Sylvie Jansen

Sylvie heeft een aanstekelijke passie voor reizen en houdt er van om haar persoonlijke ervaringen met u te delen. Sylvie is al sinds 2009 werkzaam als reisspecialist bij Pacific Island Travel.

Jaarlijks keert zij terug naar onze bestemmingen om zich onder te dompelen in al het moois wat de Stille Zuidzee te bieden heeft. Haar reiservaring bestaat uit uitgebreide reizen door Australië, Nieuw-Zeeland, Fiji, de Cook Islands, Hawaii, Vanuatu en Frans Polynesië. Een schat aan ervaring!

Het leukste aan werken bij Pacific Island Travel vindt zij het dagelijks bezig zijn met het samenstellen van onvergetelijke reizen, bij Sylvie bent u in goede handen! 

 

Leuke tips & trics van onze reisspecialist

Kauai helikoptervlucht | vakantie Hawaii

Helikoptervlucht boven Kauai

Sylvie ontdekt Kauai met een helikoptervlucht

Sylvie heeft een prachtige reis naar Hawaii gemaakt en heeft daar het eiland Kauai, met z'n prachtige natuur, op een andere manier bekeken: in een helikopter vanuit de lucht!

Sylvie met een Kangaroo

Sylvie over een nog onbekend stukje Australië!

Onbekend maar puur én buiten de gebaande paden. Misschien wel het best bewaarde geheim van Australië! In de blog van Sylvie lees je waarom....

El Questro op de Gibb River Road

Sylvie zocht het avontuur op en ontdekte de Gibb River Road

Sylvie zocht het avontuur op en ontdekte de Gibb River Road met een 4WD en tent op het dak. Lees hier haar verhaal!

Sylvie Gibb River Road

Sylvie deelt tien tips voor de Gibb River Road

Sylvie deelt tien tips voor de Gibb River Road, zo haal je het beste uit deze ervaring!

Frans-Polynesië

Is Frans-Polynesië nu echt een droombestemming?

Overwater bungalows, intens blauwe lagunes en witte stranden. Maar is dit nu allemaal wel echt? Sylvie vertelt over droombestemming Frans-Polynesië.