SGR

Dé specialist voor uw reis naar Australië, Nieuw-Zeeland, Hawaii en de Stille Zuidzee

Uw zekerheden

In de 25 jaar van ons bestaan hebben we ondertussen een reputatie opgebouwd als meest gespecialiseerde reisorganisatie op de bestemmingen in de Pacific. We weten dus als geen ander waar rekening mee gehouden moet worden voor een geslaagde reis.

Een Pacific reis is voor iedereen bijzonder, het is immers vanwege de grote afstanden een reis die u niet elk jaar zult maken. Alle reizen naar de andere kant van de wereld dienen gedegen voorbereid te worden, het is als zo vaak - de zwakste schakel in uw reisschema bepaalt de kwaliteit van het geheel.

Om ook onvoorziene omstandigheden goed te kunnen opvangen, werken we samen met de beste agenten ter plaatse. Prijsvoordeel halen wij louter door grote volumes te boeken (we zijn marktleider op de Pacific), niet door water in de wijn te doen ten aanzien van de kwaliteit van onze reisonderdelen. Daar kunnen onze klanten al jaren van op aan. Daarom hebben we meer repeaters (klanten die steeds weer bij ons boeken) dan wie dan ook voor onze bestemmingen.

Wij gaan ervan uit dat u op reis gaat met een goede reis- en annuleringsverzekering. Als u reist in het regenseizoen, adviseren we u tevens een omboekverzekering af te sluiten. We werken samen met de Europeesche en helpen u graag bij het afsluiten van een kortlopende of doorlopende reis- en annuleringsverzekering.

Uw zekerheden staan bij Pacific Island Travel hoog in het vaandel! Wij zijn daarom ook aangesloten bij de SGR.

SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden)

De reizen van Pacific Island Travel vallen onder de garantieregeling van de SGR.

De SGR garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

Pacific Island Travel (KvK nr. 52025349) is aangesloten bij de SGR. U kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van de SGR. 

Bekijk hier de SGR Garantieregeling.

Voor meer informatie over de SGR bezoekt u de SGR website.

Worldwide Travel Group (KvK 33251276) is aangesloten bij SGR. U kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling (www.sgr.nl/garantieregeling) vallen de in dit programma/op deze website (vetgedrukt wat van toepassing) gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorggedragen voor de terugreis.