Werkwijze

Dé specialist voor uw reis naar Australië, Nieuw-Zeeland, Hawaii en de Stille Zuidzee

Onze werkwijze

Onze brochure en website vormen vaak de eerste kennismaking. U kunt onze brochures aanvragen middels het brochure aanvraagformulier. We bieden de volgende brochures aan:

 • Nieuw-Zeeland en de Stille Zuidzee (Cook Eilanden, Fiji, Frans-Polynesië, Paaseiland, Samoa, Tonga, Vanuatu en Nieuw-Caledonië)
 • Duiken
 • online offerte aanvraagformulier. Doorgaans maken we de offerte binnen 5 werkdagen.

   

  Als u aangeeft gebruik te willen maken van het aangeboden reisvoorstel, dan gaan we over tot boeken van uw reis. U ontvangt een boekingsoverzicht die u nauwkeurig dient te checken, alleen de hierop vermelde reisonderdelen worden voor u geboekt. U kunt geen aanspraak maken op reisonderdelen die niet op dit boekingsvoorstel staan vermeld.

  Conform de ANVR voorwaarden dient u bij boeking een aanbetaling van 15% van de reissom te voldoen. Tevens dient u bij boeking al uw persoonlijke voorkeuren door te geven die invloed hebben op de te reserveren reisonderdelen. Als wij alle reisonderdelen bevestigd hebben gekregen van onze leveranciers bevestigen we de reis aan u. Opgave van wijzigingen in het reisplan of extra voorkeuren kunnen wijzigingskosten tot gevolg hebben.

  Zes weken voor vertrek dient de hele reissom betaald te zijn. Twee weken voor vertrek ontvangt u dan alle reisbescheiden (vouchers, tickets, ed.). Bij thuiskomst van uw reis ontvangt u van ons een enquêteformulier. Met uw bevindingen kunnen we onze service uiteraard nog verder verbeteren, want er blijft immers altijd wat te leren.