Kantoor Breda

U bent van harte welkom op ons kantoor in Breda.

Als u graag bij ons langs wilt komen is het van belang eerst een afspraak te maken. Afspraken plannen wij alleen tijdens kantooruren (van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag, uitsluitend op afspraak, tussen 10.00 en 16.00 uur). Zo kunt u ervan op aan dat u spreekt met de reisspecialist met de meeste reiservaring naar het gebied dat u wilt bezoeken.

Wat zijn de voordelen om een afspraak te maken?

  • U komt direct bij de reisspecialist terecht met de meeste expertise voor de bestemming waar u naar toe wilt. 
  • De koffie staat klaar. U wordt verwacht, dus u hoeft niet te wachten.
  • We hebben de tijd om u écht te leren kennen. Hoe beter wij weten wat u wilt, hoe beter het wij uw droomreis kunnen waarmaken. 

Ons kantoor ligt in het gebied de "Drie Hoefijzers" in het centrum van Breda, naast het Centraal Station. Ons kantoor bevindt zich in een kantoorgebouw genaamd Regus en is gemakkelijk bereikbaar per auto of lopend vanaf het station

Drie Hoefijzers is een begrip in Breda. Dit voormalige brouwerijterrein in het centrum wordt getransformeerd tot een bruisend leefgebied met stedelijke allure. Waardevolle en karakteristieke gebouwen hebben hierbij een nieuwe bestemming gekregen. Zoals het voormalig hoofdkantoor van de brouwerij en het brouwhuis. Er is een fraaie mix ontstaan van moderne architectuur en cultuurhistorisch erfgoed, gelegen aan intieme pleinen.

Ons kantoor in Breda is geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag, uitsluitend op afspraak, tussen 10.00 en 16.00 uur. We stellen het op prijs als u vooraf een afspraak maakt om langs te komen, ook om lang wachten te voorkomen. Voor een verkoopgesprek op kantoor trekken we doorgaans 1 tot 2 uur uit. U spreekt dan met een verkoper die het gebied dat u wilt gaan bezoeken het beste kent (al ons personeel heeft in de Pacific gereisd en/of gewoond). 
Ons kantoor in Eindhoven is uitsluitend op afspraak geopend.

Contactgegevens

Bereikbaarheid kantoor

Heeft u een afspraak in Eindhoven en komt u met de auto?
Het Igluu gebouw waar Pacific Island Travel zich in bevindt is goed bereikbaar met de auto, gebruik hiervoor in je navigatiesysteem het adres Mathildelaan 2A. Dit brengt je naar de straat waar de hoofdingang van Igluu zich bevindt. Parkeren kun je het beste in de P1 Mathildelaan parkeergarage (actuele tarieven en openingstijden) direct aan de overzijde van Igluu op hetzelfde navigatie adres. Klik hier voor je persoonlijke Google Maps route

Bereikbaarheid per openbaar vervoer
Het Igluu gebouw waar Pacific island Travel zich in bevindt is maar 3 minuten lopen vanaf Eindhoven CS. Neem op het station de uitgang ‘Centrum’ en loop naar rechts in de richting van de Bijenkorf. Steek de Vestdijk over en loop voor de Bijenkorf langs, over het 18 Septemberplein naar de kruising van de Mathildalaan en de Emmalaan. Steek de kruising over en je staat recht voor het Lichttoren gebouw. De ingang van Igluu bevindt zich 100 meter naar rechts, op nummer 32. Bovenop het lichttoren gebouw staat een groot, blauw, Philips logo.

De entree van Igluu waar wij ons bevinden. 
Igluu is gevestigd op nummer 32 van de Lichttoren. De entree is vanaf de straat niet gelijk te zien maar ligt in de hoek van de Lichttoren en het ArtHotel. Zie ook de illustratie hiernaast.