SGR

Dé specialist voor uw reis naar Australië, Nieuw-Zeeland, Hawaii en de Stille Zuidzee

Uw zekerheden

In de 20 jaar van ons bestaan hebben we ondertussen een reputatie opgebouwd als meest gespecialiseerde reisorganisatie op de bestemmingen in de Pacific. We weten dus als geen ander waar rekening mee gehouden moet worden voor een geslaagde reis. We gaan ervan uit dat een Pacific reis voor iedereen bijzonder is, het is immers vanwege de grote afstanden een reis die u niet elk jaar zult maken. Alle reizen naar de andere kant van de wereld dienen gedegen voorbereid te worden, het is als zo vaak - de zwakste schakel in uw reisschema bepaalt de kwaliteit van het geheel. Om ook onvoorziene omstandigheden goed te kunnen opvangen, werken we samen met de beste agenten ter plaatse. Prijsvoordeel halen wij louter door grote volumes te boeken (we zijn marktleider op de Pacific), niet door water in de wijn te doen ten aanzien van de kwaliteit van onze reisonderdelen. Daar kunnen onze klanten al jaren van op aan. Daarom hebben we meer repeaters (klanten) dan wie dan ook voor onze bestemmingen.

Wij gaan ervan uit dat u op reis gaat met een goede reis- en annuleringsverzekering. Als u gaat reizen in het regenseizoen, andviseren we u tevens een omboekverzekering af te sluiten. We werken samen met Unigarant Verzekeringen (dochtermaatschappij van de ANWB), en helpen u graag bij het afsluiten van een kortlopende of doorlopende reis- en annuleringsverzekering.

Bij Pacific Island Travel boekt u met zekerheden! Wij zijn aangesloten bij:

SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden)

Pacific Island Travel is aangesloten bij SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden). De op deze website gepubliceerde reizen vallen onder de garantieregeling van de SGR.

De SGR garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

Pacific Island Travel (KvK nr. 52025349) is aangesloten bij SGR. U kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGRgarantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.” 

Bekijk hier de SGR Garantieregeling.

Voor meer informatie over SGR ga naar de SGR website.