving van Port Lincoln. In Mikkira Station kunt u koala’s, kangoeroes en emoes ontdekken. Optioneel kunt u ook in een kooi duiken met witte haaien. ’s Avonds transfer naar de luchthaven, vlucht naar Adelaide en hoteltransfer.

PeriodeBijzonderhedenPrijs p.p.
01.11.2018 - 31.03.20191 persoon | na€ 5189
01.11.2018 - 31.03.20192 personen | na€ 3224
01.04.2019 - 31.03.20202 personen | na€ 2917

Inclusief
reis in 4x4 met Engelstalige reisleiding, transfers, vlucht Adelaide-Port Lincoln, overnachtingen, vermelde maaltijden (O=ontbijt, L=lunch, D=diner), entreegelden (incl. nationale parken).

Exclusief
drankjes, optionele activiteiten, persoonlijke uitgaven.

Aantal deelnemers
min. 2, max. 6 personen.

 Opmerking
Per persoon 1 stuk bagage van max. 20 kg en 1 stuk handbagage (geen harde koffer).