Reisspecialisten

Hawaii strand en cultuur | vakantie Hawaii

Managing Director

Rob Kusters

In zijn studententijd, in de late jaren ’80 reisde Rob Kusters, oprichter en directeur van Pacific Island Travel, hij vaak naar bestemmingen in de Stille Zuidzee. Als student reisde hij vaak met zijn rugzak, deze dagen reist hij wat luxer met zijn vrouw en kinderen. Het avontuur is nog steeds hetzelfde, adembenemende schoonheid, warme en vriendelijke cultuur en prachtige natuur. Zodra u een reis naar de Stille Zuidzee heeft gemaakt wilt u altijd terug!

Onze reisspecialisten

Jurgen Pol

Jurgen Pol

Jurgen is een all round globetrotter met jarenlange reiservaring in Hawaii, Nieuw-Zeeland, Australië en de Stille Zuidzee. Hij begon te reizen toen hij 18 jaar oud was en is er nooit meer mee gestopt. Hij houdt van de mooie vriendelijke cultuur van de bewoners en het spectaculaire landschap van de Stille Zuidzee. Jurgen komt twee keer per jaar terug, want hij is verslaafd aan de prachtige bestemmingen!

Margret Stornebrink

Margret Stornebrink

Margret werkt momenteel al meer dan 21 jaar als een Pacific specialist. Zij kan geen genoeg krijgen van de eilanden en heeft erg vaak naar de bestemmingen gereisd. Zowel op het land als onder water, zij is ook een fervent duiker.

Sylvie Jansen | Pacific Island Travel

Sylvie Jansen

Sylvie heeft een aanstekelijke passie voor reizen en houdt er van om haar persoonlijke ervaringen met u te delen. Sylvie is al sinds 2009 werkzaam als reisspecialist bij Pacific Island Travel.

Marloes van Spijk

Marloes van Spijk

Marloes heeft voor haar stage in Sydney gewoond, de meest veelzijdige stad die voor ieder genoeg te bieden heeft. Ook Fiji heeft ze inmiddels bezocht, een waar paradijs!

Yara Roos

Yara Roos

De liefde voor Nieuw-Zeeland is al begonnen toen Yara 15 jaar oud was. Dankzij haar ouders heeft zij een mooie auto rondreis van 6 weken door dit fantastische land gemaakt. Vanaf het moment dat zij weer terug in Nederland waren had zij maar 1 doel. Zo snel mogelijk terug gaan. In april 2017 heeft Yara Nederland verruilt voor 3 maanden Australië, 8 maanden Nieuw-Zeeland en een rondreis van 2 weken door Fiji. Hierdoor heeft zij ontzettend veel kennis van de landen op gedaan en is haar liefde voor de Pacific alleen maar verder gegroeid.

Merel Timmer

Merel Timmer

Merel heeft van haar passie reizen, haar werk gemaakt. Australië heeft, na een aantal maanden in Adelaide en Margaret River te hebben gewoond en met een 4WD door het land te hebben gereden, een bijzonder plekje in haar hart veroverd. Merel reist graag off the beaten track en voor wandel, wijn of eettips kunt u gerust bij Merel terecht.

Nikee Bakker

Nikee Bakker

Na een aantal keer Down Under te zijn geweest, is het het favoriete land van Nikee geworden. Waarom? Omdat Australië haar het gevoel geeft dat alles mogelijk is. Je hoeft je nergens druk om te maken, want alles komt goed ’no worries’. De vrijheid, de mentaliteit, het heerlijke zonnetje dat ergens in Australië altijd schijnt en vooral het land dat voor iedereen iets te bieden heeft.

Afdeling Reserveringen

Diana Maestre

Diana Maestre

Diana’s favoriete bestemming is de Stille Zuidzee. Voor haar huwelijksreis is zij het eerst afgereisd naar de Stille Zuidzee en sindsdien blijft zij de vele magische bestemmingen regelmatig verkennen. Diana heeft ook veel gereisd in heel Nieuw-Zeeland, Australië en Hawaii.

Natasja Smit

Natasja Smit

Na een verblijf van vijf maanden in heel Australië en Nieuw-Zeeland werd Natasja verliefd op de Stille Zuidzee. Hoogtepunten in Australië waren duiken in het Great Barrier Reef en de New Years Eve festiviteiten in Sydney. Hoogtepunt in Nieuw-Zeeland was skydiven boven de locatie van Lord of the Rings, Mt Doom (Mount Ngauruhoe).

Yoni Horbach | Pacific Island Travel

Yoni Horbach

Yoni doet niets liever dan de wereld over reizen! Ze heeft vijf maanden voor haar stage in Australië gewoond en is op reis geweest naar Nieuw-Zeeland. Hoogtepunt in Australië is zonder meer The Outback en in Nieuw-Zeeland de excursie naar White Island. Haar droom is om de hele Pacific te zien, maar heel hoog op haar lijst staat een vakantie naar Frans-Polynesië.

Afdeling Marketing

Lara Haagsma

Lara Haagsma

Lara heeft veel bestemmingen in Hawaii, Nieuw-Zeeland, Australië en de Stille Zuidzee gezien. Haar favoriete bestemming in de hele wereld is Vanuatu. Zij vertelt graag over haar onvergetelijke ervaring tijdens een bezoek aan een stam op Malekula – Vanuatu (hierboven afgebeeld).

Mike Schouten

Mike Schouten

Mike vindt reizen fantastisch! Elke bestemming heeft zijn eigen unieke plekken en elke reis is een nieuw avontuur. Zijn passies; Online Marketing, hardlopen en Toerisme. Hij houdt van reizen, verschillende culturen en talen te leren kennen en bezoekt jaarlijks een bestemming waar hij nog nooit is geweest. Zijn droom; ooit een keer reizen naar de Stille Zuidzee.