Melbourne Adelaide Safari

Over de reis

Beleef de hoogtepunten van de Great Ocean Road, een van de mooiste kustwegen ter wereld, en bewonder de rotsformaties en uitgestrekte baaien, het Otway National Park en het achterland van het Grampians National Park met vele uitzichtpunten en Aborginal-rotsschilderingen.

In een oogopslag

  • 3 dagen van Melbourne naar Adelaide of omgekeerd
  • in groep met max. 24 personen
  • hoogtepunten: Great Oc1ean Road, Grampians NP & Adelaide Hills
Vanaf € 402 p.p.

Reisprogramma (wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Melbourne - Twelve Apostles, start om 07.30 u.

Op de rit langs de Great Ocean Road maakt u stops bij beroemde stranden zoals Bells Beach en Torquay, de thuisbasis van surfmerken Quicksilver en Rip Curl. Misschien ziet u ook enkele surfers in actie. U rijdt langs Apollo Bay en Lorne en doorkruist het regenwoud van het Great Otway National Park, een van de oudste gematigde regenwouden ter wereld. Na een wandeling in het nationaal park bezoekt u de beroemde Twelve Apostles. Geniet van de zonsondergang bij deze spectaculaire rotsformatie. Maak van de gelegenheid gebruik om tijdens een helikoptervlucht de Twelve Apostles uit vogelperspectief te zien (optioneel).

Overnachting: Overnachting: in Warrnambool.

Dag 2: Twelve Apostles - Grampians National Park (O/D).

Langs de Shipwreck Coast ziet u verdere landschapsformaties zoals Bay of Martyrs, de London Bridge en de Loch Ard Gorge. Afhankelijk van het seizoen kunt u ook walvissen spotten. In het Tower Hill reservaat kunt u vele wilde dieren zien, zoals emoes, koala’s, kangoeroes, buidelratten en vele soorten vogels. In het Grampians National Park wandelt u naar de McKenzie Falls. In het Brambuk cultureel centrum leert u bij over de geschiedenis van de Aboriginals. Maak nog een fantastische zonsondergang mee, deze keer vanaf het uitzichtpunt The Balconies.

Overnachting: Overnachting: in Warrnambool.

Dag 3: Grampians National Park - Adelaide (O), einde om 19.30 u.

U wandelt in het Grampians National Park naar het uitzichtpunt The Pinaccles. De wandeling duurt ca. 2 uur en is volledig de moeite waard. U wordt immers met een indrukwekkend panorama beloond. Daarna rijdt u verder naar Adelaide, de hoofdstad van Zuid-Australië.

Tarieven

U kunt een offerte voor deze reis met optionele excursies aanvragen. Geef uw voorkeuren door, zoals het hotel een excursies.

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief

  • tour in minibus, Engelstalige reisleiding, transfers van geselecteerde hotels, overnachtingen, maaltijden volgens programma (O=ontbijt, D=diner), entreegelden nationale parken.

Exclusief

  • overige maaltijden, optionele excursies en persoonlijke uitgaven.

Opmerking

Gelieve geen harde koffer mee te nemen maar een zachte reistas (max. 20 kg) en 1 stuk handbagage.

Meehelpen bij de voorbereiding van de maaltijden is gewenst.