Great Ocean Road & Grampians Safari

3-daagse safari van/naar Melbourne al vanaf € 322 p.p.

 

In een oogopslag

  • 3 dagen van/naar Melbourne
  • in groep met max. 27 pers.
  • hoogtepunten: Great Ocean Road, Grampians National Park & Ballarat 

Beleef de hoogtepunten van de Great Southern Touring Route. Langs de Great Ocean Road ziet u niet alleen ruige kusten, met o.a. de bekende Twelve Apostles, maar ook langgerekte baaien, pittoreske kustdorpen, Cape Otway en in het achterland het Grampians National Park met z'n vele dieren en Aboriginalcultuur. 

Reisprogramma (wijzigingen voorbehouden):

Dag 1: Melbourne – Port Campbell (L/D)
Rit om 7.30 uur naar Torquay, het surfmekka van Victoria. U observeert koala’s en surfers in Bells Beach, komt langs pittoreske dorpjes zoals Lorne en Apollo Bay, wandelt door het regenwoud van het Otway National Park en bezoekt de vuurtoren bij Cape Otway. U ontdekt alle hoogtepunten van de beroemde Great Ocean Road, de meest panoramische kustroute van Australië.

Overnachting: Port Campbell  

Dag 2: Port Campbell - Grampians National Park (O/L/D)
U bezoekt de rotsformaties in het Port Campbell National Park, waaronder de Twelve Apostles, Loch Ard Gorge en London Bridge. De tour brengt u langs schitterende stranden, schilderachtige vissersdorpjes en gekliefde baaien. Afhankelijk van het seizoen kunt u ook walvissen spotten. Bezoek aan Tower Hill en doorreis naar het Grampians National Park.

Overnachting: Assess Ears Wilderness Retreat  

Dag 3: Grampians National Park – Melbourne (O/L)
Bezoek aan het Brambuk Aboriginal Centre. Wandeling naar de MacKenzie Falls. Bezoek het uitzichtpunt bij Reid's en/of Balconies en observeer de verschillende soorten vogels. Daarna reist u via het historische goudmijnstadje Ballarat verder naar Melbourne. Aankomst omstreeks 19.30 uur.

Prijzen en Reisdata

Code: 50325

Prijs per persoon in € (afhankelijk van reisdatum)

1p2p
01.12.17 - 31.03.18380322
01.04.18 - 31.03.19393329
   

Inclusief
Tour in touringcar met airco, transfers, overnachtingen (meerpersoonskamers met gemeenschappelijke sanitaire voorzieningen en 1 nacht in een- of tweepersoonskamers), maaltijden volgens programma (O=ontbijt, L=lunch, D=diner), entreegelden en toegang nationale parken, Engelstalige reisleiding.  

Exclusief
Handdoeken, drankjes, optionele excursies en persoonlijke uitgaven. 

Aantal deelnemers
Min. 4, max. 24 pers.

Opmerking
Gelieve geen harde koffer mee te nemen maar een zachte reistas en 1 dagrugzak per persoon (max. 5 kg).

Reisdata
December-februari elke di, vr & zo Maart-november elke di & vr.