Reisspecialisten

Onze reisspecialisten

Jurgen Pol

Jurgen Pol

Jurgen is een all round globetrotter met jarenlange reiservaring in Hawaii, Nieuw-Zeeland, Australië en de Stille Zuidzee. Hij begon te reizen toen hij 18 jaar oud was en is er nooit meer mee gestopt. 

Margret Stornebrink

Margret Stornebrink

Margret werkt momenteel al meer dan 21 jaar als een Pacific specialist. Zij kan geen genoeg krijgen van de eilanden en heeft erg vaak naar de bestemmingen gereisd. Zowel op het land als onder water, zij is ook een fervent duiker.

Sylvie Jansen | Pacific Island Travel

Sylvie Jansen

Sylvie heeft een aanstekelijke passie voor reizen en houdt er van om haar persoonlijke ervaringen met u te delen. Sylvie is al sinds 2009 werkzaam als reisspecialist bij Pacific Island Travel.

Merel Timmer

Merel Timmer

Merel heeft van haar passie reizen, haar werk gemaakt. Australië heeft een bijzonder plekje in haar hart veroverd.

Afdeling Reserveringen

Diana Maestre

Diana Maestre

Diana’s favoriete bestemming is de Stille Zuidzee. Voor haar huwelijksreis is zij het eerst afgereisd naar de Stille Zuidzee en sindsdien blijft zij de vele magische bestemmingen regelmatig verkennen.

Natasja Smit

Natasja Smit

Na een verblijf van vijf maanden in heel Australië en Nieuw-Zeeland werd Natasja verliefd op de Stille Zuidzee.

Yoni Horbach | Pacific Island Travel

Yoni Horbach

Yoni doet niets liever dan de wereld over reizen! Ze heeft vijf maanden voor haar stage in Australië gewoond en is op reis geweest naar Nieuw-Zeeland.

Afdeling Marketing

Lara Haagsma

Lara Haagsma

Lara heeft veel bestemmingen in Hawaii, Nieuw-Zeeland, Australië en de Stille Zuidzee gezien. Haar favoriete bestemming in de hele wereld is Vanuatu. Zij vertelt graag over haar onvergetelijke ervaring tijdens een bezoek aan een stam op Malekula – Vanuatu (hierboven afgebeeld).

Mike Schouten

Mike Schouten

Mike vindt reizen fantastisch! Elke bestemming heeft zijn eigen unieke plekken en elke reis is een nieuw avontuur. Zijn passies; Online Marketing, hardlopen en Toerisme. Hij houdt van reizen, verschillende culturen en talen te leren kennen en bezoekt jaarlijks een bestemming waar hij nog nooit is geweest. Zijn droom; ooit een keer reizen naar de Stille Zuidzee.

Managing Director

Hawaii strand en cultuur | vakantie Hawaii

Managing Director

Rob Kusters

In zijn studententijd, in de late jaren ’80 reisde Rob Kusters, oprichter en directeur van Pacific Island Travel, hij vaak naar bestemmingen in de Stille Zuidzee. Als student reisde hij vaak met zijn rugzak, deze dagen reist hij wat luxer met zijn vrouw en kinderen. Het avontuur is nog steeds hetzelfde, adembenemende schoonheid, warme en vriendelijke cultuur en prachtige natuur. Zodra u een reis naar de Stille Zuidzee heeft gemaakt wilt u altijd terug!