• Vakantie Lovongai - Papua Nieuw-Guinea
  • Vakantie Lovongai - Papua Nieuw-Guinea
  • Vakantie Lovongai - Papua Nieuw-Guinea
0 1 2

Vakantie Lovongai - Papua Nieuw-Guinea

Bezoek Lavongai tijdens je rondreis Papua Nieuw-Guinea

Lavongai is de naam van zowel het eiland als districthoofdstad. Het is een groot vulkanisch eiland in New Ireland Province, en is onderdeel van de Bismarck Archipel. In 1960 had het eiland 5.000 inwoners; de huidige populatie is groter. Het eiland is 1186 vierkante kilometer groot en het hoogste punt is 960 meter. Er komen slechts twee soorten zoogdieren op het eiland voor, allebei vleermuizen. Voor sportduikers is het een paradijs om in de glasheldere ondieptes langs de kust, de vele oorlogswrakken van schepen en vliegtuigen te bezichtigen. Ook op het eiland zelf zijn er nog vele sporen te vinden van de Tweede Wereldoorlog.

Het eiland is een tijd een Duitse kolonie geweest; toen werd het in het Duits "Neu Hannover" genoemd. Tijdens de Eerste Wereldoorlog werd het eiland door de geallieerden veroverd. Na een tijd door Australië te zijn geregeerd, werd het in 1975 deel van de nieuwe onafhankelijke staat Papoea Nieuw-Guinea. In het Engels wordt vaak nog de oude naam gebruikt, New Hanover Island.

 

Hoogtepunten van Lovongai

Onderstaand vindt u een overzicht van diverse hoogtepunten van Lovongai.


  • Duiken naar de oorlogswrakken
  • Vliegtuigwrakken op land

Reizen naar Papua Nieuw-Guinea

Wij hebben voor u de volgende reizen naar Papua Nieuw-Guinea geselecteerd:


Wonderen van Papoea-Nieuw-Guinea en Australië
35 dagen inclusief vlucht vanaf Amsterdam
Afgezonderde volksstammen, ongerepte jungle, paradijselijke privé-eilandjes – op Papoea-Nieuw-Guinea wachten talloze geheimen op ontdekkers. Met deze individuele reis met verblijf in de beste ecolodges en vervoer per privéjet bent u daar straks één van. De overstap naar Australië is snel gemaakt, Cairns in de top van tropisch Noord-Queensland, ligt slechts op 1 uur en 25 minuten vliegen van Port Moresby. Een ongekend avontuur vol wonderen wacht op u.
Al vanaf € 7915,- per persoon

Hotels en Resorts in Lovongai

Een selectie van de hotels en resorts in Lovongai:

Er zijn geen hotels gevonden.


Vervoer in Papua Nieuw-Guinea

Voor informatie over vervoer in Papua Nieuw-Guinea verwijzen wij u graag door naar onze uitgebreide Papua Nieuw-Guinea-pagina.

Terug naar boven