Hotels

Hotels en Resorts in Papua Nieuw-Guinea

Pacific Island Travel is dé specialist in het verzorgen van maatwerkreizen naar de Stille Zuidzee. Dit blijkt ook uit het ruime aanbod uit accommodaties. Alle vormen van accommodatie die u bij ons kunt boeken zijn van uitstekende kwaliteit en kennen een goede prijs/kwaliteit verhouding. We bieden u een ruim aanbod in hotels aan.

Voor de hotels van de middenklasse (MC), eersteklas (FC) en zeer luxueuze (DL) accommodatie geldt dat de kamers voorzien zijn van eigen sanitair, thee- en koffiezetter, televisie en telefoon, in de warme gebieden van Australië ook van airconditioning of plafondventilator. Als dit niet zo is, staat het expliciet vermeld. De extra's, zoals maaltijden en minibar etc., betaalt u het gemakkelijkst met de creditcard. Alle op deze websitevermelde hotels accepteren Mastercard en Visa.

Soms staan er faciliteiten en activiteiten vermeld die het hotel of resort aanbiedt of die in de omgeving worden verleend. Voor de meeste moet u apart betalen. Als u een accommodatie vanwege een bepaalde activiteit (bijv. duiken) of faciliteit (bijv. tennisbaan) kiest, doet u er goed aan, eerst ons te laten bevestigen dat tijdens uw verblijf dit ook daadwerkelijk beschikbaar is. Deelname aan excursies, met name duiken, kan zonder boeking niet worden gegarandeerd.

We hebben de hotels ingedeeld in drie categorieën:

Middle Class (middenklasse accommodatie): Toeristenklasse hotels met goed verzorgde kamers zonder al te veel toeters en bellen. Ideaal als u de meeste tijd buiten het hotel doorbrengt. Niet alle hotels hebben een eigen restaurant of zwembad.

First Class (eersteklas accommodatie): Hotels met comfortabele kamers en goede service. Alle hotels zijn van één of meerdere restaurants voorzien en beschikken over tenminste één zwembad. Als dit niet zo is staat het vermeld. Meestal zijn de hotels uitgerust met boetieks en fitnessruimte.

Deluxe Class (zeer luxueuze accommodatie): In deze hotels wordt u verwend. Inrichting, faciliteiten en service zijn van topklasse. Natuurlijk kunnen wij in deze brochure nooit alle hotels opnemen.

Lissenung Island Resort | Papoea Nieuw Guinea reizen

Lissenung Island Resort

Hier wacht u alles wat u van een droomvakantie in de Pacific verlangt: eenvoudige, comfortabele bungalows doch met een grote veranda, lekkere maaltijden en fantastische duiken!

Tufi Resort | Papoea Nieuw Guinea reizen

Tufi Resort

Tufi betovert u met het kristalheldere water, de koraalriffen, de eilanden, de diepe fjorden en het regenwoud. Een paradijs voor duikers en avonturiers!