Kantoor Eindhoven

In de 16 jaar van ons bestaan hebben we ondertussen een reputatie opgebouwd als meest gespecialiseerde reisorganisatie op de bestemmingen in de Pacific. We weten dus als geen ander waar rekening mee gehouden moet worden voor een geslaagde reis. We gaan ervan uit dat een Pacific reis voor iedereen bijzonder is, het is immers vanwege de grote afstanden een reis die u niet elk jaar zult maken. Alle reizen naar de andere kant van de wereld dienen gedegen voorbereid te worden, het is als zo vaak - de zwakste schakel in uw reisschema bepaalt de kwaliteit van het geheel. Om ook onvoorziene omstandigheden goed te kunnen opvangen, werken we samen met de beste agenten ter plaatse. Prijsvoordeel halen wij louter door grote volumes te boeken (we zijn marktleider op de Pacific), niet door water in de wijn te doen ten aanzien van de kwaliteit van onze reisonderdelen. Daar kunnen onze klanten al jaren van op aan. Daarom hebben we meer repeaters (klanten) dan wie dan ook voor onze bestemmingen.

We hebben een kantoor in het centrum van Eindhoven, naast het Centraal Station. Ons kantoor bevindt zich in een groot kantoorgebouw (Groene Toren), gemakkelijk bereikbaar per auto en openbaar vervoer.

Ons kantoor is geopend van 9 uur 's ochtends tot 5 uur 's middags. We stellen het op prijs als u vooraf een afspraak maakt om langs te komen, ook om lang wachten te voorkomen. Voor een verkoopgesprek op kantoor trekken we doorgaans 1 tot 2 uur uit. U spreekt dan met een verkoper die het gebied dat u wilt gaan bezoeken het beste kent (al ons personeel heeft in de Pacific gereisd en/of gewoond). We kunnen u daarbij video's, landkaarten en meer uitgebreide brochures laten zien - afhankelijk van waar u heen gaat en hoeveel u wilt weten.


Contactgegevens


Bereikbaarheid

Bereikbaarheid per auto

Het Igluu gebouw waar Pacific Island Travel zich in bevindt is goed bereikbaar met de auto, gebruik hiervoor in je navigatiesysteem het adres Mathildelaan 2A. Dit brengt je naar de straat waar de hoofdingang van Igluu zich bevindt. Parkeren kun je het beste in de P1 Mathildelaan parkeergarage (actuele tarieven en openingstijden) direct aan de overzijde van Igluu op hetzelfde navigatie adres. Klik hier voor je persoonlijke Google Maps route.

Bereikbaarheid per openbaar vervoer

Het Igluu gebouw waar Pacific island Travel zich in bevindt is maar 3 minuten lopen vanaf Eindhoven CS. Neem op het station de uitgang ‘Centrum’ en loop naar rechts in de richting van de Bijenkorf. Steek de Vestdijk over en loop voor de Bijenkorf langs, over het 18 Septemberplein naar de kruising van de Mathildalaan en de Emmalaan. Steek de kruising over en je staat recht voor het Lichttoren gebouw. De ingang van Igluu bevindt zich 100 meter naar rechts, op nummer 32. Bovenop het lichttoren gebouw staat een groot, blauw, Philips logo.

De entree van Igluu waar wij ons bevinden. 

Igluu is gevestigd op nummer 32 van de Lichttoren. De entree is vanaf de straat niet gelijk te zien maar ligt in de hoek van de Lichttoren en het ArtHotel.
Terug naar boven