• Vakantie Alotau - Papua Nieuw-Guinea
  • Vakantie Alotau - Papua Nieuw-Guinea
0 1

Vakantie Alotau - Papua Nieuw-Guinea

Bezoek Alotau tijdens je rondreis Papua Nieuw-Guinea

Alotau is de hoofdplaats van de Milne Bay Province. Deze provincie ligt aan de oostpunt van het eiland Nieuw-Guinea, heeft een oppervlakte van 14.000 km² en telt ruim 210.000 inwoners. De turquoise gekleurde Milne Bay domineert het gebied, het is een prachtige baai waarin verscheidene paradijselijke eilanden te vinden zijn. Het rustige stadje Alotau met z'n schilderachtige haven is zeker een bezoek waard. Alotau heeft ruim 10.000 inwoners. Alotau kan in uw reis worden opgenomen als op- of afstapplaats van de eilandencruise met de Melanesian Discoverer.

In de Milne Bay kan op de prachtige koraalriffen goed worden gedoken. Aan de noordzijde van de baai liggen de Trobriand eilanden, waar de inwoners op nog zeer oorspronkelijke wijze leven.

Milne Bay & Trobriand-eilanden

Bij de meest oostelijk punt van het hoofdeiland van Papua Nieuw-Guinea ligt Milne Bay. De prachtige baai en nabij gelegen Trobriand eilanden zijn nog maar door weinig toeristen bezocht. Het gebied ligt namelijk erg afgelegen.

Hoogtepunten van Alotau zijn:

Hoogtepunten van Alotau

Onderstaand vindt u een overzicht van diverse hoogtepunten van Alotau.


Trobriand Eilanden

Noordelijk van Milne Bay liggen de Trobriand-eilanden. Deze eilanden zijn bekend bij Antropologen vanwege de interessante leefgewoontes van de inwoners. De tijd lijkt hier stil gestaan te hebben, de eilanden worden nog weinig door toeristen bezocht, vanwege de afgelegen ligging.

Reizen naar Papua Nieuw-Guinea

Wij hebben voor u de volgende reizen naar Papua Nieuw-Guinea geselecteerd:


Wonderen van Papoea-Nieuw-Guinea en Australië
35 dagen inclusief vlucht vanaf Amsterdam
Afgezonderde volksstammen, ongerepte jungle, paradijselijke privé-eilandjes – op Papoea-Nieuw-Guinea wachten talloze geheimen op ontdekkers. Met deze individuele reis met verblijf in de beste ecolodges en vervoer per privéjet bent u daar straks één van. De overstap naar Australië is snel gemaakt, Cairns in de top van tropisch Noord-Queensland, ligt slechts op 1 uur en 25 minuten vliegen van Port Moresby. Een ongekend avontuur vol wonderen wacht op u.
Al vanaf € 7915,- per persoon

Hotels en Resorts in Alotau

Een selectie van de hotels en resorts in Alotau:

Er zijn geen hotels gevonden.


Vervoer in Papua Nieuw-Guinea

Voor informatie over vervoer in Papua Nieuw-Guinea verwijzen wij u graag door naar onze uitgebreide Papua Nieuw-Guinea-pagina.

Terug naar boven